1. TITan-Drgač avto zgleda zlo ql ampak men niso najbl všeč avti ki po predelavi niso več podobni originalni verziji. (Pa brez zamere)
2. Akira Speedstar-Dobr si odstranu zadne vrate in podaljsu spredne, ampak tist grafit gor na steni nekako ne paše preveč, dobra ideja z štirimi auspuhi, mogoče si malo preveč zatemnil šipe(lahko bi se vidlo čez), pa lohk bi spredno feltno mal bols obrezu.(Lepši bi zgledu brez grafita)
3. Fiat Tipo-Ko sm tvoj avto prvič vidu se mi je zdel kr v redu, ampak mogoče si mal pretiravu ko si ga znižu. Zadne vrate so dobr odstranjene.Mogoče bi lahko dodal še kakšnee pragove, ampak pol nebi mogu bit tko znižan. (nasvet za naslednjič)
4. Sporty- Avto mi je zlo všeč (lepe barve – fajn se podajo na avto) Ampak ni mi pa všeč spojler (bil bi lepši brez spojlerjev) pa vrate so nekam velike (lahk bi kluko zbrisu) Drgač je v redu
Glasujem zate.
5. TaiRoyCi – Po moje si hotu da je avto bolj mafijski, ker je črn al pa tud da ne, ne vem,
Dobr se mi zdijo zadne luči.
6.Popshow – Tokrat vidim da si naredu malo manj športen avto, čeprav ni športn zgleda kr ql.
Zadne luči so mi všeč. Čeprov ti bo skater uniču avto, LOL[/b]
TITan: Čuden so mi izpadle šipe (lomlene pa zgoraj fali za kake 2 pixelna. Preveč blura na sideskirtu, čudna senca na zadnemkolesu pa orenk za_jeban spreden disk.
Akira Speedstar: Prezatemnene šipe, čuden obrezane feltne pa grafiti bi lohk v PSu naredu.
Fiat Tipo: Nagrada za najbolje uporabljene original dele. Mal zjeban spreden oken pa preveč podoben originalu.
Tomekk: Zaden del ne stoji prov, feltne so bile v preslabi kvaliteti (premajhna ločlivost) pa čuden stojijo.
TaiRoyCi: Lexus luči ne spadajo na noben nemški avto. Bravo, da ti je uspelo narest ga črnega (kr zajebancije), spredna šipa je mal nazobčena (blur).
Sporty: Tolk riža nima kej za delat na kerem kol avtu, še sploh pa ne Nemcu.
Popshow: Čuden stojijo feltne, okol zadenga desnega kolesa vidim še rdečo farbo, Pa mogoče ne najlepše feltne za tak avto.
Glasujem za Fiat Tipota. Cleen
@Tomekk: Nič zamere. Probal sem dobit videz kazga starga Audi 5000a. Pa ne vem, limuzine mi niso všeč. Raje naredim cupeja ali karavana.
Aja, pa za TITan-a, riž je na avtu samo zadnji in strešni spojler ter nalepka GT-R na pokrovu od tanka. Spojlerji so od murcielagota (upam da prov črkovov), felgne pa od tanouga forda GT-40. Tuning je pa mislm da v stilu 2fast 2firious .
Aja, pa pozabu sm komentirat svoj glas... za popshowovega sm glasvov, ker se mi je zdel drugačen pa dobra je ideja. No ja, 100 ljudi, 100 čudi :P .
Fiat tipo dobi moj glazek.
Sporty avto je kr kul sam mal bi mogu zmanjsat kontrast barv da bi bol izpadlo. Po moje.
Tairoy huda farba sam lucke mi niso vsec.
Tomekk mal se mi zdi vse zamaknjenu. Al pa se mi sam zdi.
Titan ne maras rite -na avtih mislm. Men osebno to ne sede, je pa za nahitr dobr narejeno.
Akira ce bi farba druga padla bi vrjetn bolje izpadl.