Torej bliža se nova sezona in čas za nove feltne. Prosim fotošoparje če se da komu na mojmu cliotu premenjat feltne. Velikost ostaja ista, tako da ne bo težav z določanjem na sliki. Predlogi so napisani in naslikani spodaj. Če se komu utrne še kakšen pameten predlog naj pove/pokaže.
^^če bi znal photoshopat bi probal nardit, drugače mam samo v glavi, pač bol zaprt spredaj, malo bolj na okroglo da nebi blo več ostrih linij, pa meglenke noter v odbijač oz brez meglenk (kak ti je pač bolše)
evo nevem al je to rs al 2.0 al kaj, ampak spoliestraš vse lukne pa mogoče ono režo tik pod znakom. Vsaj meni zgleda tak čist super. Kupi od rablenega pa se samo poigraj, tvoj ma vseeno za rial felne malo preostre linije pa preveč masivn je, zadaj daš pa rs odbijač pa si zmagal.
@Doche: to je RS ja. sej ga mam doma, sam k se ne morm odločt a bi ga dal gor al ne. kr oba bi mel @Sklepic: ma nevem spljoh kaj bi. k so vse hude. čist sm že zmešan od tega aluminija
Probaj kaj lepše paše, meni je clio pač avto ki nima rad ostrih linij ops: meni je drugače dojče styling hudo všeč ampak lahko daš nekaj vmes med bol športnim pa dojče