no car tatto ste dobr napopou, vm je ratal mene prepričat. nasledna naloga pa je da si izberete eno od teh slikc te na avto daste: wrc režo na streho, sharkyja, m3 pragove, m3 look prednji odbijač pa še kj če ma kdo cajt.
aja pa še slikce:
Zadnjič spremenil voltage, dne To maj 03, 2005 4:09 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
voltage je napisal/-a:a se nobenmu ne da a morm dat še slikce usega sm gor?
poj u sredo bom mel cajt
za wrc režo ti že zdj povem, da nau lepo zgledal... :P če mislš uno na strehi... jest jo nebi dal... sam šarkija... pau zgledu še mau bl športno eleganten tak jebački, al žešči al kuko pravte u jesenicah
uf matej pa febo, hvala obema, najbol mateju k je zadevo naredu res pošteno... no odloču sm se tko... m3 odbijač spredi ne, k je preveč oglat, avto ma pa okrogle linije. prav tako je z pragove, bom probou še kkšne druge najdt. reža na streho ja, k mi prou odfukan zgleda, sharky pa tut.
ma ja sj pravm da men tkole kr uredu zgleda... sj pomoje čist stvar okusa... sam pragove morm nujno zamenat... zad podalšk bom pa un res originaln dobu, pa bo iz unga sledila predelava. aja, a mi lahk en še plug uspredi da, tacga k ma mcoupe, pa da bi biu srebrne barve (iste k tattooo)
ou my... now that`s just ugly. mah spredn odbijač bom pustu tko k je al pa bom RS4 look naredu... pragove definitivno m3look, reža na haubo zihr, plug pa tut sam tist normaln, ravn.