mene pa zanima sm si instaliru photoshop in kk nej zacnem s predelavam k sploh n vem za kva j kira tipka pa me zanima kk ste vi zacel d bi se mal naucu
ja valda dubu si dobre nasvete od profia tko da resno pejt kej pogledat na ps forum tam boš največ najdu pa še dost nas je ki bi ti z veseljem pomagali drugače pa dobrodošel v svetu chopanja
jao zmer neki pozabm pa zanima me k taprvo sliko udpres ka mors pol prtisnt d lhk se eno zram udpres d iz une feltne dol das na to sliko???mogoc s se kej spomnm
verjetno nisi na aktivnem layerju...oziroma moras definirat obmocje...matr...tezko povem k ne vem, kako si risal, kaj... ce sploh uporabljas layer-je...? hmmm...
moraš se vedno na tapravi layer postavit. s tem se jaz tudi še zmer zaje*avam ops:
sicr se boš pa kmal navadu in ko enkrat sprobaš že use tipke pol veš za kaj se kej uporablja in potem sam še vadt
ja sam z penom nemorm lepga loka narest.....ustvar mam tok obcutlivo misko da mi sam skace iz nega na drug konc in zgleda pol lok kda mam perkisonovo....