Cestne dirke, hitrostne preizkušnje, dosežki

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Kraj: Pod Gorjanci

Re: Huda nesreča Marina Čolaka (neuradno)

Napisal/-a C4V4L13R To nov 09, 2010 8:24 pm

in kje je sploh bil nissan? na posnetku ga ni ne prej ne pol. torej, če je bil nissan vpleten, je moral tam stati oz. voziti skrajno počasi?

Uporabniški avatar
ales.
Uporabnik

Kraj: celje

Napisal/-a ales. To nov 09, 2010 8:33 pm

sej piše da se je po 150 metrih ustavil
[url=http://www.Slikomat.com/slika/3671979.htm][img]http://www4.slikomat.com/09/0324/wa3-100-17.jpg[/img][/url]

Uporabniški avatar
branee
Uporabnik

Napisal/-a branee To nov 09, 2010 8:49 pm

No zdej kle lahko ugotovimo, da je pri visjih hitrostih bolj varen 350z :twisted:

Mal crnega humorja (ja vem za nekatere zelo neokusno..) jest se strinjam, da je vse skupaj brezpotrebno in da bi v kratkem casu lahko na dirkaliscu poceli to bolj varno (verjetno). Ampak to pride tist naval adrenalina, prazna cesta,dober avto itd.. In tisti pac ki vozimo podobne avtomobile vemo kako je s tem, vcasih se je tezko zadrzat ne da bi mal pohodil plin.. Moras imet, da lahko obcutis to stvar, najlazje je pa bo bitki biti general, to fantje zna vsak. To bojo mogoce se najbolje razumel motoristi (sam vlecem vzporednice s tem, kajti tudi sam sem 3 leta nazaj vozil zx6r 2 leti) in je preprosto tezko, ne vedno ampak vcasih, ko pride tisto.. Sploh pa danes v avtu z vec sto konji 220km/h dosezes se predno dobro stopis na pedalko za gas.

PS: Jest nevem, vsi pisete kako ste vi bolj previdni, da tako nebi ravnali, lahko pa jest iz svojih izkusenj povem, da me ravno vsak kekec prehiteva z vsakimi "jajci" po avtocesti pa ceprav vozim ze jaz blizu 160.. Potem res nevem ali so tule gor sami angelcki kajti v dejanskem svetu je na cesti takih ljudi mislim da med 60-70 in vec procentov ki se ne drzijo omejitev(pa verjetno sem rekel veliko premalo stevilko).
Tako da se pridruzujem locotu.
btw: ce je kdo opazu se un fura kr na toyo r888 :evil: (lock& loaded) :twisted:
Minds are like parachutes. They only function when they are open.

Uporabniški avatar
ales.
Uporabnik

Kraj: celje

Napisal/-a ales. To nov 09, 2010 10:25 pm

[url=http://www.Slikomat.com/slika/3671979.htm][img]http://www4.slikomat.com/09/0324/wa3-100-17.jpg[/img][/url]

LukL
Uporabnik

Napisal/-a LukL Sr nov 10, 2010 10:52 pm

ales. je napisal/-a:http://danas.net.hr/drugi-mediji/pregled_art.html?url=http://dnevnik.hr/vijesti/crna-kronika/colak-kriv-za-nesrecu-u-kojoj-je-poginula-djevojka.html

evo tu so 3-je videi nesreče

matr ej te jajce od ferrarija se pa tud takoj vžgejo, zarad vsake pizdarije

Uporabniški avatar
skopusnik
Stalni uporabnik

Napisal/-a skopusnik Sr nov 10, 2010 11:32 pm

LukL, to se pa strinjam. polovica razbitih ferrarijev k jih vidiš(slike na netu...) so se vžgali....
www.mihafabijan.si
Renault Sport

Uporabniški avatar
_KL3_
Novinec

Kraj: Metropola

Napisal/-a _KL3_ Če nov 11, 2010 12:11 am

Ena od verjetnih razlag zakaj se jih tok vžge, je zato ker je motor zadaj, tank pa po ocenah iz slik in neki zdravi logiki tudi...pa zelo malo Ferrarijev se sesuje pri majhnih hitrostih (do 100km/h)...

monaco
Nov uporabnik

Napisal/-a monaco Pe nov 12, 2010 7:35 pm

O vožnji nad omejitvami ne bom pisal, ker tu ni nihče svetnik in se s takšnim avtom verjetno nihče ne bi peljal 130.

Toda voznik Ferrarija, Nissana in Focusa so navadni idioti. Preprosto zato, ker niso vozili samo hitro ampak so dirkali, se lovili, prehitevali kot da bi bili sami na dirkališču, skratka noreli po avtocesti. Dejstvo, da se je vse to dogajalo na poti na dirkališče neizpodbitno dokazuje da modeli niso uravnovešeni če niso s tem počenjem mogli počakat še teh par km do Grobnika. Škoda edino da je umrla punca in ne kateri od njih (če je že moral kdo umret). Na posnetkih ni videt kot da bi se kdo sploh sekiral zaradi posledic...

Martini6
Nov uporabnik

Napisal/-a Martini6 Pe nov 12, 2010 9:58 pm

Ker se vsaj enkrat mesečno vozim v Dalmacijo in vstopam v HR V Bosiljevem in se vozim do okolice Skradina(zaledje Šibenika)Vsakič ko grem v petek popoldne dol in se v nedeljo vračam nazaj v slo,me na cesti prehitevajo vglavnem zagrebčani in tudi ostali iz hr,vozijo pa 200 ali še več in je njihova vožnja vsaj na pogled podobna loteriji,so pa vglavnem avtomobili višjega ranga(bmw,mercedes,audi in ostali).Četudi večina hr voznikov vozi vzorno in v skladu z pravili je vsaj povprečno 20 voznikov na tej relaciji pravih kamikaz in skrajno agresivnih ter nevarnih tako zase kot za druge udeležence.če imam kakšnega sopotnika se večino poti pogovarjamo kdaj bo kateri pridivjal mimo,četudi sam vozim povprečno tudi 150 km in več mi kar padajo mimo.Vsekakor se mi po vsem videnem po vsakokratnem obisku v hr opažam,da je disciplina nekaterih na hr cestah povsem na psu.bi bilo zanimivo izvedet zakaj se to dogaja,saj se najde kakšen dirkač tudi doma,pa precej manj.kakšne izkušnje imate ostali forumaši?LP

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Kraj: Rogaška Slatina

Napisal/-a airmike Pe nov 12, 2010 10:02 pm

Martini6 je napisal/-a:bi bilo zanimivo izvedet zakaj se to dogaja,saj se najde kakšen dirkač tudi doma,pa precej manj.

BALKAN breeeeee :woohoo

oz. što južnije to tužnije :lol:

Uporabniški avatar
Dboss
Nov uporabnik

Napisal/-a Dboss Pe mar 18, 2011 10:17 am

monaco je napisal/-a:O vožnji nad omejitvami ne bom pisal, ker tu ni nihče svetnik in se s takšnim avtom verjetno nihče ne bi peljal 130.

Sej ni treba vozit 130....če ti se res mudi ajde stisni na 160.....ni treba pa vozit 200+ pa prehitevat po desni strani pa bla bla bla....sej kot si sam napisal je nesmiselno pisat o temu. :)

Žal mi je sam deklete. Ostalo pa nimam smisla komentirat. ;)

Rip! :cry:

Uporabniški avatar
LaMike
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a LaMike Pe mar 18, 2011 10:29 am

Dboss je napisal/-a:
monaco je napisal/-a:O vožnji nad omejitvami ne bom pisal, ker tu ni nihče svetnik in se s takšnim avtom verjetno nihče ne bi peljal 130.

Sej ni treba vozit 130....če ti se res mudi ajde stisni na 160.....ni treba pa vozit 200+ pa prehitevat po desni strani pa bla bla bla....sej kot si sam napisal je nesmiselno pisat o temu. :)

Žal mi je sam deklete. Ostalo pa nimam smisla komentirat. ;)

Rip! :cry:

Si opazil koliko je tema stara?
"this is so euro its asian" by Sam B.

Uporabniški avatar
Dboss
Nov uporabnik

Napisal/-a Dboss Pe mar 18, 2011 10:47 am

Sem opazil. :)
Sam nisem redna stranka foruma....sam ko kaj potrebujem. =P
Vrni se na Tekmovanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost