Najcenejši styling način...

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a HeP][MeN To nov 28, 2006 8:51 pm

Jackhammer je napisal/-a:ma dej nehaj jebat sej buhve kaksn je bil tvoj pru izdelk(ce si ga sploh sam naredu),
pokaz ga no pol pa bod pametn

moj cisto prvi izdelek je bil recimo tole:
http://www2.arnes.si/~marnse/photoshop/contest31.jpg

tole pa eden izmed zadnjih:
http://www2.arnes.si/~marnse/photoshop/hahaha01.jpg

beats you a? :lol: :lol: :lol:
[i]Weeeeeeee![/i]

Uporabniški avatar
matej_m
Novinec

Napisal/-a matej_m To nov 28, 2006 8:53 pm

mkokalj9 je napisal/-a:Izvoli jackhammer, na 66strani, proste predelave maš začetek mojega photoshop ustvarjanja, par izdelkov ki so nastali v ene 2h,3h dneh, za njih pa nebom reku da so briljantni. Pametnjakovič :twisted:

jebiga niso usi tok talenterani za PS tok k ti! pa edini pametnjakovič tuki si ti!! raj poglej svoj batmanmobil kake barve je pol pa drugim govor! najbl na ku*** mi gre tak folk k ti!!

Uporabniški avatar
Wheelie
Nov uporabnik

Napisal/-a Wheelie To nov 28, 2006 9:30 pm

matej_m je napisal/-a:
mkokalj9 je napisal/-a:Izvoli jackhammer, na 66strani, proste predelave maš začetek mojega photoshop ustvarjanja, par izdelkov ki so nastali v ene 2h,3h dneh, za njih pa nebom reku da so briljantni. Pametnjakovič :twisted:

jebiga niso usi tok talenterani za PS tok k ti! pa edini pametnjakovič tuki si ti!! raj poglej svoj batmanmobil kake barve je pol pa drugim govor! najbl na ku*** mi gre tak folk k ti!!

podpis 8)

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ To nov 28, 2006 9:34 pm

matr tole bom pa se naprej spremlu :lol:
Slika

Uporabniški avatar
Dauče
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dauče To nov 28, 2006 9:38 pm

dj mkokalj9 kva je stabo umer se pa ne zabiji takih :evil:

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a HeP][MeN To nov 28, 2006 9:59 pm

ampak roko na srce, vseeno bi se lahko potrudl pa ne oddajal skrpucal, ampak delal na tem, da je izdelek estetski... a je to tok tezko? :P

in potem s casom pridejo tudi pohvale, ce seveda niste taki loji, da ostanete na nivoju jaslic :twisted:

(hahaha, 1028x zlajnana tema) :lol:
[i]Weeeeeeee![/i]

Uporabniški avatar
mkokalj9
Novinec

Napisal/-a mkokalj9 To nov 28, 2006 10:14 pm

wow kr naenkrat vsi neki jezni,lol.
wheele: jebiga niso usi tok talenterani za PS tok k ti! pa edini pametnjakovič tuki si ti!! raj poglej svoj batmanmobil kake barve je pol pa drugim govor! najbl na ku*** mi gre tak folk k ti!!
a sm mogoče se HVALU S TEMI IZDELKI?? NE! NISM SE tko da si lahko samo tiho, jest sm samo pokazu moje prve izdelke jackhammerju, pač da so mal bl realni kar se tiče tega kako je avto zrihtan pa to. IN TUT NISEM REKU DA SM KEJ TALENTIRAN, KER NISM pač delam tko k znam, če pa pač povem jackhamerju kakšni se mi zdijo njegovi izdelki, pa da niso čist nč realni, je pa to moja stvar ne tvoja. pa brez zamere.

dauče:dj mkokalj9 kva je stabo umer se pa ne zabiji takih.

komentiram lahko tako kot men paše. kdaj je v komentarjih tut kakšna opazka, in kakšno zajebavanje( pri useh je tako). tko da nism čist nč kej tazga reku tlel v zadnih 4,5,6postih k bi blo nevem kaj žaljivo, VSAJ NE NA TAK NAČIN. npr: un post kjer sm reku naj ustanovi jackhamer podjetje.... kaj je tle žaljivga. vse je napisano tako, da mu dam nasvet, ga pohvalim, potem se mal pohecam... (nikjer pa nevidm, ej jack... ti si pa tok slab, čist zanč, dej raj pejt v slikarja risat rožice ker tole je...) pol pa se ti pojavš; ej dej nezabijej takih, ker tle smo vsi full odrasli pa se negovori tko, pa magar ne uporabljaj slenga...fak no,prosm te
pa brez zamere vsi tle, sam men se nezdi da sm tlele en zaj**** kritik, se pa šalim na račun drugih, do neke mere ;)
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
matej_m
Novinec

Napisal/-a matej_m To nov 28, 2006 10:16 pm

HeP][MeN je napisal/-a:ampak roko na srce, vseeno bi se lahko potrudl pa ne oddajal skrpucal, ampak delal na tem, da je izdelek estetski... a je to tok tezko? :P

to je tut res... sej zato js raj ne oddajam svojih izdelkov k nimam potrpljenja pa hitr obupam če mi kej ne rata tko k bi hotu.

Uporabniški avatar
mkokalj9
Novinec

Napisal/-a mkokalj9 To nov 28, 2006 10:20 pm

matej_m
aja pa glede mojega zadnjega izdelka. men je čist kull, pač sm se vrgu v nove vode umetnosti, batmanmobil je en mojih prvih umetnin na podlagi abstraktne umetnosti :twisted: navdih za to pa sem dobil pri jackhamerjevih umetninah, če te mogoče zanima.

za vse informacije se obrnite na mojo tajnico; vsak delovnik od 10h do 17ure :lol:
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
In_Liner
Novinec

Kraj: Sezana

Napisal/-a In_Liner To nov 28, 2006 10:27 pm

mislim da za photshop nerabi bit nevam kaj talentiran...sam vadit moreš...vidim jst pr sebi...taprvi chop je biw kukr letalo bl kukr auto. In sam potrpljenje je treba met. Če si pa usaj malo mojsstra na računalniku...potem zlahka zakapiraš tud photoshop...sam LOTIT SE TREBA pa ne za use tkoj obupat...en izdelk se chopa 3 tedne tud če hočeš da je tko kukr treba. 8) 8)
pa dejte se nehat razburjat :D
peace

Uporabniški avatar
mkokalj9
Novinec

Napisal/-a mkokalj9 To nov 28, 2006 10:31 pm

respect In_liner-ja and you will live in peace :bow :bow
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
gagi´d hype
Novinec

Kraj: Od Sevnce čez Ljubljano v Šalovce :D

Napisal/-a gagi´d hype To nov 28, 2006 10:43 pm

mkokalj9 je napisal/-a:respect In_liner-ja and you will live in peace :bow :bow

that´s it! 8)
Slika

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ To nov 28, 2006 10:46 pm

:pop: smehi na povno :EE
Slika

Uporabniški avatar
killer_beast
Nov uporabnik

Napisal/-a killer_beast Sr nov 29, 2006 12:29 am

Men je tut ful smešno vse skupi, pa bom kljub vsemu še jaz dodal nekaj vrstic glede tega:

Če nekdo odda izdelek na contest-u, lahko pričakuje oziroma mora biti pripravljen na ljudi, ki so brez dlake na jeziku in takoj povedo, kar jih moti na določenem izdelku. Če avtor izdelka ne prenaša negativnih kritik je to njegov problem. Konec koncev ga tudi nihče ni prosil, da naj odda izdelek za vsako ceno.
Nekateri ljudje pač radi provocirajo, še posebej na forumih, saj po njihovem mnenju nimajo nobenega pametnejšega dela. Internet pač ne omogoča neke fizične povezave (pogovor na "štiri oči), zato je lahko za računalnikom vsak mulc "frajer".
Mislim, da je kriv tisti, kateri je objavil svoj izdelek, saj je s tem sam prevzel odgovornost za morebitne nesporazume. Se pa strinjam, da pretirano agresivno vedenje nekaterih članov foruma ni primerno.
Zatorej naprošam uporabnike podforuma "PHOTOSHOP USTVARJANJA", da naj se ne prepirajo zaradi nepomembnih stvari. Kritike so seveda dobrodošle, vendar v mejah normale. Za pozitivne kritike mislim, da ne bo problemov. Za negativne kritike pa prosim, da naj uporabniki ne žalijo avtorjev izdelkov na nesramen način.

Za konec še moja kritika Jackhhammer-jevega izdelka:
Mislim, da bo potreboval še nekaj časa, da osvoji znanje photoshopa do te mere, da bodo izdelki konkurenčni ostalim udeležencem.

Pa brez zamere. :)
lp
Slika

Uporabniški avatar
Jackhammer
Novinec

Napisal/-a Jackhammer Sr nov 29, 2006 7:31 pm

matej_m je napisal/-a:

ampak res usaj en
JACKHAMMER TUNNING is the BEST tunning !

Uporabniški avatar
Jackhammer
Novinec

Napisal/-a Jackhammer Sr nov 29, 2006 7:36 pm

killer_beast je napisal/-a:Za konec še moja kritika Jackhhammer-jevega izdelka:
Mislim, da bo potreboval še nekaj časa, da osvoji znanje photoshopa do te mere, da bodo izdelki konkurenčni ostalim udeležencem.

To je komentar. In v debatah bi lahko tudi priporocal kje ali kaj mora shoper popravt,
in kako naj to naredi.

edit: mac / nauci se pisat poste (quote)
JACKHAMMER TUNNING is the BEST tunning !

Uporabniški avatar
Štrubelj
Uporabnik

Kraj: Nemogoče določit

Napisal/-a Štrubelj Sr nov 29, 2006 7:52 pm

Dej đekfejkar, za to maš tutoriale. Za PS moreš še kej druzga prebrat, ne pa sam tle gor jokat. :lol:

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ Sr nov 29, 2006 8:04 pm

a se vi delate mau norca iz photoshopa???
Slika

Uporabniški avatar
Štrubelj
Uporabnik

Kraj: Nemogoče določit

Napisal/-a Štrubelj Sr nov 29, 2006 8:09 pm

Če misliš mene, jest se ne delam norca iz fotošopa, samo povem mu, da nej ne joka skos neki, ker mi gre na k*** to... Se pa opravičujem če sem koga užalil :P

Uporabniški avatar
killer_beast
Nov uporabnik

Napisal/-a killer_beast Sr nov 29, 2006 8:26 pm

Štrubelj je napisal/-a:Če misliš mene, jest se ne delam norca iz fotošopa, samo povem mu, da nej ne joka skos neki, ker mi gre na k*** to... Se pa opravičujem če sem koga užalil :P

...no sej men gre tut na živce, da venomer eni in isti uporabniki nabijajo poste tukaj v debati popolnoma brez razloga. Naključni bralec tega topica bi lahko mislil, da smo drugi uporabniki krivi, da nekdo ne zna uporabljati photoshopa. :?

lp
Slika
Vrni se na PhotoShop ustvarjanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov