Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
tomzzi je napisal/-a:Meni pa bolj sedejo prve gor ali pa tiste katere je rover prilepil. Mislim pa da bi bile 18 colne povsem dobra če ne odlična izbira.
Samo zanima me pa kakšna mašina poganja tega cliota. Prostornina, kilovati in konjske moči. Samo, da mu ne bi zmanjkalo moči. Oziroma se bo verjetno poraba kar povečala.
Sicer pa kot sem rekel 18" gor pa bo mega. Tiste taprve ali tiste katere je rover prilepil.
[Weed]MAR je napisal/-a:tomzzi je napisal/-a:Meni pa bolj sedejo prve gor ali pa tiste katere je rover prilepil. Mislim pa da bi bile 18 colne povsem dobra če ne odlična izbira.
Samo zanima me pa kakšna mašina poganja tega cliota. Prostornina, kilovati in konjske moči. Samo, da mu ne bi zmanjkalo moči. Oziroma se bo verjetno poraba kar povečala.
Sicer pa kot sem rekel 18" gor pa bo mega. Tiste taprve ali tiste katere je rover prilepil.
evo ker ste bli eni že pošteno nestrpni glede mojga novega avteka sm se končnoi spravu k slikanju le tega....
Clio III
1.4 16 v 100 Hp
za sedaj so gor 17" še iz vektre in nekaj časa bodo te tudi ostale....
znižan je z vzmetmi H&R - 40mm
Športn filter še pride s cevjo
By damjan..
po moje pa tud če se poraba malo poveča ni panike.. zadnjič smo lih mlo spremljali porabo z damjanom do novega mesta pa nazaj.. kazalec se skoraj premaknil ni... pa smo naredili recimo 100km na okroglo... poraba je res minimalna ..
lp
ANJCI je napisal/-a:Ok z moje strani samo še tole.
Pišete, da gre na novi model Cliota ( Typ R ) 19" in 20".
Avto je serijsko opremljen z naslednjimi dimenzijami pnevmatik ( odvisno od Kw )165/65R15, 185/60R15 in 205/50R16.
Zamenjave v večjih dimenzijah katere so homologirane pri večini proizvajalcev platišč so pa naslednje ..205/40R17, 215/40R17 in maximum 215/35R18 ( 18" ima homologirano samo par proizvajalcev )
Dimenzije v 19" ne obstaja, ker bi morala potemtakem biti mera pnevmatike 215/30R19, da se kotalni obseg ne spremeni. Edina najmanjša možna dimenzija ki obstaja v 19" pa je 215/35R19 katera pa je kotalnem obsegu večja za skoraj 10cm oz. višja za 5%..
Nasvet
Če želite večji izgled platišča vedno izbirajte med tistimi modeli platišč, kateri imajo krake potegnjene čisto do konca robu ( sedeža pnevmatike ) . Optično zgledajo večja.
Lp
damjan je napisal/-a:DRAGI FASTFURY
pol po tvoje ne obstajajo gume z 40 mm višino same gume
pirelli pred dobrim mesecem lansiral na trg prvo gumo v merah 315/20/30
in kulk je potlej tle višina gume???
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov