Hello
Evo jst zdej prvic sodelujem na contestu pa me neki zanima.. Nisem fovs al pa kej, sam ce bom se kej naredu v prihodnje me zanima kaj je za vas najlepse. Kaj torej gledate pri ocenjevanju? Jaz sem gledal predvsem na to, da avto ne bi zgledal nakicen, da je vse usklajeno in predvsem da vse ^stima^, da je nekako kvalitetno narejeno

(kolikor pac znam)
Ce smem vsakega mal pokomentirat.. (prosim brez zamere pa brez stavkov v stilu: pa pokazi kaj boljsega, ce znas)
torej na kratko:
matej_m: uredu, nic posebnih extremov, lepo, edin zadnja desna guma nima zamenjane feltne
rover416: spredaj podalsek odbijaca mal strli v levo, ni cisto ob gumi pa zadaj se mi zdi tud podalsek, brez zamere, ne ravno najbolse narjen.. hocem rect..lahko bi na koncu se popravil, tako da bi bile linije ravne in ne bi zgledalo kot da je pri izpuhu in pod tablicami mal od/nalomljen..
AVX: zadaj super, sprednji podaljsek pa pragovi se mi pa nekako (barvno) ne skladajo z avtom pa pragovi so predolgi. Avto se mi tud zdi kot da mal lebdi pa prevelik je v primerjavi s clovekom. Aja pa zavesica za zadnjo levo gumo mal moti..
2f&2f: najlepsi shop na tekmovanju..brez pripomb
killer_beast: trenutno mi ne pokaze slike :/
Štrubelj: kul, fajn ideja, edin deformacija gume mi je mal preocitna :/
aniscar: uredu, sam se mi zdi da razen bad looka zadaj, drugega ozadja in felten, ni nic dodanega na avto :/ (oprosti, ce se motim) Vsekakor pa drugo mesto, cepravi bi bil dosti lepsi ce bi samo odstranil stock odbijace..
Wizz: lahko bi dal odbijace bolj ekstremne, sam sm bl probal delat po vzoru resnicnih stylanih enk..do neke mere, cim manj napak pa da ni neokusno...
mkokalj9 aka bigboy: brez odbijaca, zavesice pri gumi zadaj in z drugo kombinacijo barv, bi mi bil prav vsec
To je to, se enkrat..napisal sem kar sem opazil in kar bi si mislil ko bi ocenjeval. Osebno predvsem gledam na to da je narejeno brez napak in z okusom. Npr golfu pasejo drugacne stvari kot ksni hondi.. al pa npr. na tem contestu se niso pricakoval razni sharkyi ali pa reze za zrak po celem avtu

Opazil sem tud, da vecina da feltne samo na eno stran avta, kjer je slikan in kjer se vidi. - 5 shopov od 8ih. (no mogoce pri avx-u res ni treba)
Prosil bi tud koga, da napise napake pri mojem shopu ali pa kaj se ocenjuje, da ne bom naslednjic prevec natancen..
lp