Najcenejši styling način...

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

PhotoShop CarzoneSpecial kita

Napisal/-a seat So feb 26, 2005 8:07 pm

Slika

Slika
Slika
Evo zanima me če mi lahko lahko kaj spremenite na tem Carzonbody kitu ampak naj bo v mejah razuma :D
za info pa če ima kdo čas pa lahk kak extrem naredi
Drugače pa če lahko na sprednjem in zadnjem odbijaču naredite kakšno režo da ne bo lih običajen carzon kit da se bo mal razlikval
če te slike niso vredi so tle slike tuki link tega kita
http://www.parkiranje.com/seat/viewtopic.php?t=56
Upam da nism preveč zahteven pač misim malo spremenit obstoječi kit ampak v mejah okusa in razuma samo kako malenkost ki bo pridodala k lepoti že tko lepaga body kit-a
Tko da če ma kdo čas pa če mi nardi uslugo mogoče se pa prav vaša zamisu pojav na mojem avtu zj ko je kit se v garaži ga lahko spreminjamo ker pol ko bo gor bo žal to nemogoče
Hvala za vsako pomoč
LP SEAT
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

s3ko
Nov uporabnik

Napisal/-a s3ko So feb 26, 2005 8:32 pm

Slika

Uporabniški avatar
T1cK0
Uporabnik

Napisal/-a T1cK0 Ne feb 27, 2005 12:49 am

ja sm te lukne nafili z mrežcam in to je to :D kle nimaš več kej rezat ;) men je prov hud kit ;) mogoče je uzpred preveč razrezan ampak .. pač stvar okusa ;) zadn odbijač je pa ubijalski 8) ;)
Slika

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Ne feb 27, 2005 1:35 am

jst bi meglenke spredi poveču, pa NUJNO še 2 auspuha zadi (ne sme bit tiste lukne- pa tut če sta sam nastavka)
lp

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Ne feb 27, 2005 10:21 am

Meglenke pridejo večje torej orginalne od Seat-a te ki jih mam že zj na avtu,ta kit je res da hud sam bi ga rad malo spremenil vendar kot sem reku v mejah normale :D:D
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Media3
Stalni uporabnik

Napisal/-a Media3 Ne feb 27, 2005 11:11 am

Ful hudo jest sem ga vidu tisga od porche veroškove.
A kdo pozna kšno stran od predelanih seatov (njraj od prejšne cordobe) :D

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Ne feb 27, 2005 2:59 pm

Oglas se na nasem forumu bomo kj poiskal drugače je pa za cordobe kr teško najt kak hud styling bomo mal pobrskali :D:D
Btw una ibiza od verovškove je guda sam jst bi rad kit se mal spremenil

Uporabniški avatar
axa
Novinec

Kraj: Ilirska Bistrica

Napisal/-a axa Ne feb 27, 2005 3:25 pm

Batman tarararara.....ne joke stvar okusa pac :D :P

s3ko
Nov uporabnik

Napisal/-a s3ko Ne feb 27, 2005 6:24 pm

Slika Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat So mar 12, 2005 8:37 pm

Fantje prosim če mi kdo hoče naredit dvobarvno ibizo tole sem jst nemojster naredu v 50 sec za vzorec pa prosim vas mojstre če mi kdo lahko pomaga
Slika
Pa če maste več časa lahko več kombinacij :D
LP SEAT

homeless
Nov uporabnik

Napisal/-a homeless So mar 12, 2005 9:24 pm

jao... hudo :shock:
mogoce tako ?
Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat So mar 12, 2005 9:41 pm

Ja taka bo moja sam zj sm naredu kr tko skico pa prosim če mi kdo ki Ps obvlada da mi naredi par kombinacij ker mogoče pride tole v realizacijo
Vrni se na PhotoShop ustvarjanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost