Najcenejši styling način...

dolenc
Novinec

predloge prosim

Napisal/-a dolenc So jan 03, 2004 3:46 pm

LP

poznavalce in ostale PhotoShopovce bi prosil za uslugo in sicer iščem predloge za nalepko za Ibizo (na sp. slikah). V mislih se imel predvsem sistem črt - lahko tud po sistemu "načičkano" oz. neravne črte na bokih avta, katere pa bi bile samo na zadnjem delu (nekako od vrat do sredinskega spojlerja). Naj pa ne bo kičasto.

Upam, da mi bo kater od vaših predlogov všeč in ga bom spomladi dal na avto.
BTW: ob strani pridejo spomladi pragovi, sicer ne "v poden" ampak tist manjši... če še to dodate... Že vnaprej hvala za predloge, ker vem, da barva ni glih taka, ko bi se dal velik ustvarit...

Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious So jan 03, 2004 4:16 pm

a je tole signo oprema?

drugače pa bomo probal kej nardit :wink:

lp

dolenc
Novinec

Napisal/-a dolenc So jan 03, 2004 4:29 pm

:shock:
avto ima signo opremo, sam spojlerja nista serijsko (kr najbrž sam prav dobro veš...).

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Napisal/-a 2Fast&2Furious So jan 03, 2004 4:48 pm

za spojlerja vem da nista serijsko ja :wink:

na nekaj malega na hitro

Slika

Uporabniški avatar
s
Novinec

Napisal/-a s So jan 03, 2004 5:25 pm

ekola..
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

lp
Slika yz426f rider
Slika civic TypeR driver

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat So jan 03, 2004 5:54 pm

uuuuuuu dolenc hudo delajo tele nasi PhotoShopovci kaj ne men osebno mi je najbolj vsec tale
Slika
Temne sipe pa das tko kot jst pa bos vidu da ti nebo zal jst sm tut s temnenjem stekel kr dolgo okreval ampak zdaj ko pa je narjen je pa ful zakon morm rect se peljes kot v kaksnem oklepniku.Aja folk a se da tole tut na mojo Ibizo narest a ma kdo kaj volje drgac spojlerje se nima ima pa temna stekla pa rumene barve je kot jo ima doma 2Fast&2Furious no ce ima kdo kaj casa a se lahko men nardi kej podobnega kot dolencu.Upam da dolenc ne bos jezen ker sem te kopiral.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

dolenc
Novinec

Napisal/-a dolenc So jan 03, 2004 6:12 pm

seat:

ma ne vem, nisem glih najbolj vesel, d bi šipe temnil... ne vem, nč me ne vleče za kej tazga delat, nimam pojma :huh:
seveda so PhotoShop-ovci maherji, zato sem se tud obrnu na njih, upam da mi bodo dal kakšno dobro idejo

s:

a si mogoče z dolenjskega konca (iz kje si)? Lahko odgovoriš tud v PM, če hočeš. drugač pa hvala za slikce, pa še kakšno prosim :oops: .

2F&2F:

tud teb hvala za začetek

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo So jan 03, 2004 6:25 pm

Lep pozdrav.

Danes se bom še jaz lotil tegale tatooja pa ga objavm zvečer al pa jutr.

LP :D

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat So jan 03, 2004 6:29 pm

Ja ves sej si pol isti kot jst tut js sm najprej bil skepticen glede temnenja stekel sam sedaj pa ko je zadeva narejena noce nobenga avta vec met brez temnih stekel ves kaksen filing je ko se v lepem vremenu peljes skoz mest pa gledac bejbe one pa te notr ne vidijo :oops: mal sem zasel izven teme.Vglavnem ko enkrat zatemnis stekla se je ful carski obcutek vozit v avtu to ti lahko povejo tut drugi tuki na forumu.Ce bom menjal avto bom na drugega obvezno temnil stekla to sem 10000%.Se bova enkrat peljala podnev bos vidu kak filing je ko v oklepniku res.Sicer pa je itak tvoja odlocitev to je samo moje subjektivno mnenje.LP Vinko
Tommek a bos zame tut plizzzzzz.Sej vem da sem tecen ampak k sta ze skor ista avtomobila pa je manj dela sam moj je rumen pa nima tistih spojlerjev zadaj.LP
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo So jan 03, 2004 10:08 pm

Ja ni blema! Sam dej svojo sliko gor, v to temo al pa novo naret.

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat So jan 03, 2004 10:17 pm

No poglej tole sliko mi je ze naredu 2fast&2Furious kjer mi je prilimu gor felge ki sem jih dobil prejsni teden.Tudi avto je od 2fast&2furiousa da nebo pomote drgac mam jst se zatemnjena stekla ce se ti da ga lahka mal obdelas kot so ga zgoraj Dolencu

Slika

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Napisal/-a 2Fast&2Furious So jan 03, 2004 10:37 pm

seat :) sj na tej ibizi sm tutu PS zatemniu šipe , glih zarad tega k vem da jih maš tut ti :P

bom pa tut jst kej gor nataknt probu :wink:

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat So jan 03, 2004 11:29 pm

No sej res sam v zivo so no vsaj zgledajo bolj temne.No sej si vidu na srecanju.Poslus tvoj brat ma tole Ibizo ane.Ja pa ej sej se ne mudi tolk jst sem sam mislu ce ma kdo kaksno idejo za Tatooje ker jih bom spomladi dal gor pa ej naslednjic na srecanju dobis :pivo za tvoj trud.No ce mas kaksno idejo jo prpopaj tuki gor pol bomo pa glasovali ker tatoo bo prisel gor.LP Vinko

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Napisal/-a 2Fast&2Furious So jan 03, 2004 11:36 pm

jp nekako tako , fotr jo je kupu brat jo voz.... :wink:

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat So jan 03, 2004 11:38 pm

Lepo od fotra da je bratu kupu avto :P :P
Kaj pa ti vozis

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Napisal/-a 2Fast&2Furious So jan 03, 2004 11:57 pm

jst vozm...... :cry: še nič ... čakam na izpit (maja) ... tkrt pa verjetno mondeo (l.96) pap kdaj seveda tut ibizo :wink:

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Napisal/-a 2Fast&2Furious Ne jan 04, 2004 2:16 pm

nekaj malega na hitro zate seat:

s pragovom , blendami in športnimi odbijači :
Slika

pa še en tatoo:

Slika

bom pol če bo kj časa še kšn tatoo vrgu gor

:wink:

lp

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Ne jan 04, 2004 3:21 pm

Nice nice lepo pride morm rect.No ko bos nasu cajt pa se kej nared bom pol dal na glasovanje pa bomo vidl ka bo ratalo.

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Napisal/-a 2Fast&2Furious Ne jan 04, 2004 3:39 pm

še en:

Slika

lp

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Kraj: gorenjska :)

Napisal/-a just_in Ne jan 04, 2004 4:02 pm

Slika

da nauš kšne zamere s strani ljubiteljev Slika vozil... pač sm ta znak najprj najdu... naključje... :P
Slika
Vrni se na PhotoShop ustvarjanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost