tomaz40 je napisal/-a:Pugi: nekateri poznamo v športu tudi Fair play. (verjetno boš mogu pogledat v slovar kaj to je)
Šumi ne pozna kulture. Kolk moraš bit svinja da probaš svojega lastnega brata zrint v ograjo....
buco je napisal/-a:Pugi je napisal/-a:Da bi ti vidu, koko sm js hokej igrov...
ja vemo ja da si ti ful dobr u hokeju ja, pa ne se hvalt z zadevami na kere si FUL ponosn.se tut drugi ukvarjamo s sportam pa se ne hvalmo tko kot ti.
brez zamere
Desmodromika je napisal/-a:Morš druzga v drek potunkat, če hočeš zase dobr...enostavno tko je...sem jih že kar nekaj, ampak ne prijateljev.
Tukaj hokej pa te fore sploh nimajo veze...samo pri vseh športih velja pravilo: "če ne boš ti njega prvi(saj veste kaj) bo on tebe". To sem se od fuzbala dobr nauču.
Eh...naj govorijo kar hočejo(iz foušije seveda)...šumi je car, znajde se takrat ko je treba, ima jeklene živce...in medtem še koga zajeebe...direkt narjen za ta športandrej777 je napisal/-a:Ej to bi blo zanimivo videt statistiko vseh dirkačev. kalkrat je kdo karambol naredu, kulkjrat je mel kakšne kazaneke postanke pa to. vrjemte velik bi blo jačih kot je šhumi.
Kaj pa takrat ko so ga 3 ali 4 dirke zapovrstjo v prvem krogu vn zbil. kaj je blo pa to????![]()
![]()
![]()
Tvojega dobrega dela pa enostavno ne cenijo iz enega razloga. Si preveč naiven in prehitro vsakemu zaupaš. Takšnega pa znajo samo izkoriščati...saj ne rečen nekajkrat so tudi mene zajeebal, pa sem hitro spregledal s svojimi očmi in ugotovil, da se lahko zaupa samo svojim in punci.Pugi je napisal/-a:Desmodromika je napisal/-a:Morš druzga v drek potunkat, če hočeš zase dobr...enostavno tko je...sem jih že kar nekaj, ampak ne prijateljev.
Tukaj hokej pa te fore sploh nimajo veze...samo pri vseh športih velja pravilo: "če ne boš ti njega prvi(saj veste kaj) bo on tebe". To sem se od fuzbala dobr nauču.
Čista resnica...
Jst sm drgač predobr človk za ta svet. Že neštetokrat sm hotu kej dobrga narest, komu pomagat,... Pa zmerej sm takrajšo potegnu oziroma mojga dela noben ni priznov... 1001 krat sm zvedu - dobrota je sirota. Pa še vsak jo posil..Pri vsem tem me neki ovira, kar večina ljudi nima - vest. Ampak sm tok razočaran nad tem svetom, da že to počasi začenjam zgublat.
Pugi je napisal/-a:Očetu, bratu, sinu (ožja familija)... Js še ženskam (razmerje) ne več, sm mel zdle take slabe izkušnje.
Fora je, da če doskrat pomagaš se folk kr navadi in to jemle kot normalno in ko ti enkrat ne morš te pa grdo gleda...
Pa še poj te začnejo izkoriščat - sj ta zmer pomaga, nemu reč. In tud z dnarjam je tko. Ene dvakrat posodš in rečeš je že vredu, poj pa folk, prvič začne prosjačt pri teb, poj pa še noben ne vrne, k si reče - sj ta nau nč težil... Zato pa konc špasa - ništa više toga boga!
So kolegi in znanci, prijateljev pa zelo malo, kot si že rekel. Bolje odkrit sovrežnik kot zahrbten prijatelj...
Crazy Fighter je napisal/-a:ja res bad to kar se je zgodilokar je naredil M. Schumacher v formuli 1 ne verjamem da bo se komu ratalo. on je...on je enostavno najboljsi
LADA je pa bog in batina zate ane.vazman je napisal/-a:Crazy Fighter je napisal/-a:ja res bad to kar se je zgodilokar je naredil M. Schumacher v formuli 1 ne verjamem da bo se komu ratalo. on je...on je enostavno najboljsi
Ce bi mel vsi enakovredne avte bi se pa lahko vidlo kdo je dober. Ce maš najboljši avto je lahko.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov