kr3mn1 je napisal/-a:TechnoBoy je napisal/-a:samo tip sploh NOSa ni izkoristil kot bi moral...blo je tko
1. kopala... nrez NOS
2. kopala... brez NOS.
3. šla hudo + NOS
4. šla + NOS...problem je bil ker je bil en pesek na cesti in mu je brezveze vrtel u prazno...
se pa ravno zdaj z njim menim kako bi to na mojga upedenal.. sam je problem ker je frgazer..in je neki drgac narjen..
ce ma kdo mail on unga tipa k je mel 850 + NOs... nej mi sporoci
ja pomoje tud. zgleda da sva bla jest in pajsar pijana ko mambe da sva oba, kot clana vsevedove popotne ekipe in osebna doktorja flaše v avtu in roki, vse drugač videla in slišala. pajs, sva midva slučajno falila kej in sva na kakem drugem križišču v mb gledala kako mx3? pubec javi se!
lp, kr3mn1
Aja Lisko javi se mam že kaseto natereto, ti samo clipe ven naredi, ker je posneto 25 min...
zoranwagen je napisal/-a:...najbolj navdušen nad Opel Astro-Avstrijec...nevem če ste vidli, ko je z Corado-tom dirkal, mu je mahal, ko ga je prehitel...
...zame najlepši avto Mercedes AMG...v dirkanju razočaral...še zdaj nevem zakaj...
...največje razočaranje Monster-d...oprosti, ampak sem več pričakoval, nevem cajte ampak so bli ostali Yuge-ci po mojem občutku dost hitrejši...
monster_d je napisal/-a:Kar prav imas kar zasinfaj me!! Sem sam tudi zelo jezn bil! in zalosten!![]()
Smo celi drag sraufali ampak nazalost nam ni uspelo problema resiti!!!
Jebiga bo drugic boljse!! Ko bo naslednji drag v mb!!
Skoda da ni slo ampak do drugega draga pa zrihtam in razturam!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov