TurboMan je napisal/-a:nisem, ker tudi ne bi mogel bit prisoten na vseh TAjih, omejen sem z opremo (švoh komp npr)
tako da mislm da je tkole bolš, dam na youtube pa je
nekakšen prispevek slovenskemu amaterskemu (ni mišljeno slabšalno) motošportu
Marko16V je napisal/-a:Tomažič je že kar nekajkrat vozil na racelandu...nazadnje se ga spomnem iz ford trackdaya, je vozil s 306ko in postavil zelo dober čas.
skopusnik je napisal/-a:Tomažič je bivši podprvak Seicento pokalakasneje je pa z Yugom dirkal
Schkorc je napisal/-a:Kar se tiče drugega dela tvojega posta _B3yBo_... Se vidi, da si prešprical podelitev. To kar predlagaš je dejansko bilo omenjeno. Torej, da bi v prihodnje imeli vsi avtomobile v vrednosti cca 500€, in bi jih zmagovalci po eventu morali predati/zamenjati za avtomobile poražencev
.
srcnik je napisal/-a:Sicer pa raje predlagam drugo opcijo, kot pa menjavo hitri počasni, ker bi verjetno prišlo do izživljanj in posledično prehitrega uničevanja avtov, dobro bi delovalo nekaj takšnega kot imajo finci: od 6:00 naprej
Odkupna cena bi morala biti nekje med 500€ in 1000€
Schkorc je napisal/-a:skopusnik je napisal/-a:Tomažič je bivši podprvak Seicento pokalakasneje je pa z Yugom dirkal
Tega pa nisem vedel (drugače mu ne bi dajal "nasvetov" in mu pamet solil)... Se pa zdaj počutim malo bolje, ko vem, da sem bil hitrejši od dirkača oz. celo podprvaka
![]()
... No vseeno je neizogibno, da bo kmalu hitrejši od mene
.
LP, Primož
X-Hair je napisal/-a:Jaz morem nazaj zvohat eno dvojko.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov