GapiChrysler je napisal/-a:če se ne motim bo to temo moderator prestavil, ker ne sodi med styling. drugače pa lep bmw...kar redkost danes da ima toliko malo prevoženih sploh ker je serija 5. so mi kar všeč te petke... kolega jo ima sicer 530d m optic pa moram rečt da je pošast od avtomobila![]()
čuvaj ga
deki988 je napisal/-a:GapiChrysler je napisal/-a:če se ne motim bo to temo moderator prestavil, ker ne sodi med styling. drugače pa lep bmw...kar redkost danes da ima toliko malo prevoženih sploh ker je serija 5. so mi kar všeč te petke... kolega jo ima sicer 530d m optic pa moram rečt da je pošast od avtomobila![]()
čuvaj ga
Ja vem da ni lih na to temo, sam sm na hitr nek delu... upam da nebo to koga motilo...Ja dizel 3.0 pa je ze auto, ki gre pa mal pije tud!
GapiChrysler je napisal/-a:deki988 je napisal/-a:GapiChrysler je napisal/-a:če se ne motim bo to temo moderator prestavil, ker ne sodi med styling. drugače pa lep bmw...kar redkost danes da ima toliko malo prevoženih sploh ker je serija 5. so mi kar všeč te petke... kolega jo ima sicer 530d m optic pa moram rečt da je pošast od avtomobila![]()
čuvaj ga
Ja vem da ni lih na to temo, sam sm na hitr nek delu... upam da nebo to koga motilo...Ja dizel 3.0 pa je ze auto, ki gre pa mal pije tud!
čeprav tudi 523 ni slab 170km je že kar nekaj za ta avto. sem ga vozil in kar dobro gre. koliko pa je dejansko poraba pri njem?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost