T1cK0 je napisal/-a:sm jz se pa totalno ne strinjam s tabo..fluid![]()
![]()
![]()
hudoooooo
Drey #24 je napisal/-a:1. tist fucking shit k je pod autom.. kwa predstaula?
2. spredn odbijač - spojler kokr čš
3. so gume nekam full not
4.bi te pa diskvalificeru
T1cK0 je napisal/-a:Najprej hvala za kritiko k mi je itak noben noče napisatDrey #24 je napisal/-a:1. tist fucking shit k je pod autom.. kwa predstaula?
2. spredn odbijač - spojler kokr čš
3. so gume nekam full not
4.bi te pa diskvalificeru
1. tist naj bi bla neonka
2. to vme kaj te moti...tist prehod havbe na odbijačl mogoče ..to vem da sm zajebu k je taka mal čudna črta postran
3....to te ne štekam
4. sm uprašu bi zakaj?
Drey #24 je napisal/-a:Bi res rd vedu? A ti kšn avto z greddy nalepkam obstran kej pove? pa kšne bridgestone potenza gume?![]()
![]()
![]()
T1cK0 je napisal/-a:Drey #24 je napisal/-a:Bi res rd vedu? A ti kšn avto z greddy nalepkam obstran kej pove? pa kšne bridgestone potenza gume?![]()
![]()
![]()
ja g-reddy že pove neki (luči) sm gume pa nč to sm pa sam naredu, čist tko btw ti lahk še pošlem če hočeš. Sm ne razumem kaj je narobe, če sm z enga avta dal lući dol če so mi pač hude pa jih drugje nism najdu
Drey #24 je napisal/-a:T1cK0 je napisal/-a:Drey #24 je napisal/-a:Bi res rd vedu? A ti kšn avto z greddy nalepkam obstran kej pove? pa kšne bridgestone potenza gume?![]()
![]()
![]()
ja g-reddy že pove neki (luči) sm gume pa nč to sm pa sam naredu, čist tko btw ti lahk še pošlem če hočeš. Sm ne razumem kaj je narobe, če sm z enga avta dal lući dol če so mi pač hude pa jih drugje nism najdu
Ja nevem k se je en mudel sm potrudu in jih je schopu.. zakaj jih pa ti nisi sam naredu?
2Fast&2Furious je napisal/-a:Pa a bi že enkrat nehal s tem...kaj te boli k.. kaj je kdo uzel...nebi rekel da je vzel kak tvoj izdelek ,...itq ni prepovedan jemat z druzga avta tko daa komot...pa slike kakih tujih shopov newem kako nj ne bi smeu dol jemat bemti če so pa že na vseh pejđih pa na googlu pa posod...
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov