Jackhammer je napisal/-a:To je komentar. In v debatah bi lahko tudi priporocal kje ali kaj mora shoper popravt
in kako naj to naredi.
HeP][MeN je napisal/-a:Jackhammer je napisal/-a:To je komentar. In v debatah bi lahko tudi priporocal kje ali kaj mora shoper popravt
barva je grda
avto zgleda kot burago maketa
pokrov motorja je skopiran in posmudgan
motor je prevec kontrasten
lepe radkape, jst bi dal take na mojga klijota pozim, kje se jih da kupt?
stekla so pretemna in mat
mrezica je... supr.
tist trije kromirani rori v sprednjem odbijacu... ja mal jih j**e opacity, sploh ko se stikajo h burago plastikiin kako naj to naredi.
1. reality check. v google vtipkaj "car picture" in si dodobra oglej, kako avtomobili dejansko zgledajo. potem odpres photoshop, zraven pa obvezno http://www.digimods.co.uk/tutorials/tutorials.htm , za n00be je vec kot lepo napisano, kako naj bi se avtomobili shopal.
2. seveda niso vsi za vse, nekateri so akademski slikarji, drugi igrajo klarinet pri pihalni godbi, spet tretji so avtomehaniki, potem so tu profesionalni nogometasi, redki so kvantni fiziki... in nic zato, ce ne znas uporabljat photoshopa. sam silt se ne. :P
trenutno bi za nekatere PS "umetnike" vsekakor rekel, ce ga ze misljo zlorablat, naj ga vsaj kupjo najprej![]()
Jackhammer je napisal/-a:killer_beast je napisal/-a:Za konec še moja kritika Jackhhammer-jevega izdelka:
Mislim, da bo potreboval še nekaj časa, da osvoji znanje photoshopa do te mere, da bodo izdelki konkurenčni ostalim udeležencem.
To je komentar. In v debatah bi lahko tudi priporocal kje ali kaj mora shoper popravt,
in kako naj to naredi.
edit: mac / nauci se pisat poste (quote)
aniscar je napisal/-a:lepo narejeno strubelj sam zadji deu (predvsem zadnja guma) zgleda da avto lebdi..manka senca..pa tistu mi ni jasn kaj je spredaj zravn leve luci...drgac pa najlesi do sedaj..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost