ha_moto je napisal/-a:a pa je kdo pomislu da je na enem računalniku več oseb (bratov)
je kdo pomislu, da se morjo vsi brati naenkrat prjavt na en forum?
res pa je da me je miha_16 (brat) zainteresiral danes za to stran, kaj
je pa s tem narobe pa ne vem!
in je zainteresiral vse svoje tri brate za to stran v nedeljo popoldan in vsak od njih se je samo prijavil, oddal svoje glasove v photoshop koticku in dal prostor naslednjemu bratu, ki se je prav tako prijavil na forum in oddal glasove v photoshop koticku, potem pa je dal prostor naslednjemu bratu, ki se je (neverjetno, kajneda?) prijavil na isti forum kot njegova dva brata 5 minut prej in (neverjetno, kajneda?) oddal glasove v photoshop koticku. fak stari, res te mora nekdo hudo zainteresirat za en forum, da se trije bratje v roku 14 minut prijavijo in ne naredijo druzga, kot oddajo glasove v kr enem photoshop koticku. in vsi trije dajo najvec pik istmu osebku?
zdej nevem kdo je bolj butast, clovek ki tej zgodbi verjame al ljudje, ki so v tej zgodbi akterji? mi bos ti razlozu, k se glih tok bunis in se delas pametnega?
bom jaz naslednji contest zainteresiral svojga fotra, svojo tastaro, moje stiri bratrance in staro mamo, zraven pa se 8 kolegov in dva sosolca, brat je pa itak ze vclanjen mu lahko pa ta krog recem da mi da tri pike...
dejte ze odrastit, tudi zgoraj omenjeni
Renault je najprej ful pizdil kako krivico mu delamo in kolk on ni nic kriv... vse bo prislo na dan, ce ne prej pa cez pol leta, ko bosta tvoja dva brata imela se vedno po 1 post ti pa 37, vsi od teh bojo pa bunjenje kolk ste vi res bratje in kolk smo mi neumni.