Najcenejši styling način...

Uporabniški avatar
Fluid
Uporabnik

Kraj: bled

Napisal/-a Fluid Pe sep 30, 2005 2:47 pm

Ma to sm pa začeu enga delat iz dougčasa... mogoče ga celo dokončam, tko na izi. Ga bom nalimov v prosti čas :P

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Pe sep 30, 2005 2:55 pm

a nisi glih ti liquid enkat rekel, da mata lahko 2 enake feltne sam če se zmenta tko? pa kaj me boli falus če si jih ti meu prej. kak pa veš da sm jih meu? a mislš da sm jz prec pokazou wip, ko sm naredu? mogoč pa sm meu te feltne gor že prec prvi dan ko si objavil avto, se pravi 19.9. ob 21.30. pa tut dvomim da si meu ta avto že prej šopan s temi feltnami? ti perko maš pa črne krake, tko da me to ne mot. ok prov, ne bom zdj se neki pizdu, sam da ne bo kdo pol od moderatorjev kdaj reku da sm kopirau, če bom meu iste feltne, bodykit,... enako kot kdo drug. se bom pač sklicvou na to da sm meu jz to prej.

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Pe sep 30, 2005 3:14 pm

sam res nismo mi vsi sajkiki da vidmo pa da vemo da si pa ti prek msn-ja pokazu
WTF...
mislm ej če se gre za čop na tej strani se pol tut na tej strani pokaže wip ne pa nekim tretjim osebam na msn-ju

da nau kake pizdar!je ko bo folk mel vse isto sam barvo za odtenek drugače mislm ej dejte mal upoštevat pravila...
in wip konec koncev je to le nekaj ne pa kr neki

Uporabniški avatar
perko84
Uporabnik

Kraj: malo tu, malo tam

Napisal/-a perko84 Pe sep 30, 2005 3:17 pm

slicker se strinjam s tabo.
gremo se kregat. Liquid nobene pravice nimaš da daš gor iste feltne čeprav si jih mel prej. pokazal jih je on in ko si ti to videl bi jih moral zamenat. PIKA!!!!

ostali se zihr strinjate :?

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a HeP][MeN Pe sep 30, 2005 3:30 pm

sicer pa itak nisi ti naredu teh felg, in folk verjetno ne bo ocenjeval felg ampak celoten izgled vasih shopov ane... :roll:
[i]Weeeeeeee![/i]

Uporabniški avatar
perko84
Uporabnik

Napisal/-a perko84 Pe sep 30, 2005 3:31 pm

HeP][MeN je napisal/-a:sicer pa itak nisi ti naredu teh felg, in folk verjetno ne bo ocenjeval felg ampak celoten izgled vasih shopov ane... :roll:
Zadnjič spremenil perko84, dne Pe sep 30, 2005 3:41 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
febo
Novinec

Napisal/-a febo Pe sep 30, 2005 3:31 pm

jest bi pa lepo predlagov da se ukine wip sekcija za šope k so v tekmovanju.pač če kdo objav se ga za ta tekmovane diskvalificira.jeb! ga drgač bojo skos ene p!zdarije
pa lp
cuore sportivo
Slika

Uporabniški avatar
Fluid
Uporabnik

Napisal/-a Fluid Pe sep 30, 2005 3:33 pm

Ta wip je kr nekej ratov :roll: Sem zato, da se ukini za conteste wipe gor dajat... Sej če koga zanima mnenje drugih, lohk tud po msn-ju praša nekoga.

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Napisal/-a Slicker Pe sep 30, 2005 3:34 pm

ok nj bo. tokrat sm popustu in sm dau druge feltne k zame osebno dost bolš gor pašejo. tko da liquid keep the fuckin' rims!

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Pe sep 30, 2005 4:02 pm

jafak ne, celo paniko ste zarad tega užgal!!

Uporabniški avatar
febo
Novinec

Napisal/-a febo Pe sep 30, 2005 4:07 pm

ah ne
pomojm je kr prov da se ukin, ker je vsak tedn en izpad
nj si folk po msn-ju pošila pa se tm men kle nj se pa objavla sam druge avte oz. se objav samo končne izdelke v temu namenjeni temi PA BASTA!hec no men je vseen
cuore sportivo
Slika

Uporabniški avatar
perko84
Uporabnik

Napisal/-a perko84 Pe sep 30, 2005 4:13 pm

jst se pa ne strinjam s tem da se ukine objavljanje sj je tema temu namenjena. Zakaj pa je pol ta tema, brezveze. Mislm pa da mora vsak pri sebi vedet da se izdelkov ne kopira in če je izdelk objavljen pred drugimi ki hočejo imeti isto pač škoda zanje. ;)

Tudi predlagam da bi se odprla nova tema: ps pomoč-kjer nj bi se spraševalo po tehniki brushanja, senčenja, limanja,...... tako bi se tudi tale tema rahlo manj smetila.

Vglavnem: tema je namenjena objavljanju izdelkov za contest in pisanje raznih mnenj in nasvetovna izdelek. Nikakor pa ni tole resorce kotiček kjer bi pobirali razne stvari in dobivali ideje ;)

To je moje mnenje :)

Uporabniški avatar
Fluid
Uporabnik

Napisal/-a Fluid Pe sep 30, 2005 4:19 pm

No ta tema ni glih samo zato, da se objavla nedokončane izdelke za conteste. Se lahko objavijo tud avti, ki niso za contest. Ne shopa vsak samo za conteste ampak kar tako. Tist od raznih tehnikah in novi temi se mi zdi odveč, sej to lahko tukej vpraša, nekdo drug pa razloži. Že tolk je preveč teh stickyjev.... Pa men je tud brezveze tole, ker pol že veš kakšen izdelek bo in sploh ni več zanimiv pogledat končnega izdelka. Bolš se mi zdi, da je to presenečenje.

To je moje skromno mnenje.

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' Pe sep 30, 2005 4:33 pm

W.I.P. tema ni bila prvotno namenjena za izdelke za contest! pač pa za nedokončane izdelke, ki jih chopate doma! in za to, da svetujete kaj še naredit in podobne pizdarije!
saj vas nihče ne sili, da morate w.i.p. izdelke za contest kazat! to je prostovoljno! zato se morate pol zavedat posledic, kot so kopiranje in podobno...!
W.I.P. sekcija pa naj kar ostane ker je zelo v pomoč ostalim choparjem, ki delajo za svojo dušo! :D
pa enkrat se res ne bi rabli kregat okrog contesta!!! saj nismo otroci!!! :evil:
mater sem jezen!!! :evil:
[OO-(||||)(||||)-OO]

Uporabniški avatar
febo
Novinec

Napisal/-a febo So okt 01, 2005 3:34 pm

j...... Tomo ist hladilnik maš kt jest->predlagam diskvalifikacijo (hec)
cuore sportivo
Slika

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo So okt 01, 2005 4:58 pm

Si ziher da je isti?

mojster
Uporabnik

Napisal/-a mojster So okt 01, 2005 6:17 pm

:EE :bonk kaki pajaci ste jao
najbol da se vse diskvalificira, kot zgleda vsi kradejo :yum :EE
sploh pa ne vem kaj se ostali oglašajo tukej če je to med liquidom in S|icKeR-jom, men en qurc brigajo feltne ko pa noben ni naredu men všečnga izdelka
zdej se pa stepte :lol: sploh pa bi mi dol visel če bi mev edn iste feltne :roll: a naslednič se boste zarad špeglov skregal al pa zarad barve a?
Če bi bli plačani za to se pa bunite

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Napisal/-a Slicker So okt 01, 2005 6:34 pm

mojster je napisal/-a::EE :bonk kaki pajaci ste jao
najbol da se vse diskvalificira, kot zgleda vsi kradejo :yum :EE
sploh pa ne vem kaj se ostali oglašajo tukej če je to med liquidom in S|icKeR-jom, men en qurc brigajo feltne ko pa noben ni naredu men všečnga izdelka
zdej se pa stepte :lol: sploh pa bi mi dol visel če bi mev edn iste feltne :roll: a naslednič se boste zarad špeglov skregal al pa zarad barve a?
Če bi bli plačani za to se pa bunite

men se sploh ne gre za to ok da je meu pač take feltne kt jz. pač me mot to, ker če kdo drug kopira je prec vse narobe in je pol diskvalificiran al pa kj podobnga. če pa moderator kopira je pa use ql. ok, sj mogoče ni kopiral je pač iste najdu, ampak vseglih. če sm jz objavu wip s takimi felgami bi jih pač on lahko zamenou. uglavnem z moje strani case closed.

Uporabniški avatar
perko84
Uporabnik

Napisal/-a perko84 Sr okt 05, 2005 7:28 pm

zgleda da sm jst delam. čimveč komentirite pa hvalte :P

Slika

pa eno vprašanje: predvsem leti na mode- tisti ekranček pri gumi ki prekriva delček avta-a lahko ostane al ga morm dat stran

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' Sr okt 05, 2005 7:32 pm

zgleda zelo dobro! škoda da nisi več razkril! :D
[OO-(||||)(||||)-OO]
Vrni se na PhotoShop ustvarjanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov