Cestne dirke, hitrostne preizkušnje, dosežki

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

DSF: Turbo Tage

Napisal/-a Tomo Pe maj 30, 2003 8:11 pm

Ta vikend glejte na DSF-u 24 ur Northschleife (Grüne Holle), zacne se danes ob 21:30 in traja cel vikend! Moj favorit je Viper

Uporabniški avatar
din
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a din Pe maj 30, 2003 9:46 pm

Super, da si me napisal. Lani sem prvič gledal in je bilo zelo zanimivo :wink:
Slika

Uporabniški avatar
audi-fan
Novinec

Napisal/-a audi-fan To jun 03, 2003 8:23 am

Škoda da so letos tvojega Viperja prijavili kot Dodge in bili potem kaznovani zaradi prevelikega rezervoarja(120 lit. namesto 90). Nisem pa mislil da bo predelana DTM Astra pobrala zmago, še največ smole pa je imel BMW.

Uporabniški avatar
Kiri
Novinec

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a Kiri To jun 03, 2003 8:27 am

smrk smrk zarad viperja :cry: :cry: ...sm na žalost sam konc vidu in sm bil hudo presenečen k nism viperja vidu na 1. mestu...pa svaka čast oplu...no pa sej itak DTM cars rules ne? :twisted: :lol:
Ja pa škoda tut za BMWja

A je kjer gledu pred parimi leti k so japončki dal supro notr :) ...pa pol en let kasnej še skyline-a...take zele barve sta bla...hudo ne? :)

LP Kiri

Uporabniški avatar
din
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a din To jun 03, 2003 6:56 pm

Tudi letos je bil taisti Skyline (ni imel sreče z motorjem :( očitno so ga preveč tiščali :? ), pa Honda NSX (se je dobro držala, kakšni 2 uri pred koncem pa so hondo razbili - udeležen v nesreči z počasnejšimi), presenetili pa so tako imenovani sprint avti Opel in Audi. Mi je bilo zelo žal Audia, ko so imeli okvaro akumulatorja in so zaradi tega padli skoraj za en krog za Oplom, pol so pa ga tiščali do amena in če ne bi bilo okvare menjalnika, bi jih sigurno dohiteli. V glavnem zelo zanimiva dirka, komaj čakam drugo leto :wink:
Slika

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo To jun 03, 2003 8:02 pm

Ja fak ne, pa sj sm tut z DTM astro zelo zadovoln pa tut z Audijem DTM - ABT, skoda pa reas za BMW sj ze prvi krog bil usoden!
Vrni se na Tekmovanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov