Prosil bi nekoga,da bi pobarval Yugota in sicer spredaj od levega blatnika do desnega,havba in streha ter zadnja havba rdeče ostalo pa belo.Pa če lahko da gor še feltne ki jih bom vsak čas dal na vozilo kjer bodo gor slide gume,pa še dol spusti.(YUGO se pripravlja za GHD) Hvala in LP!
Tu pa so še feltne,upam da se bo iz teh slik dalo kaj narediti.Ko pa bo vozilo sestavljeno bom lahko koga malo peljav,ampak to bo šele konec leta enkrat.
Ko bo avto sestavljen,to bo do konca tega leta, ti bom povedal moj naslov in se dobimo na kakšni tekmi ali treningu! Pa dobiš tud za pivo ali več! Drugače pa mi bodo avto sestavljali večinoma Idrijski fantje tako da bo Yugo pravi bolid.
Prodaja vozil je samo na naši parceli,drugače pa sta ga TOmaž in DOmen že prodala (Mercedesa).Sej drugače te pa poznam,sva hodila v isto šolo če se nemotim,najprej Reteče,potem pa Trata.Pol si pa ti šel za zobozdravnika jaz pa za orodjarja.
Ja tko je!! no naslednjic ko bom sou mimo tebe se bom mau ustavu pa pogledu mau yugota!!! Drugace pa un mercedes ni bil slab! zato se je pa tud prodou dost hitr ce se ne motm!!
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=757039#