Cestne dirke, hitrostne preizkušnje, dosežki

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 So jan 10, 2004 2:31 pm

Pugi: nekateri poznamo v športu tudi Fair play. (verjetno boš mogu pogledat v slovar kaj to je)

Šumi ne pozna kulture. Kolk moraš bit svinja da probaš svojega lastnega brata zrint v ograjo....
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi So jan 10, 2004 2:42 pm

tomaz40 je napisal/-a:Pugi: nekateri poznamo v športu tudi Fair play. (verjetno boš mogu pogledat v slovar kaj to je)

Šumi ne pozna kulture. Kolk moraš bit svinja da probaš svojega lastnega brata zrint v ograjo....

To itak, sam veš, da je dons na svetu tko, da je dobrota - sirota... S fer igro ne prideš več daleč. To je moje spoznanje zadnjih treh let, ko se mi je končalo otroštvo in začel realen svet.
Je pa res, da mu tistih stvari nebi blo treba narest.. To je blo grdo.
Slika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi So jan 10, 2004 2:48 pm

buco je napisal/-a:
Pugi je napisal/-a:Da bi ti vidu, koko sm js hokej igrov...

ja vemo ja da si ti ful dobr u hokeju ja, pa ne se hvalt z zadevami na kere si FUL ponosn.se tut drugi ukvarjamo s sportam pa se ne hvalmo tko kot ti.

brez zamere

Ejga tega, nism jes zdej to mislu... Js sm hotu povedat, da pri hokeju izkoristiš vsako odsotnost sodnikovega pogleda za kakšno pizdarijo :)
Slika

Uporabniški avatar
Desmodromika
Novinec

Kraj: Tam, kjer sem rad

Napisal/-a Desmodromika So jan 10, 2004 2:51 pm

Fairplay, fairplay...kdo se pa danes še tega drži :roll:
Če gre vse proti tebi, nehaj prehitevat. In se postavi na pravi pas...

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale So jan 10, 2004 2:57 pm

Fairplay v športu je pobral še istega dne, ko so se začele v njem obračata take količine denarja. Že tako je skoraj vsak kdaj v skušnjavi - denar pa to samo še zapečati.

Žal je tako in pomoje nikoli ne bo bolje :? .
Slika Slika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi So jan 10, 2004 3:01 pm

Morebiti takrat, ko bodo kazni v denarju, in to večje od zaslužka... ->Never!
Sj tud v normalnem življenju ni več fair playa... Že zdavnaj ne.
Slika

Uporabniški avatar
Desmodromika
Novinec

Napisal/-a Desmodromika So jan 10, 2004 3:33 pm

Morš druzga v drek potunkat, če hočeš zase dobr...enostavno tko je...sem jih že kar nekaj, ampak ne prijateljev.

Tukaj hokej pa te fore sploh nimajo veze...samo pri vseh športih velja pravilo: "če ne boš ti njega prvi(saj veste kaj) bo on tebe". To sem se od fuzbala dobr nauču.

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi So jan 10, 2004 4:05 pm

Desmodromika je napisal/-a:Morš druzga v drek potunkat, če hočeš zase dobr...enostavno tko je...sem jih že kar nekaj, ampak ne prijateljev.

Tukaj hokej pa te fore sploh nimajo veze...samo pri vseh športih velja pravilo: "če ne boš ti njega prvi(saj veste kaj) bo on tebe". To sem se od fuzbala dobr nauču.

Čista resnica...
Jst sm drgač predobr človk za ta svet. Že neštetokrat sm hotu kej dobrga narest, komu pomagat,... Pa zmerej sm takrajšo potegnu oziroma mojga dela noben ni priznov... 1001 krat sm zvedu - dobrota je sirota. Pa še vsak jo posil..Pri vsem tem me neki ovira, kar večina ljudi nima - vest. Ampak sm tok razočaran nad tem svetom, da že to počasi začenjam zgublat.
Slika

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 So jan 10, 2004 4:26 pm

Ja s tem se pa strinjam. Če hočeš komu kej dobrga narest jih kmal dobiš po buči.

J.. ga tak je naš svet

LP
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 So jan 10, 2004 8:19 pm

Ej to bi blo zanimivo videt statistiko vseh dirkačev. kalkrat je kdo karambol naredu, kulkjrat je mel kakšne kazaneke postanke pa to. vrjemte velik bi blo jačih kot je šhumi.

Kaj pa takrat ko so ga 3 ali 4 dirke zapovrstjo v prvem krogu vn zbil. kaj je blo pa to???? :?: :?: :?: :?:

Uporabniški avatar
Desmodromika
Novinec

Napisal/-a Desmodromika Ne jan 11, 2004 1:13 am

andrej777 je napisal/-a:Ej to bi blo zanimivo videt statistiko vseh dirkačev. kalkrat je kdo karambol naredu, kulkjrat je mel kakšne kazaneke postanke pa to. vrjemte velik bi blo jačih kot je šhumi.

Kaj pa takrat ko so ga 3 ali 4 dirke zapovrstjo v prvem krogu vn zbil. kaj je blo pa to???? :?: :?: :?: :?:
Eh...naj govorijo kar hočejo(iz foušije seveda)...šumi je car, znajde se takrat ko je treba, ima jeklene živce...in medtem še koga zajeebe...direkt narjen za ta šport :wink:

Uporabniški avatar
Desmodromika
Novinec

Napisal/-a Desmodromika Ne jan 11, 2004 1:22 am

Pugi je napisal/-a:
Desmodromika je napisal/-a:Morš druzga v drek potunkat, če hočeš zase dobr...enostavno tko je...sem jih že kar nekaj, ampak ne prijateljev.

Čista resnica...
Jst sm drgač predobr človk za ta svet. Že neštetokrat sm hotu kej dobrga narest, komu pomagat,... Pa zmerej sm takrajšo potegnu oziroma mojga dela noben ni priznov... 1001 krat sm zvedu - dobrota je sirota. Pa še vsak jo posil..Pri vsem tem me neki ovira, kar večina ljudi nima - vest. Ampak sm tok razočaran nad tem svetom, da že to počasi začenjam zgublat.
Tvojega dobrega dela pa enostavno ne cenijo iz enega razloga. Si preveč naiven in prehitro vsakemu zaupaš. Takšnega pa znajo samo izkoriščati...saj ne rečen nekajkrat so tudi mene zajeebal, pa sem hitro spregledal s svojimi očmi in ugotovil, da se lahko zaupa samo svojim in punci.

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Ne jan 11, 2004 1:33 am

Očetu, bratu, sinu (ožja familija)... Js še ženskam (razmerje) ne več, sm mel zdle take slabe izkušnje.
Fora je, da če doskrat pomagaš se folk kr navadi in to jemle kot normalno in ko ti enkrat ne morš te pa grdo gleda...
Pa še poj te začnejo izkoriščat - sj ta zmer pomaga, nemu reč. In tud z dnarjam je tko. Ene dvakrat posodš in rečeš je že vredu, poj pa folk, prvič začne prosjačt pri teb, poj pa še noben ne vrne, k si reče - sj ta nau nč težil... Zato pa konc špasa - ništa više toga boga!
So kolegi in znanci, prijateljev pa zelo malo, kot si že rekel. Bolje odkrit sovrežnik kot zahrbten prijatelj...
Slika

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Napisal/-a andrej777 Ne jan 11, 2004 11:42 am

Pugi je napisal/-a:Očetu, bratu, sinu (ožja familija)... Js še ženskam (razmerje) ne več, sm mel zdle take slabe izkušnje.
Fora je, da če doskrat pomagaš se folk kr navadi in to jemle kot normalno in ko ti enkrat ne morš te pa grdo gleda...
Pa še poj te začnejo izkoriščat - sj ta zmer pomaga, nemu reč. In tud z dnarjam je tko. Ene dvakrat posodš in rečeš je že vredu, poj pa folk, prvič začne prosjačt pri teb, poj pa še noben ne vrne, k si reče - sj ta nau nč težil... Zato pa konc špasa - ništa više toga boga!
So kolegi in znanci, prijateljev pa zelo malo, kot si že rekel. Bolje odkrit sovrežnik kot zahrbten prijatelj...

Kako zelo se strinjam s tabo :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Moj sesed je velikrat popravlal kakšen motor od sosedov (kakšne šterke pa to). Pol pa veste kako je to prva dva je kot uslugo zrihtal pol se je pa začelo. Vsak je k njemu rinu z motrjem un je pa rihtal. Plačal pa noben nč. Pa sem mu reku naj začne računat. In je res to naredu je takoj dela zmankalo :lol: :lol: Zanimivo kuk hitr so vsi motorji dobr in ni več nč za rihtat. sej še pride kdo pa mogoče zrihta 1 motor na teden ampak ma sej od tistga kej. Bolš 1 na teden pa od unga 5 jurju kot pa vsak dan enga pa od nobenga 0. :!: :!: :!: :!: :!: :!:

G-4S

Napisal/-a G-4S Ne jan 11, 2004 11:30 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Po jan 12, 2004 9:55 am

Sj si Bush tud. Pač, če si car, ni velik ljudi, k bi upal bit odkriti in direktni do tebe...
Slika

Uporabniški avatar
vazman
Stalni uporabnik

Napisal/-a vazman To jan 13, 2004 9:53 am

Crazy Fighter je napisal/-a:ja res bad to kar se je zgodilo :( kar je naredil M. Schumacher v formuli 1 ne verjamem da bo se komu ratalo. on je...on je enostavno najboljsi 8)

EHHHHH- skoraj vsak ki vozi formolo bi lahko bil tako dober kot on, vendar je razlika ce imaš neomejeno denarja za razvoj in najboljše inzinirje in najvecjo razvojno ekipo kot pa glih tolko, da je dost, da zacneš sezono.

Ce bi mel vsi enakovredne avte bi se pa lahko vidlo kdo je dober. Ce maš najboljši avto je lahko.
lastnik:
Lada Vesta 1.6 16v (2017, od 8/2019 - )
Opel Astra classic F 1.6 16V (2001, od 12/2015-9/2019)
Lada 111 1.5 (2001, od 7/2012-12/2015)
Škoda Felicia 1.3 -(1999, od 1/2012-7/2012)
Lada 111 1,5 (2001, od 1/2003-1/2012)
Lada 1500 SL- (1979) oldtimer s certifikatom (od 8/2007-)
Lada Riva 1600 (1985) oldtimer s certifikatom (od 10/2014-)

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Napisal/-a andrej777 To jan 13, 2004 2:34 pm

Čaki mal. Slučajno veš kakšno je bilo stanje v ferrariju preden je prišel šumi. Dnarje je res še blo kr neki samo avto pa popolno nekonkurenčen. Šhumi pa je veliko delal z mehaniki in je znal povedat kaj ej narobe in tako v 2 letih pobral ferrari iz krize.

za dobrga šoferja rebš tut znanje da poveš kaj je z avtom narobe ko ne gre dobr in podat kakšen predlog. ne pa samo rečt NEKI NI DOBR. Tukaj se ločijo dobri od nabolših. :P :P :P :P

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky To jan 13, 2004 2:39 pm

respect!
The MAN

Uporabniški avatar
Desmodromika
Novinec

Napisal/-a Desmodromika Če jan 15, 2004 11:43 pm

vazman je napisal/-a:
Crazy Fighter je napisal/-a:ja res bad to kar se je zgodilo :( kar je naredil M. Schumacher v formuli 1 ne verjamem da bo se komu ratalo. on je...on je enostavno najboljsi 8)

Ce bi mel vsi enakovredne avte bi se pa lahko vidlo kdo je dober. Ce maš najboljši avto je lahko.
LADA je pa bog in batina zate ane.
Vrni se na Tekmovanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov