Najcenejši styling način...

Ali si za dvojno ocenjevanje?

Glasovanje se je zaključilo dne Ne feb 13, 2005 1:01 pm

da
14
40%
ne
21
60%

Skupaj glasov : 35

silvester
Nov uporabnik

Ocenjevanje izdelkov

Napisal/-a silvester Če feb 03, 2005 1:01 pm

Ker ne vem kam bi tole napisal, sem kar odprl novo temo.

Mislm (torej sem), da bi bilo mogoče bolje izdelke ocenjevati po dveh kruterijih.
In sicer prvič po izvedbi in drugič po ideji.
To pa zato, ker nekateri nimajo dovolj časa in znanja orodja (PhotoShop), da bi se posvetili tehnično izpiljenim izdelkom, imajo pa dobre ideje, ki bi tudi drugim lahko pomagale pri bodočih obdelavah.
Zato torej predlagam ocenjevanje za tehnično izvedbo in umetniški (idejni) vtis.

Vse to seveda ne pomeni, da se z dosedanjimi ocenami ne strinjam. :bow
Živela demokracija!!! :/:o:/

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a HeP][MeN Če feb 03, 2005 1:28 pm

Ce nekdo nima dovolj casa oz. znanja, da bi sodeloval, mu pac ni treba sodelovati... saj nikjer ne pise, da mora :P

Tudi jaz dostkrat nimam casa (pravzaprav nikoli nimam casa, da bi sodeloval povsod, kjer bi zelel), pa potem pac ne sodelujem. a je to tako tezko? :lol:

Evo analogija na tvoj primer: Rad bi sodeloval na izboru za Eurosong, vendar mi cas to ne dovoljuje. Ali lahko zazvizgam zadevo v mikrofon, zirija pa naj ocenjuje umetniski vtis, ker znanja o zvizgalni tehniki nimam? Mogoce je melodija tako odlicna, da bo Siddharta v bliznji prihodnosti le-to uporabila v svojem novem hitu :shock: :woohoo
[i]Weeeeeeee![/i]

AudiQUATTRO
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a AudiQUATTRO Če feb 03, 2005 1:47 pm

Jest bi sam spremenu vstvarjanje na 5 dni na pa 12 kot je zdaj.

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Napisal/-a HeP][MeN Če feb 03, 2005 2:03 pm

AudiQUATTRO je napisal/-a:Jest bi sam spremenu vstvarjanje na 5 dni na pa 12 kot je zdaj.

spremenmo vstvarjanje na 5 ur, pa bomo lahko ocenjevali samo se ometniski otis.
[i]Weeeeeeee![/i]

Uporabniški avatar
Liquid
Moderator foruma

Kraj: ob smaragdni reki

Napisal/-a Liquid Če feb 03, 2005 3:21 pm

HeP][MeN :clapclap

AudiQUATTRO
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a AudiQUATTRO Če feb 03, 2005 7:09 pm

HeP][MeN je napisal/-a:
AudiQUATTRO je napisal/-a:Jest bi sam spremenu vstvarjanje na 5 dni na pa 12 kot je zdaj.

spremenmo vstvarjanje na 5 ur, pa bomo lahko ocenjevali samo se ometniski otis.

Zarad mene lah pa kar bo bo

mojster
Uporabnik

Napisal/-a mojster Če feb 03, 2005 9:03 pm

najbolš da damo kr usm točke k bodo sodelval
za uspeh v nečem je treba nekej tut nardit tko da mislem da je blo že dost da damo točke trem udeležencem

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TITan Če feb 03, 2005 9:05 pm

Sej bi reku da gremo nazaj na 1 teden pa 1 glas, k je blo bolj kvalitetno vse k zdej :lol:

Sam res najbolš da vsakmu k sodeluje na dom pošlemo čokolado pa sok še.
Slika

Uporabniški avatar
PacAss
Novinec

Napisal/-a PacAss Če feb 03, 2005 9:54 pm

jst pa mislm da bi mogl ostat tko kot je, samo lahko bi blo še tko kot je reku Silvester.. pač bi zraven glasovanja napisal še enga katerga stil ti je ušeč ni pa lepo narejen ane...tko jz mislm ...in bi biu potem še pač zmagovalec za najbolšo idejo čeprou mi ni dobr uspel...avto za nasledn contest bi pa še zmer izberov zmagovalc z največ točkami....to je moje mnenje :oops:
[moteči animirani podpisi niso dovoljeni]

Uporabniški avatar
B-Dogg
Nov uporabnik

Kraj: Dobrova - Pićkovac

Napisal/-a B-Dogg So feb 05, 2005 2:35 pm

PacAss je napisal/-a:jst pa mislm da bi mogl ostat tko kot je, samo lahko bi blo še tko kot je reku Silvester.. pač bi zraven glasovanja napisal še enga katerga stil ti je ušeč ni pa lepo narejen ane...tko jz mislm ...in bi biu potem še pač zmagovalec za najbolšo idejo čeprou mi ni dobr uspel...avto za nasledn contest bi pa še zmer izberov zmagovalc z največ točkami....to je moje mnenje :oops:

se strinjam z njim 8)
SlikaSlika

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Napisal/-a HeP][MeN So feb 05, 2005 2:38 pm

B-Dogg je napisal/-a:
PacAss je napisal/-a:jst pa mislm da bi mogl ostat tko kot je, samo lahko bi blo še tko kot je reku Silvester.. pač bi zraven glasovanja napisal še enga katerga stil ti je ušeč ni pa lepo narejen ane...tko jz mislm ...in bi biu potem še pač zmagovalec za najbolšo idejo čeprou mi ni dobr uspel...avto za nasledn contest bi pa še zmer izberov zmagovalc z največ točkami....to je moje mnenje :oops:

se strinjam z njim 8)

mislem, sj lahko poleg glasovanja spodi napisete kter skrpucal vam je umetnisko najbol pr srcu, anede? :roll:
[i]Weeeeeeee![/i]

Uporabniški avatar
PacAss
Novinec

Napisal/-a PacAss Ne feb 06, 2005 6:47 pm

ja lahko bi, pa se pol pač nakonc razglasi zmagovalca, pa še najbolšo idejo... :oops:

Uporabniški avatar
T1cK0
Uporabnik

Napisal/-a T1cK0 Ne feb 06, 2005 8:19 pm

i agree with pacass 8) :lol: 8)
Slika

Uporabniški avatar
Liquid
Moderator foruma

Kraj: ob smaragdni reki

Napisal/-a Liquid Ne feb 06, 2005 8:51 pm

kr neki :huh:

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Napisal/-a HeP][MeN Ne feb 06, 2005 11:29 pm

Liquide je napisal/-a:kr neki :huh:

igzekli.
[i]Weeeeeeee![/i]

silvester
Nov uporabnik

Pa kaj?

Napisal/-a silvester Pe feb 25, 2005 8:07 am

Moram priznati, da me je že prvi odgovor ujel na spanju.
Take arogance nisem pričakoval!
Dolgo sem premišljeval, ali sploh ima smisel karkoli napisati v odgovor, pa sem se le odločil. Če ne zaradi drugega, zaradi tistih, ki so glasovali.
Kot sem že na začetku napisal: take arogance nisem pričakoval, ker sem očitno pomotoma mislil, da je forum namenjen le sproščanju in izmenjavi idej, seveda še vedno v čimlepši in boljši izvedbi.
Pa se izkaže, kot pri mnogih drugih stvareh, da nekateri ne morejo iz svoje kože. Ker ne morejo biti boljši od nekaterih, se spustijo na nivo predšolskih otrok, in pljuvajo bo šibkejših. Pravzaprav ne pljuvajo, ampak jih raje kar odstranijo. A se morajo zavedati, da bodo brez 'ta malih' tudi in predvsem samo postali (če že niso) mali.
(Mimogrede HeP][MeN : tisto o Eurosongu. Tale forum ne izbira izdelkov za EuroPS! In tudi izdelki ne grejo na ocenjevanje po predhodnem prebiranju nekakšnih komisij, kar pi bi si ti očitno želel.)
In o glasovanju? Upal sem na boljši procent za dvojno glasovanje, a tudi 40% ni tako slabo. Na žalost je debata vedno nekako na strani močnejših( Ko jači, taj tlači - pa čeprav samo v blabla) in egocentričnih, tako da prave debate sploh ni bilo. Vsa čast nekaterim izjemam.
Grozno, kako sem se pustil sprovocirati!
Ker ta forum ni namenjen driblanju, bom raje še naprej užival v izdelkih, ocenjevanje in prerivanje pa, da jih pri tem nebi motil v blaženem in zasluženem višavju, prepustil drugim, sposobnejšim, kompetentnejšim, pametnejšim, boljšim, lepšim.
Oprostite, da sem vas zmotil pri vašem delu in še naprej lep dan vam želim,
Silvester (The Cat).

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Napisal/-a HeP][MeN Pe feb 25, 2005 10:55 am

Kaj bi ti sploh rad? Prideš na forum in hočeš glasovalno revolucijo... Jaz bi raje videl revolucijo v kvaliteti izdelkov, ki je v vsaj 40% (če ne kar 60%) bl kot ne v podnu. Ampak ne, ti se neki pizdiš tle, dajmo možnost tistim, ki nimajo blage veze. Ker se jim ne lubi vadit in prebirat tutorialov jih pohvalimo, kako dobre ideje imajo. Še tortico in sokec jim dajmo za nagrado. :roll:

A nisem napisal? Poleg klasičnega glasovanja se lahko napiše, katero skrpucalo ti je bilo najbolj pri srcu. Meni osebno na tvojo žalost izdelki, ki so narejeni tako, kot bi jih Michael J. Fox narisal z levo roko miže, niso ravno pri srcu in mi niso všeč, ideje gor al dol.

Kot sem dejal. Če nekdo nima pojma, mu ni treba tega delati... še manj si pa za to zasluži nagrado. Konec koncev je to Photoshop kotiček, če nisi opazil.
[i]Weeeeeeee![/i]

miha_16
Novinec

Napisal/-a miha_16 Pe feb 25, 2005 7:23 pm

no sej hepimen če gledam tvoje izdelke v contestih k si bil še začetnik bi se jst sam za glavo držal!!!
dej začetnikom prilko k kot sm vidu si ti rabu saj 20 contestov da si mal napredval, če pa gledamo nekatere zdajšne začetnike se mi zdi da hitrej napredujejo, tko da se ne usajej kej preveč!!!!

Uporabniški avatar
PacAss
Novinec

Napisal/-a PacAss Pe feb 25, 2005 11:26 pm

miha_16, silvester... :bow

Uporabniški avatar
T1cK0
Uporabnik

Napisal/-a T1cK0 Pe feb 25, 2005 11:42 pm

PacAss je napisal/-a:miha_16, silvester... :bow