G-4S je napisal/-a:Matt je napisal/-a:Npr. pri vsakem contestu nekdo zmaga. Ta dobi eno točko.
Ali pa če dobijo vsi točke. Pač prvi največ, drugi manj, itd. Potem se pa sešteva.
A3Turbo4Life je napisal/-a:Fina ideja.
1. nagrada je, da jaz peljem vašo drago ali pa sestro na večerjo. Eto pa imate že enega sponzorja.
Samo da ne bo potem kakšnih problemov. Če mi bo ona od drugouvrščenega bolj všeč, bom pa kar njo peljal.![]()
Važno da podelim svojo nagrado![]()
Bye
A3Turbo4Life je napisal/-a:Fina ideja.
1. nagrada je, da jaz peljem vašo drago ali pa sestro na večerjo. Eto pa imate že enega sponzorja.
Samo da ne bo potem kakšnih problemov. Če mi bo ona od drugouvrščenega bolj všeč, bom pa kar njo peljal.![]()
Važno da podelim svojo nagrado![]()
Bye
Skull23 je napisal/-a:Hmm js bi mel malo bolj konstruktiven predlog... Lahko bi predelovali avtomobile ljudi s foruma, tako bi lahko folk ki misli stajlat avto dobil ful različnih idej, in vidu kako bi to zgledalo na avtu. Meni se zdi ful uporabno to. Pa te točke o katerim govorite še zraven dat...
2Fast&2Furious je napisal/-a:pomoje da bo pri slikah ostalo tako kot je sedaj.....ker tako ali tako lahko zmagovalec objavi katero sliko hoče in če ima pač kvalitetno sliko svojega avta lahko objavi tudi to ... tako da tuki pomoje ni treba kej novga izumlat...
bomo pa razmislil o kakih majhnih novostih....ki pa bojo jasne verjetno po novem letu
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost