men se zdi da je wehi prow kul naredu, mojstrovina

bravo
__skyline__ je napisal/-a:Škoda da fluid in tonix več ravno ne sodelujeta na contestu, ker sta naredila, tako kot Liquid in HeP][MeN izdelke iz svojih glav in ne copy/paste, kot delajo večinoma določeni zdajle.
Aja za HeP][MeNa sem prej nekje prebral da je z digimodsa en izdelek kao konkretno kopiral. j*** ga enega je pač skopiral, večino pa jih je sam naredil, saj se te vidi. Saj nekateri pa še zdaj skozi kopirajo, če ne druga npr. cliotu prpopa rit od ferrarija in potem je naenkrat naredo daleč najbolj zrihtan izdelek. Maker se je vseeno trudo samo to je zame bedarija.
Aja pa da ne boste keri mislili, da če so za vas glasovali frendi da ste res tako dobri oz. trenutno morda tudi najbolši=) pa itaq brezveze o tem, tak se ve kak je tu gor na stvari=)
DJ E.M. je napisal/-a:zakaj nesmemo oddat wipov za tekoči conntest.. a se bojite al kaj da bi nekdo ki je začetnik bolš naredu kt vi ki ste t.i. "mojstri" ?
__skyline__ je napisal/-a:Aja za HeP][MeNa sem prej nekje prebral da je z digimodsa en izdelek kao konkretno kopiral. j*** ga enega je pač skopiral, večino pa jih je sam naredil, saj se te vidi.
__skyline__ je napisal/-a:Škoda da fluid in tonix več ravno ne sodelujeta na contestu, ker sta naredila, tako kot Liquid in HeP][MeN izdelke iz svojih glav in ne copy/paste, kot delajo večinoma določeni zdajle.
HeP][MeN je napisal/-a:mogoče bi bila pa prijavnina 500 in pol bi se razdelil to med prve tri. potem bi tud shoperji mal bol se potrudl ne pa kr tko dnar stran metal
S|icKeR je napisal/-a:HeP][MeN je napisal/-a:mogoče bi bila pa prijavnina 500 in pol bi se razdelil to med prve tri. potem bi tud shoperji mal bol se potrudl ne pa kr tko dnar stran metal
nas ta slabe bi s tem čist zatrli. čeprou ni slaba ideja. ampak predn bi se ta dnar zbrau bi pa tut en mesec minilo, tko da bi loh blo glih 5 contestov na let.
jest mam pa en predlog da glasujejo ljudje ki ne chopajo pa tut tiste k se na to spoznajo... ( happy,.. itd
jorgeus je napisal/-a:jest mam pa en predlog da glasujejo ljudje ki ne chopajo pa tut tiste k se na to spoznajo... ( happy,.. itd
Z veseljem prebiram tole prepucavanje, in ker me je zgornji stavek zamikal...no, chopam samo v svoji profesiji, ko montiram objekte na izbrane lokacije, o avtih pa nima pojma...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov