V okviru alfaromea cluba mislite organizirat drag...
In ce se ne motim bo se dragalo po starem pravilniku ce se nemotim....ali?
Ker novi pravilnik je totalno v kurcu

zoranwagen je napisal/-a:cruiser je napisal/-a:Svaka cast Zoran, ce vam tole uspe speljat !
Tudi pravilnik je cisto po mojem okusu - nekaj takega sem tudi sam predlagal.
Sam nekaj je - prometnemu dovoljenju ne gre prevec zaupat, ker mene so enkrat kr tam vprasali ce vem kolk je avto tezek pa so vpisali kar sem rekel. Mogoce ne bi bilo slabo z neta take podatke snet.
Drugo pa - tekmovalna vozila predlagam da imajo svoj razred, sploh ker so tista vozila res ponavadi cist opipana dol in lahko teza tudi par 100kg nizja od deklarirane.
Drugace pa verjetno pridem "pogledat"
Hvala!
Problemi so pri organizaciji sam nič takega, kar se ne bi dalo rešit!!! Pričakuje se nekje 200 tekmovalcev in cca. 10.000 gledalcev tak, da po mojem bo to le največja dirka pri nas!!
Glede prometne vem sam tud, da je sranje saj pri meni v njej nekaj piše 12xx na valerjih so pa zmerli 15xx sam trenutno ne vidimo boljše rešitve.
Upam, da se vidimo!!!
monster_d je napisal/-a:@ ZoranWagen
V okviru alfaromea cluba mislite organizirat drag...
In ce se ne motim bo se dragalo po starem pravilniku ce se nemotim....ali?
Ker novi pravilnik je totalno v kurcu
Type-RCivic je napisal/-a:[quote="zoranwagen
Hvala!
Problemi so pri organizaciji sam nič takega, kar se ne bi dalo rešit!!! Pričakuje se nekje 200 tekmovalcev in cca. 10.000 gledalcev tak, da po mojem bo to le največja dirka pri nas!!
Glede prometne vem sam tud, da je sranje saj pri meni v njej nekaj piše 12xx na valerjih so pa zmerli 15xx sam trenutno ne vidimo boljše rešitve.
Upam, da se vidimo!!!
NoSpeedNoFun je napisal/-a:Hja, tole je pa zakon!
Upam, da bodo cimprej tile pravilniki, ker mam 3 avtomobile, pa da se zrinem cim visje v razredu! :P
Pa se to... Kako je z tem, ce je zamenjan komplet motor???
V prometni je 1.3 50 KW notri pa 1.3 z 74KW![]()
Sej razumete, cenejsa registracija je, pa nisem homologiralops:
NoSpeedNoFun je napisal/-a:Hja, tole je pa zakon!
Upam, da bodo cimprej tile pravilniki, ker mam 3 avtomobile, pa da se zrinem cim visje v razredu! :P
Pa se to... Kako je z tem, ce je zamenjan komplet motor???
V prometni je 1.3 50 KW notri pa 1.3 z 74KW![]()
Sej razumete, cenejsa registracija je, pa nisem homologiralops:
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost