Kavs je napisal/-a:Če bo kdo želel kdaj it zraven naj me kontaktira in ga bom obveščal o eventih.
Kavs je napisal/-a:Muska je izbrana na podlagi ene izjave par dni nazaj tle.
Kavs je napisal/-a:Muska je izbrana na podlagi ene izjave par dni nazaj tle.
Kavs je napisal/-a:Kar se objavljanja takih eventov na forumih tiče. Ne hvala - se počutiš kot da bi bil mal fuk... in se sam s sabo pogovarjaš. Odziva v preteklosti ni bilo in dvomim da bo v bodoče. Sicer pa tist k spremlja mojo fb stran - tako ali tako ve za vse evente kam se gre, pa me sam klikne tam in bo vse urejeno.
LP
Schkorc je napisal/-a:Kavs je napisal/-a:Muska je izbrana na podlagi ene izjave par dni nazaj tle.
Vem sem spremljal tisto temo, in ravno zato sem mi zdi tako dobra izbira glasbe.
Kavs je napisal/-a:Kar se objavljanja takih eventov na forumih tiče. Ne hvala - se počutiš kot da bi bil mal fuk... in se sam s sabo pogovarjaš. Odziva v preteklosti ni bilo in dvomim da bo v bodoče. Sicer pa tist k spremlja mojo fb stran - tako ali tako ve za vse evente kam se gre, pa me sam klikne tam in bo vse urejeno.
LP
Kaj pa tisti, ki nimamo fejstfooka? Drugače pa vedno obstaja možnost, da se bodo stvari obrnile na bolje, tako da mogoče bo pa tudi v takšnih temah počasi kaj več odziva (poglej kaj so se ljudje začeli za Grobnik zagrevati
).
LP, Primož
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov