ja k more res zdj že usak svoja cliota limat gor pa rečt dejte mi to gor,pa dejte mi uno gor...pismo sej je takih cliotov pouno po cestah k so mal prerihtani,pa kukr vem so 2 dni nazaj od enga uporabnika glih tazga cliota rihtal,nawem no
rok46 je napisal/-a:ja k more res zdj že usak svoja cliota limat gor pa rečt dejte mi to gor,pa dejte mi uno gor...pismo sej je takih cliotov pouno po cestah k so mal prerihtani,pa kukr vem so 2 dni nazaj od enga uporabnika glih tazga cliota rihtal,nawem no
to je pa tut res... tistmu k se bo dal bo pac naredu, tistmu k pa ne - pa ne bo. rajs bi se kurcil cez kvaliteto izdelkov kot pa kaj kdo za predelat lima gor :P
Wauuuuu ejjj full hvala full hud zgleda bo treba pedenat hehe ej full si car od vseh vsi neki govorijo edin teb se pa je dalo mav poigrt ej res hvala še enkat
BeBop je napisal/-a:Wauuuuu ejjj full hvala full hud zgleda bo treba pedenat hehe ej full si car od vseh vsi neki govorijo edin teb se pa je dalo mav poigrt ej res hvala še enkat
rok46 je napisal/-a:ja k more res zdj že usak svoja cliota limat gor pa rečt dejte mi to gor,pa dejte mi uno gor...pismo sej je takih cliotov pouno po cestah k so mal prerihtani,pa kukr vem so 2 dni nazaj od enga uporabnika glih tazga cliota rihtal,nawem no