mnja... men ni tok bed za 15 minut dela... dejansko kaj vec ne znam narest.. paint shop pro tutorialov nism nikjer vidu (vsaj takih povezanih z avtom ne). kakih debelih 300 stranskih pdfjev se mi pa res res ne da brat... mogoc ko bom meu cajt, poletno branje ob morju gume so pa ravno pravsnje.. mogoc bi mogu se profil na kak smreckast spremenit
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!
Gagec je napisal/-a:eh sj bo mal morm se vadt sam za prvic pa je neki :P
heh shark tvoje izdelke sm mal gledu pa niso lih kej bogati
hej (z)gagec : ce primerjamo so oz. bodo moji izdelkiboljsi k tvoji. sam ne mi gledat tisto laguno. tist je bil moj prvi šop, zdej pa kr hitr pa dobr napredujem...
HeP][MeN je napisal/-a:jst pa se kar ne razumem ljudi k pravjo da za 15min je pa vse uredu...
ne objavlat bedarij, ki so vzele 15min... pa bo.
Fant je šele začel s Photoshopom in newem zakaj bi bla to bedarija! Pač do sedaj zna narediti toliko...tudi mi smo bili enkrat začetniki in se dobr spomnim kako je to
jst sem prvi shop objavil za contest 31... in sem se z njim ubadal krepko cez 15 minut... zakaj drugi ne naredijo isto? ne pa da zatemnijo sipe in recejo evo moj prvi shop, uzel mi je minuto pa 20 sekund. pol pa vsi recejo "lepo, super, uau, odlicno za prvi shop".
hepimen sory sam si mi mal čudn ej....pač a zdej k si ti prvi shop takoj naredil za contest pa si car.Osebno nimam nič proti tebi samo če ti ni pač to všeč ne piši komentarjev in ignoriraj.....ni težko veš!
nism reku da zato k sm za contest prvi shop naredu sm car. ampak nevem zakaj folk objavlja stvari, ki so vzele minimalno casa. a pol hocjo potrditev da to je pa super? jst samo predlagam naj naredijo nekaj konkretnega... pa pol objavjo anede
men je to skor tko kot da bi naredu eno sliko crnobelo pa zmanjsu na 640x480 in reku lejte kaj sm naredu