Lepo bi prosu če bi mi lahko naredili v PS-u bad look in pa vrezano havbo. Bad look hočem tak d ni preveč odrezan oz raven .., mora malo vleči na okroglo linijo, vendar spet ne preveč, za primer si lahko pogledate moj avantar. Glede vrezane havbe mam pa v mislih tako da bi se nekako vrezala vzporedno vodilnih črt v črko V če gledamo od spredaj. Zrezana bi pa bila zaradi filtra ki rabi mrzu zrak. Upam d si boste vzel nekej časa, najbolšega pelem na drinko!
superbird: zelo lep bad look sam rabu bi še vrezano havbo ... to me bl zanima ...
urisr: ja sm kr vedu d se bo opazl ... sm imel pred letom dni nesrečo sem letu z ovinka 45 stopniskega in podrl znak tako da me je to rešilo da je biu zelo slabo pritrjen v zemljo ker drugače bi polovico avta manjkalo. Je pa posledica neizkušenosti .. furje .. in pa dežja.
ah ja res si lahko pomagam .. nč pametnga nismk zveduu .. vse kar je je to da hočem d mi date zamisli vrezane havbe .. napisou sm pa na grobo kakšne naj ma lastnosti? mislm sej če se vm ne da se vm pač neda.
Hm, ne bi bilo boljše, da pošlješ vsaj približno sliko, kakšno odprtino bi rad imel. Pomoje bi bilo to lažje, kot pa da se matramo s sliko tvojga avta, kar vzame kar neki casa.