Najcenejši styling način...

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Iščem slike Citroen Xsare zaradi....

Napisal/-a TomyBoy2 Po nov 10, 2003 5:00 pm

Ima kdo kakšne slike Citroena Xare, prejšni model. Od spredaj in zadaj.
Potrebujem namreč čim večjo sliko, ker bom izrezal luči in sprintal na nalepko. Te pridejo potem na novo karoserijo bencinskega modela EVO II. Focus je uspel, tu pri xsari pa žal ni nalepk za luči zraven.

V naprej hvala

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty Po nov 10, 2003 8:48 pm

js nimam slikc, ampak, se ukvarjaš z bencinskimi modelčki?? če te zanima, mam eno stvarco z avionskim motorčkom. v svojih cajtih nej bi letela tut do 100km/h... sam jes nimam časa in stoji v garaži. prodam za simbolno ceno...
RENAULT POWER - THE WAY OF LIFE

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 Po nov 10, 2003 11:09 pm

Hvala. Z kolegom delava na svojem projektu. Kot sem že napisal EVO II. Podvozje ALU IN Carbon izdelano v SLO. V bistvu Costume made, model. Ki pa bo po zadnjih izračunih presegel ceno najdražjega in najbolj prilubljenega modela ki se ga da kupiti v Rally klassi.(Gold) Bi z pravim razmerjem zobnikov letel brez problema tudi preko 100km/h. Samo za to se vozi C klasa ki leti tudi 140km/h. Tukaj so bolj pomembni pospeški, da dobi končno že nekje po 3 sec in to je okoli 80 km/h.

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 To nov 11, 2003 7:37 am

sporty je napisal/-a:js nimam slikc, ampak, se ukvarjaš z bencinskimi modelčki?? če te zanima, mam eno stvarco z avionskim motorčkom. v svojih cajtih nej bi letela tut do 100km/h... sam jes nimam časa in stoji v garaži. prodam za simbolno ceno...

kaka slikca?? cena?
Slika

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek To nov 11, 2003 7:41 am

Stari....dobis mogoce ze popoldan 8)
ce mi na sprednji del potem "nalepis" odbijac novega tipa xsare ;)

PS
bo 1600x1200 direktno od spredaj in zadaj dovolj veliko?
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 To nov 11, 2003 5:22 pm

Zakon. 100 X hvala. :)
Dizajn poslikave mi dela kolega, ki obvlada Photoshop v nulo. Ko bo stvar nareta, dam gor slikce. Samo res nisem vedel kaj vse se da narediti, povejte mi kako je tale znak dol zbrisal iz havbe in gor dal novega brez da bi se kaj opazil.
Res svaka mu čast in vsem vam, ki obvladate photoshop.

Original...
Slika

Po obdelavi...
Slika

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty To nov 11, 2003 7:09 pm

zupi13 je napisal/-a:
sporty je napisal/-a:js nimam slikc, ampak, se ukvarjaš z bencinskimi modelčki?? če te zanima, mam eno stvarco z avionskim motorčkom. v svojih cajtih nej bi letela tut do 100km/h... sam jes nimam časa in stoji v garaži. prodam za simbolno ceno...

kaka slikca?? cena?

Ej slikc nimam, loh se pa še tuki razpišem, k že neki cajt prodajam samo ni zanimanja... :cry: Avto je za približno 5-10cm večji od modela hrošča, ima letalski motorček po oceni okoli 3,5ccm (natančno ne vem), pol ma svojo masko, zraven dam še vse servo motorčke in komande (voženo vse skupi po montaži mogoče 5x, novo vredno 15k SIT- mislm komande in motorčke), pol mam akumolator modelarski, pa un polnilec na priključke, pa vse baterije, neki kompletov gum, itd... zraven dam pa še niki srtvari podobnih... CENA? Okol 30 k SIT bi rad meu, loh se pa tut mal pomenmo... to je to, rad bi pa vidu da se pogleda stvar... če koga zanima, PM, E-mail, 041866517.

Hvala k loh tuki oglašujem :P in LP, jaka
RENAULT POWER - THE WAY OF LIFE

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 To nov 11, 2003 7:48 pm

Čuj, najboljše je da daš na naš forum, pod rubriko prodaja avtomobilov.
Samo boš moral to podkrepit z slikami. In bolj natančno opisat stvar.
http://mdm.zrcalo.si/forum/viewforum.php?f=12

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY To nov 11, 2003 9:49 pm

Stari je napisal/-a:http://mdm.zrcalo.si/forum/viewforum.php?f=12

zrcalo? hahaha

moj najboljši frend je 20% solastnik :D
Slika

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 To nov 11, 2003 10:08 pm

Itak. Mariborski klub MSM največji v SLO. Čeprav sem iz Celja, bom počasi začel šprehat čisto po Mariborsko, ker sem vsaki teden tam.

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Napisal/-a RegY Sr nov 12, 2003 12:00 am

Stari je napisal/-a:Itak. Mariborski klub MSM največji v SLO. Čeprav sem iz Celja, bom počasi začel šprehat čisto po Mariborsko, ker sem vsaki teden tam.

pol pa kaj pokliči, ko boš kje v cjentru mb, pa se grema malo opirit (grema na pir - vino = vinjenost, pivo = pirjenost)
Slika

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 Sr nov 12, 2003 5:36 pm

....
Zadnjič spremenil TomyBoy2, dne Sr nov 12, 2003 5:38 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 Sr nov 12, 2003 5:37 pm

Najboljše je da prideš na poligon AMZS Tezno, v kletne prostore. Kjer vsako soboto in nedeljo vozimo male elektro dirkalnike, sedaj ko je bolj mrzlo in z velikimi ne gre več. Bomo pa če bo vreme naredili zananjo off road dirko na ledu. To soboto bom jest sigurno tam od 17.00-22.00 ure. Se zavleče :) Lokal je zraven....:)
Pa pridi malo pogledat, kako to zgleda. Ko boš enkrat probal boš takoj noter padel, tako kot sem jaz. :)
P.S. Pijem pa samo sok. Pot nazaj je dolga in utrujajoča :wink:

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Če nov 13, 2003 7:04 am

sori..
cisto podabil nate... :oops: (posledica tega, da grem v sluzbo ko je se tema, pa po temi nazaj domov hodim...)

nekaj malega za tolazbo tacas ;)

Slika

Slika

ce rabis prav slike samo luci, lahko to poslikam...povej...
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Napisal/-a RegY Če nov 13, 2003 5:26 pm

Stari je napisal/-a:Najboljše je da prideš na poligon AMZS Tezno, v kletne prostore. Kjer vsako soboto in nedeljo vozimo male elektro dirkalnike, sedaj ko je bolj mrzlo in z velikimi ne gre več. Bomo pa če bo vreme naredili zananjo off road dirko na ledu. To soboto bom jest sigurno tam od 17.00-22.00 ure. Se zavleče :) Lokal je zraven....:)
Pa pridi malo pogledat, kako to zgleda. Ko boš enkrat probal boš takoj noter padel, tako kot sem jaz. :)
P.S. Pijem pa samo sok. Pot nazaj je dolga in utrujajoča :wink:

to soboto ne morem, ker grem na en žurček

mogoče kdaj drugič :)
Slika

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 Če nov 13, 2003 10:17 pm

Ni blema. Itak se vsak vikend zvečer nekaj dogaja tam. Pozimi notri, spomladi in poleti pa zunaj na pisti.

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 So nov 22, 2003 12:23 pm

Dobek, hvala za trud in slike. Sploh nisem hodil več gor, ker sem delal avto in komaj sedaj vidim da si dal xaro gor.:( Pa še super luči bi bile. Ma sej bo tako tudi dober. Hvala ti res vseeno. :)
Nekaj slik, eno tedenskih muk...
Notri je nov motor :)
En najstrupenejših na svetu, ki je za klaso C (R1) in ima od 0-100km/h 3 sec in še manj, max hitrost tudi 140 km/h. V tej rally izvedbi so performance nekoliko manj ubijalske, zaradi samo ene prestave, aerodinamike, drugačnih prenosov in seveda teže. Tu je vse bolj robusno.
Slika

Slika

Slika

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Napisal/-a RegY So nov 22, 2003 3:37 pm

ful dobro narejen avteček, samo me zanima zakaj nisi še na strehi tisto vrezal, ko ima *kao* zajemek zraka... če imaš že vsepovsod drugje luknje, zakaj še ne tam? :D vsaj malo bolj real izgleda ;)
Slika

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 Ne nov 23, 2003 3:10 pm

Tisto na strehi je bolj za okras. Je pramal luknja da bi kaj pomagalo hladiti tako nor motor. Zato so intaki narejeni na strani, od spredaj in luknje zadaj, upam da bo dovolj, ker se ti motorji vrtijo tudi preko 40.000 obratov. Tu se še F1 skrije. :lol: Sedaj lahko prideš v klub MSM (AMZS Tezno Maribor kletni prostori). Kjer imamo montiran nov timing. Za merjenje časov vsakega malega dirkalnika. Tako število krogov, najhitrejši krog, povprečne čase, itd itd.
Tekme vsako soboto in nedeljo zvečer. :)
Vabljeni vsi
Vrni se na PhotoShop ustvarjanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost