Najcenejši styling način...

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious Po nov 03, 2003 7:19 pm

G-4S tudi jaz sem pomisloil na nalepko , sam če bol pogledaš boš videl da se le od kroma odseva rdeča barva in zgleda kot da bi bil rob :wink:

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat So nov 15, 2003 8:30 pm

No da vam vsem povem to ni nalepka to je celoten pokrov vam povem da sm lastnika caku 1/2 ure pa ga ni bilo pa sem sam malce bolj podrobno pogledal to je celoten pokrov rezervarja iz aluminija in ful dobr spade tip jo je mel na crni Ibizi res lepo pase.LP
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat To dec 30, 2003 4:41 pm

Ok a mi lahko kdo pomaga vceraj sm kupu tele felge
Slika
Sedaj pa ne morem pocakat do 15.marca naslednje leto da bi videl kako bi tole pasalo na mojo Ibizo.2fast a mi lahko ti mogoce pomagas ti imas doma Ibizo.Sipe ze imam zatemnjene felge so te ki so na sliki.No ce ima kdo kaj odvec casa.LP SEAT
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Napisal/-a 2Fast&2Furious To dec 30, 2003 5:44 pm

bom ruknu na našo ibizo, sam slike so mal temne (te kot so v podpisu) , da bi jo pa šu slikat zdej pa nemorm k je brat u bohinju z njo....bom dal na uno sliko , konc tedna pa jo fotkam pa dam še ke gor :wink:

ajd

ps: drgač so pa ful hude litke

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Napisal/-a 2Fast&2Furious To dec 30, 2003 6:08 pm

no tukile sm neki na hitr gor vrgu ... s colam feltn nism kej preveč pretiravu tko da nekak tkole (oz velik lepše) bo zgledala tvoaj ibiza :D
Slika

PS: a so 16" ?

lp

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Napisal/-a 2Fast&2Furious To dec 30, 2003 6:17 pm

sm mislu da nism pretiravu s colami pa sm ugotovu da sm....no tole so 15col , sam folk ne se za glavo dražt , ni tok mejhno (kukr slika kaže) ampak je slika taka pa še gume se ne vit pa mal tko zgleda

Slika

so lih čez naše gor dane (15 col original alu)

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat To dec 30, 2003 8:29 pm

Noro morm rect ful dobr pasejo gor pa se temne sipe pa kksen spojler pa bo kr lep.Aves da sm kr pocen dobu tele litke 20k ni drago pa se lepe so.
Vrni se na PhotoShop ustvarjanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov