Najcenejši styling način...

pehtren
Novinec

Kraj: za devetimi gorami, za devetimi vodami...oo fak kje jest zvim

Napisal/-a pehtren Če nov 03, 2005 6:32 pm

hmm ful hud pogovor ceprov je vse offtopic, mene itak briga
:?

men se zdi da je wehi prow kul naredu, mojstrovina :D :D

bravo

Uporabniški avatar
Liquid
Moderator foruma

Kraj: ob smaragdni reki

Napisal/-a Liquid Če nov 03, 2005 6:34 pm

no perko je ozdravljen :D fantje kot ste opazili ste nekateri dobili opozorila

perko ve zakaj,se je tudi strinjal,slicker zaradi žaljenja moderatorjev,mojster zaradi žaljenja uporabnika

Zdaj pa se off topic zaključuje :!: :!: :!: nepreklicno

kdor hoče se kaj pomenit me lahko kontaktira via pm ali msn lahko pa tudi tomota kontaktirate ;)

mojster
Uporabnik

Napisal/-a mojster Če nov 03, 2005 9:30 pm

sej je perko sam reku daj treba kako krepko včasih rečt :wink: sicer pa bmk za vse že določeni ste ql ostali... ne shopam več tukej

aja ql izdelki :lol:

Uporabniški avatar
__skyline__
Nov uporabnik

Napisal/-a __skyline__ Če nov 03, 2005 9:30 pm

Škoda da fluid in tonix več ravno ne sodelujeta na contestu, ker sta naredila, tako kot Liquid in HeP][MeN izdelke iz svojih glav in ne copy/paste, kot delajo večinoma določeni zdajle.
Aja za HeP][MeNa sem prej nekje prebral da je z digimodsa en izdelek kao konkretno kopiral. j*** ga enega je pač skopiral, večino pa jih je sam naredil, saj se te vidi. Saj nekateri pa še zdaj skozi kopirajo, če ne druga npr. cliotu prpopa rit od ferrarija in potem je naenkrat naredo daleč najbolj zrihtan izdelek. Maker se je vseeno trudo samo to je zame bedarija.
Aja pa da ne boste keri mislili, da če so za vas glasovali frendi da ste res tako dobri oz. trenutno morda tudi najbolši=) pa itaq brezveze o tem, tak se ve kak je tu gor na stvari=)

Uporabniški avatar
Drey #24
Uporabnik

Kraj: Mars, The City Of Vipers

Napisal/-a Drey #24 Če nov 03, 2005 9:37 pm

__skyline__ je napisal/-a:Škoda da fluid in tonix več ravno ne sodelujeta na contestu, ker sta naredila, tako kot Liquid in HeP][MeN izdelke iz svojih glav in ne copy/paste, kot delajo večinoma določeni zdajle.
Aja za HeP][MeNa sem prej nekje prebral da je z digimodsa en izdelek kao konkretno kopiral. j*** ga enega je pač skopiral, večino pa jih je sam naredil, saj se te vidi. Saj nekateri pa še zdaj skozi kopirajo, če ne druga npr. cliotu prpopa rit od ferrarija in potem je naenkrat naredo daleč najbolj zrihtan izdelek. Maker se je vseeno trudo samo to je zame bedarija.
Aja pa da ne boste keri mislili, da če so za vas glasovali frendi da ste res tako dobri oz. trenutno morda tudi najbolši=) pa itaq brezveze o tem, tak se ve kak je tu gor na stvari=)

kot sm že povedu.. usak ve zase kok zna shopat, to glasowanje itq tuki ni realno
8)

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Če nov 03, 2005 9:38 pm

jest mam pa en predlog da glasujejo ljudje ki ne chopajo pa tut tiste k se na to spoznajo... ( happy,.. itd)

pol bo pa res realno ;)

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a HeP][MeN Pe nov 04, 2005 1:09 am

DJ E.M. je napisal/-a:zakaj nesmemo oddat wipov za tekoči conntest.. a se bojite al kaj da bi nekdo ki je začetnik bolš naredu kt vi ki ste t.i. "mojstri" ?

kaj ma wip veze s strahom, da nekdo bolš nardi? a če bodo začetniki kazal wipe za contest bodo naredil bolš? ;)

__skyline__ je napisal/-a:Aja za HeP][MeNa sem prej nekje prebral da je z digimodsa en izdelek kao konkretno kopiral. j*** ga enega je pač skopiral, večino pa jih je sam naredil, saj se te vidi.

kar se tiče hepimena je povedal, da za tistga konkretnga minija ni vedel, da je shopan, ker ga je najdu z googlom (ja, sem najdu potem istga minija kasnej tut na digimodsu), v tistem topicu je tut odstopil zmago drugemu udeležencu. bi pa tisti, ki so imeli največ proti lahko opazili, da je bilo potrebno dost raztegovanja in drugih bedarij, ker je bil tist mini od digimodsa pod drugačnim kotom kot pa tisti za contest.

pa pustmo offtopic.

perko, lep izdelek, pomoje bo zmaga...
:idea: sicer odsevi na tleh so totalno off (probi kdaj pogledat kakšn avto ki stoji v luži, da ne boš delal odsevov na blef)
:idea: tole je kvečm slab airbrush vijolčnega spreja po modrem avtomobilu kot pa chameleon paint (oz. verjetno si hotu pearlescent narest)
:idea: za pikolovce bi recimo lahko pustil značko od toyote srebrne barve
:idea: podaljšek odbijača je povsem drugačne barve in kontrasta od pragov
:idea: odsevi na vetrobranskem steklu so sicer stripovski (namreč luči na stropu se nikoli ne bi odsevale tako zavito), pa tudi cel avto izgleda preveč mat barve, medtem ko odsevi prav sijejo z njega...
:idea: senca od špegla ni-ni
:idea: cel avto zgleda mal toony (risankast), ampak vse skup je lep, da ne boš mislu da te spet hočem v 0 dat ;)

pač se mi izdelek zdi vreden komentarja pa ti povem vse njegove napake ane :oops:
[i]Weeeeeeee![/i]

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Kraj: gorenjska :)

Napisal/-a just_in Pe nov 04, 2005 9:27 am

__skyline__ je napisal/-a:Škoda da fluid in tonix več ravno ne sodelujeta na contestu, ker sta naredila, tako kot Liquid in HeP][MeN izdelke iz svojih glav in ne copy/paste, kot delajo večinoma določeni zdajle.

a jest sm pa zrak? :twisted:

pišuka kaj se vam je treba kregat pa zmerjat zarad enih digitalnih slik od katerih nima nihče ničesar (razen zadovoljstva)! pjte rajš vn na zrak... ;) bi blo drugač, če bi bla na kontest recimo nagrada prvi 3 jurje, drugi 2 jurja, tretji jurja, ni velik sam neki pa je... pa ni vrag, da tud lastnik tegale avtomobilizma ne bi dal 6000 za nagrade, sam pol bi mogu en contest trajat en mesc, in bi se nardil precej hudih izdelkov (fluid, hepi, tonix, drey titan, moj,...). obenem bi pa lahko potekala 14dnevna tekomovanja tako kot sedaj ;)

moje skromno gorenjsko mnenje ;)
LP
Slika

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Napisal/-a HeP][MeN Pe nov 04, 2005 10:45 am

mogoče bi bila pa prijavnina 500 in pol bi se razdelil to med prve tri. potem bi tud shoperji mal bol se potrudl ne pa kr tko dnar stran metal :lol:
[i]Weeeeeeee![/i]

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Pe nov 04, 2005 11:08 am

HeP][MeN je napisal/-a:mogoče bi bila pa prijavnina 500 in pol bi se razdelil to med prve tri. potem bi tud shoperji mal bol se potrudl ne pa kr tko dnar stran metal :lol:

nas ta slabe bi s tem čist zatrli. čeprou ni slaba ideja. ampak predn bi se ta dnar zbrau bi pa tut en mesec minilo, tko da bi loh blo glih 5 contestov na let.

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Napisal/-a HeP][MeN Pe nov 04, 2005 11:31 am

S|icKeR je napisal/-a:
HeP][MeN je napisal/-a:mogoče bi bila pa prijavnina 500 in pol bi se razdelil to med prve tri. potem bi tud shoperji mal bol se potrudl ne pa kr tko dnar stran metal :lol:

nas ta slabe bi s tem čist zatrli. čeprou ni slaba ideja. ampak predn bi se ta dnar zbrau bi pa tut en mesec minilo, tko da bi loh blo glih 5 contestov na let.

ma to sem se zajebaval, pol bi se šele pobil kdo je kaj ukradu :P :twisted:
[i]Weeeeeeee![/i]

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Pe nov 04, 2005 11:40 am

in spet gre tema v off topic :roll:

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Pe nov 04, 2005 11:43 am

Dejte se umirit no ! RES!

A bo treba cel podforum ukinat al kaj !!

Jaz si tega ne želim, nekateri pa očitno da...

pehtren
Novinec

Kraj: za devetimi gorami, za devetimi vodami...oo fak kje jest zvim

Napisal/-a pehtren Pe nov 04, 2005 11:46 am

perko tole je pa kr hudoo :D

res mal vlece na ferrarija in to mi je vsec :D

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi Pe nov 04, 2005 12:36 pm

jest mam pa en predlog da glasujejo ljudje ki ne chopajo pa tut tiste k se na to spoznajo... ( happy,.. itd

Z veseljem prebiram tole prepucavanje, in ker me je zgornji stavek zamikal...no, chopam samo v svoji profesiji, ko montiram objekte na izbrane lokacije, o avtih pa nima pojma, ne vem vec, cemu je ta tema namenjena, ce je slucajno pisanju komentarjev na izdelke, potem naj sledi nekaj komentarjev (ce ne, naj modi opravijo svoje). tko, moja opazanja:

Weh1: -pogresam odboje na sprednji sipi (sipa je zaradi tega izven konteksta, se posebej zaradi toliko vecjega odboja v havbi)
-spodnji del prednjega odbijaca visi (mogoce namenoma, izgleda pa za kot slabo pritrjen)
-dodatek na stranskem pragu je prevec priliman gor, nekako ne deluje kot da sodi zraven
-sedezi perspektivno strizejo, prevec so obrnjeni k nam
-tla so slaba, glede na nocno sceno v ozadju presvetla, razsvetljava okoliskih luci bi metala sence na vse strani, videl bi se lom svetlobe tudi v tleh, ceprav kot medli sij

drugace pa ful lep izdelek, da mu razen teh malenkosti (ki so bolj ali manj nepomembne) po mojem mnenju ni kaj ocitati

Perko84: -prednji odbijac perspektivno ne stima, saj se z oddaljenostjo siri, namesto da bi se ozal (zato izgleda, kot da ima center na levi in ne na sredini
-sipe premehko lomijo svetlobo in delujejo plasticno, premehke
-zrcaljenje avta v tleh je napacno, saj ne more iti v raztegnjeno perspektivo (sence ja, odboji oz zrcaljenje pa ne)
- v glavnem, ponovitev ze napisanih pripomb

vsekakor zelo lep izdelek, ki si zasluzi visoko oceno.

Upam, da se ne bo kdo razjezil zaradi tega, samo moja opazanja, lahko jih vzamete dobronamerno, lahko jih neupostevate, lahko jih zbrisete, lahko pa mi poveste, ce so sploh zazeljena.

lep pozdrav in se naprej veliko veselja v procesu ustvarjanja!

Uporabniški avatar
perko84
Uporabnik

Kraj: malo tu, malo tam

Napisal/-a perko84 Pe nov 04, 2005 1:58 pm

jst sm sicer eku da do konca contesta ne komentiram več, sam bi vsen mal obrazložu pripombe in komentarje na moj izdelek.
Hepič zmotu sm se: ja hotu sm nardit perlasent barv (ne vem kako se piše), na ostale pripombe se čist strinjam, ker se niti nisem dost matral s temle izdelkom. Vem da so sence mal narobe. Mogoče jih popravim pa dam med prosti čas ob koncu contesta ;)

Drugač pa: mejmo se radi :lol:

Uporabniški avatar
perko84
Uporabnik

Napisal/-a perko84 Pe nov 04, 2005 2:02 pm

R-M: moj komentar na tvoj izdelek:
dobra zamisel res en clean line samo ma par pomankljivosti:
avto zgleda toony ker: ni odsevov tal oziroma nobenih senc, nekaj preostrih robov, mogoče bi tisti sliki mal zmanjšal opacity in jo zakrivil kot so zakrivljena vrata, poprav linijo vrat. Tole je to pomoje da sam veš tud kje so napake ;)

Poprav te napake na prihodnjem izdelku in po pomoje prav lepo izpadl ;)

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Kraj: gorenjska :)

Napisal/-a just_in Pe nov 04, 2005 2:13 pm

jorgeus je napisal/-a:
jest mam pa en predlog da glasujejo ljudje ki ne chopajo pa tut tiste k se na to spoznajo... ( happy,.. itd

Z veseljem prebiram tole prepucavanje, in ker me je zgornji stavek zamikal...no, chopam samo v svoji profesiji, ko montiram objekte na izbrane lokacije, o avtih pa nima pojma...

ejga jorgeus! Dj tole mal bolj razlož, pa dej kak primer? ;) kšno slikco? in kakšna služba je to, mislm kaj si po izobrazbi (tko če je kšna posebna šola pa tO)? ;)

LP in hvala

lahko tudi na PM
Slika

Uporabniški avatar
perko84
Uporabnik

Napisal/-a perko84 So nov 05, 2005 5:44 pm

crxman res lep izdelek. Tok sm jezn par dni sm iskal tak ozadje pa sm se pol sprijaznil z mojim. A mi lohk ozadje pošleš na PM ;)

Uporabniški avatar
prstko
Novinec

Napisal/-a prstko So nov 05, 2005 6:35 pm

hvala perko
no da ne boš še naprej jezn --->maš pm
Vrni se na PhotoShop ustvarjanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov