RegY
vsec barva, tut stekel, ampak kj velik predelanga pa na slikci ni... letvica ni cez cel zaromet, pa na trenutke se po par robovih vid originalna modra barva
Mih@
dost boljsa predelava kot tista prva traktorska

sprednji odbijac ni ravn na sredini avta, moti zadek k sploh ni nc spremenjen pa ful visok zato

...felge so ful take lo-res, pa razlicnih barv. drugace pa - kar tako naprej
Metachlone
huda barva, lep klon venta na strehi

na odbijacu pa tista mrezica (al kako bi ze temu reku) pr meglenkah postran :P, pa isto je mal zamaknjen odbijac
Shark 500
lep airbrush
Tomekk
super ideja, moti samo ene par malenkosti, kot npr. nebluran koticek med spojlerjem, pa tist rumen subaru strajf je kr cez zadnjo kluko naliman... spredn odbijac je glih kontra osvetljen kot avto
husky_boy
povrsno izrezan avto iz ozadja... take grde svetle obrobe zarad zatemnitve se pol pokazejo. napis na haubi je postrani, pa stranski prav tko
S
lepo... no comment
Viper123
rdeci sedezi bi lahko bli mal bolj kontrastni

drugace tut vsecna predelava, motijo me 'nazagani' robovi :P
sleby
pobarvani deli so zelo povrsno izrezani... ozadje med kraki felg presvetlo
just_in
mal povrsno izrezano, drugace pa kr uredu kabrio
KMX
kul, ampak tut pr teb je spredn odbijac postrani
KoZmo
zanimiva poslikava, felge so pomoje mal presvetle

ampak mi je pa vsec zadeva v spodnjem desnem kotu
n00ne
hudo... ce ne bi naredu te grde maske spredaj bi mogoce dobil moj glas
a3turbo4life
vent na strehi narobe osvetljen, leva letvica zgleda kot da bi strlela stran od luci
tomosaki
lepa barva, nevem zakaj taka majhna slikca, da si morm oci kvart ko gledam te majhne nevidne detajle
lipnik
evil... mal prevec drasticn styling za moj okus... ko bi avto spelu bi pomoje vse potrgal. pa vse skupi zgleda s prstom razmazano
mare9mm
lep kabrio. en zmigavc si pozabu desaturirat :P vetrobransko steklo je pa postrani en mau
vw_edge
spredn odbijac cist v enem drugem risarskem stilu kot pa avto... pa se barva se ne ujema. pa postrani je.
tonix
lepa barva pa vsecen avto. sprednji odbijac kontra osvetljen kot pa avtomobil.
.:alex:.
odbijac je postrani, vetrobransko steklo je zamazano s streho. btw, milka je drugacne barve :P :P
perimund
moti tist bel strajf na vetrobranskem steklu, me pa veseli da vsaj nekdo ve, katere luci imprezi dejansko najbolj pristajajo
Sporty
huda predelava... nimam pripomb (pa tut ne upam jih met, ker si oblikovalc

), ceprav mrezica v maski je stopinjo ali dve postrani v nasprotni smeri uringa kazalca
___
moj glas ->
S