jz mam spet probleme s tem photoshopom. zdj ne vem al sm jz tko zarukan, al je pa program neki zjeban. zgleda da sm spet neki prtisnu. in sicer: ko prilepim nov layer (npr. feltne), mi ga ne pusti označenega, ampak mi ga samo vrže gor na sliko in nič druzga. ka je narobe? k ga tko ne morm ne oblikvat ne nč. mi kdo zna pomagat? Nujno, da končam do petka tega škodilaka.
kje je tist knof? evo tkole mam. a mi kdo zna pomagat?
namest da bi mi tist bumper ostal obkrožen al karkol že, g asam tkole gor vrže in to je to. ve kdo kje tiči moj problem? k se mi ne da ceu postopek fotošopa šenkat nasnet.
Sliker, ti pa tm klink na okenček layers (desno spodaj) pa klikn layer1 pa obenem drž ctrl, pa bi se ti mogu označt če prov razumem kaj sploh hočeš? :P
uglavnem če ti na sliko skopiraš en nov layer ti mora ostat označn, je tako? da maš pol ko ga kliknš opcije rotate... tle pa tega ni in mi ga sam vrže tko gor kot je na sliki in ga ne morm ne premaknt, ne pomanjšat, al pa karkol počet z njim. zastopiš zdj kaj me zajebava?
pa ne zastopte me. mene prou boli za te layerje. jz sam hočm lepo naštimat ta odbijač na škodo pa mi ga ne rata, ker ga pač noče označt, da bi ga lahko premikau. kapiš?
ma zdej sm prsu mal pogledat al res n najbl zastopete...glej slicker al kar si ze na layer kliknees tko da misles tizga obdelovat pa das ctrl +t pa je pa ti ga oznace in delas z nim kar ces...pa lp
JjAaNn dj ti pokaži svojga da vidmo kako napreduješ z novo izvedbo drugač pa se mi zdi da ne bo dost končnih izdelkov, vsaj tok ne koz pr 350z-ju -pa vsj več možnosti zame :P :P :P :P