eXtreme je napisal/-a:Preklete riti ircarske, ni cloveka, ki bi si vzel minuto casa in mi narisal sledece:
krožnico s premerom 90mm, razdeljeno na 360 delov. Crtice naj bodo dolge 5mm in naj se stekajo samo proti srediscu (nic na zunanjo stran kroznice - kroga). Rabim namrec stopinje na obodu zobnika. Rabim jih v roku 15minut, oziroma cim hitreje!
Shranite prosim v formatu JPG v 1:1 merilu, objavite tu na forumu ali posljite na email: mjereb2@guest.arnes.si
Najlepsa hvala!
alanq4 je napisal/-a:eXtreme je napisal/-a:Preklete riti ircarske, ni cloveka, ki bi si vzel minuto casa in mi narisal sledece:
krožnico s premerom 90mm, razdeljeno na 360 delov. Crtice naj bodo dolge 5mm in naj se stekajo samo proti srediscu (nic na zunanjo stran kroznice - kroga). Rabim namrec stopinje na obodu zobnika. Rabim jih v roku 15minut, oziroma cim hitreje!
Shranite prosim v formatu JPG v 1:1 merilu, objavite tu na forumu ali posljite na email: mjereb2@guest.arnes.si
Najlepsa hvala!
Tole je krog fi 90 mm razdeljen na 360 delov z črticami 5 mm. Samo je ful nepregledno. Če bi rad drugače mi sporoči, rišem pa v auto cad-u
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost