proporci so off.. glede na to da ma joške pa "boke" predvidevam da je ženska, sicer ma premal feminin in premal definiran torzo, definitivno ne ženski six pack, roke ma prekratke, pretanke pa mal preveč v enmu kosu (kind of lesene, če veš kaj mislm), zgornji del men osebno ne potegne, prov tko ne random črtice na njenem telesu. aja, in glava je premejhna. spodnji par kril je dobr though.
@Voo: Spet mojstrovina Ampak se pa pridružujem komentarju, da mi razmerja nakak ne potegnejo ... ker se pač ne spoznam na umetnost in risanje lahko napišem samo, da mi glede na trup delujejo roke pretanko ...
Drugače pa zlo lepo Kar tako napej
LP
Matej
Getting so drunk, the paramedics find blood in your alcohol stream. :D
''... the last time I had this much fun, some furniture got broken ...'' by J. Clarkson
evo še en moj izdelek... ni ravno fotoshop je pa 3d. ampak nekako mi paše na avtomobilizem se pa lahko pohvalim da je narejen iz nule čeprav je nekaj napak
aja pa avto je honda s 2000. mal sm jo pa po svoje predelal
u tole je pa ful dobr.. zgleda kda so zasneženi ne, sj vem da ni nobenga renderinga nrjenga.. res zgleda lepo. gume pa feltne zmagajo. a maš to slučajno blender (program)?
tutoriali + ogromno sprobavanja kaj kateri ukaz naredi. Ukvarjam se pa z tem že 2 leti sam od začetka sem 3 mesece skoraj vsak dan po par ur nekaj delal. Zdaj pa tko parkrat na mesec po par ur. So tudi miške letele ja. Narediš neko stvar točno tako kot po tutorialu pa tut pribljižno isto ne pride in po 3 urah ugotoviš da je blo nekaj na samem začetku malenkost drugače Ampak vaja dela mojstra kajne