Cestne dirke, hitrostne preizkušnje, dosežki

G-4S

Napisal/-a G-4S Ne avg 24, 2003 9:17 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sale Ne avg 24, 2003 9:37 pm

Hehehe, jaz sem pa mislu da je že z avtom kaj narobe k ni vleku u tist hrib - pol pa zvem, da ma G-4S 90 kil :lol: :lol: :P : Precej dobr jih skriva :P .
Slika Slika

bobetko
Novinec

Napisal/-a bobetko Ne avg 24, 2003 9:49 pm

Hojla! Sam tale s3c je pa tud dobr teru unga svojga pižojčka sam pol se je pa kr zgubu :P

bobetko
Novinec

Napisal/-a bobetko Ne avg 24, 2003 9:56 pm

Aja pa še to fino bi blo da bi mal slikc gor vrgl da vidmo kaj smo vse spregledal

Uporabniški avatar
s3c
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a s3c Ne avg 24, 2003 9:56 pm

bobek je napisal/-a:Hojla! Sam tale s3c je pa tud dobr teru unga svojga pižojčka sam pol se je pa kr zgubu :P

Oj! Ne boš verjel, sam iskal sem Vas povsod pa vas nisem uspel najti... Pa tolk smo se menili, da gremo na pir :( Pol sem šel pa žejen v dolino...

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Ne avg 24, 2003 10:02 pm

Hehe, meni je tale slika dobra:

- obvezen jutranji sestanek (briefing) dirkačev pred dirko oz. kako okupirati Saletovo Mazdo (tisto belo v ozadju :P ) :lol: :lol:

Slika
Slika Slika

G-4S

Napisal/-a G-4S Ne avg 24, 2003 11:02 pm

bobetko
Novinec

Napisal/-a bobetko Ne avg 24, 2003 11:04 pm

Ja p.......... sm šu pol oprat avto sam pol k sm šu pa v Belo Krajino pa spet un p.. makedam in sm čist popizdu un k je pelu za nami je bil pa tud model je tud teru k nor, uglavnm men je blo ful hudo drugič spet zravn 8)

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a AIRbrush Po avg 25, 2003 6:42 am

Men je blo itak sploh in oh dobr! Sem tud čist not padu. Upam da bomo meli še kdaj tako šanso se mal pelat. BTW: Ma še kdo kake slike z Sorce? Jaz jih jutr dobim.

SALE:

A ni na sliki na tvoji haubi z ritjo naslonjena najbolj osovražena oseba slovenskega dirkanja??? Hehehe... Joke

Uporabniški avatar
jaka-z
Novinec

Napisal/-a jaka-z Po avg 25, 2003 9:09 am

Najprej en lep pozdrav!

Vse pohvale organizatorjem da so priredili tako atraktivno dirko, sploh tuning predvozniki so bli prava atrakcija, kr lepo napedenani stroji ni kej. So mi pol eni kolegi rekl kolk je ena bela mazda dobr ropotala :lol:
Jaz pa NeRo se pa ne morava ravno pohvalit z odličnimi rezultati, bi blo treba mal več trenirat.

Uporabniški avatar
NeRo
Uporabnik

Napisal/-a NeRo Po avg 25, 2003 9:18 am

Jaka...neeee :) Slabe avte sva dobila. Vedno se moraš zgovarjat na slab avto :)

Drugač pa tuning nule so ble hude... Zanimivo bi bilo da bi jih ene par spustil gor pa štopal čase. Tko za primerjavo :)

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Po avg 25, 2003 10:09 am

No midva z G-4Som sva se štopala eno rundo in sva v cilju namerila okrog 3 minute in 30 sekund če se ne motim. Je pa res da zadnjo četrtino proge nisva mogla odpeljat bolj na polno, ker smo že vsi ujeli tisti safety car spredaj, ki nam je diktiral tempo.

Drgač je proga res super, sam je težko če prej nič ne potreniraš in je ne poznaš. Sicer je bilo pa zame primarno, da pripeljem v cilj cel avto in se ob tem zabavam kolikor se le da. Tako da sem peljal res s precej rezerve, ker se nisem hotel slepit da sedaj pa kar naenkrat znam dirkat. Sem bil pa še sam presenečen kako se pelje ta Mazda - kot po tračnicah. Sam velik vaje in učenja bi bilo treba za kakšen spodoben čas.

Airbrush:
pa še niti ni vprašal za dovoljenje če se lahko nasloni na avto :lol: :lol:

Organizatorjem pa svaka čast! V Bencin Adrenalin Klubu so letos res veliko naredili za ljubitelje avtomobilov.
Slika Slika

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a AIRbrush Po avg 25, 2003 11:59 am

NeRo je napisal/-a:Jaka...neeee :) Slabe avte sva dobila. Vedno se moraš zgovarjat na slab avto :)

Drugač pa tuning nule so ble hude... Zanimivo bi bilo da bi jih ene par spustil gor pa štopal čase. Tko za primerjavo :)

Jaz sem jih na štartu prosil če bi blo možno da nas zmerijo, ker je tud mene zanimalo kolk sem pelal pa žal ni šlo. Pa jim ni za zameriti, ker so se ful trudli da bi nas zmerli pa neki pravilnik ni pustil al kako. V glavnem zakon ste Bencin adrenalin. Kr tko naprej.

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Po avg 25, 2003 12:20 pm

G-4S je napisal/-a:
s3c je napisal/-a:Tist ja... Ja, sam ne vem kaj preveč mu jih nisi mogel "pridelati"... Če bi bil samo malo močnejši bi sedenje v njegovem avtu odpadlo :D

Ma ne videz vara, imam namreč zelo proporcionalno porazdeljenih 90kg....... :lol: :lol: :P

kaj z pojstlo vred??? :? :? :? :? brez zamere samo ne zgledaš kot 90kg man! :wink: :wink:
SlikaSlika

bobetko
Novinec

Napisal/-a bobetko Po avg 25, 2003 12:33 pm

Ma jest bi mu jih dal ene75

G-4S

Napisal/-a G-4S Po avg 25, 2003 1:04 pm

G-4S

Napisal/-a G-4S Po avg 25, 2003 1:07 pm

Uporabniški avatar
jaka-z
Novinec

Napisal/-a jaka-z Po avg 25, 2003 1:44 pm

G-4S: Ja na dirki mi res nekaj ni šlo (slab avto bi rekel NeRo :lol: ), sem kar malo razočaran glede na to da sem imel na treningih za 2s boljši čas. Na koncu pa sem zasedel 10.mesto.
Na forumu sem pa prijavlen že nekaj časa samo nisem nič sodeloval, mogoče bom sedaj več. 8)

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ Po avg 25, 2003 1:45 pm

NeRo je napisal/-a:Jaka...neeee :) Slabe avte sva dobila. Vedno se moraš zgovarjat na slab avto :)

Mene je merla moja v zadnji vožnji, sicer kar na štoparico na telefončku. In je namerila 3:24.

No ja, sej v kratkem bodo tud posnetki dveh voženj iz mojega avtočka.
http://www.zup-racing.com/
THERE IS NO REPLACEMENT FOR DISPLACEMENT! Slika

Uporabniški avatar
NeRo
Uporabnik

Napisal/-a NeRo Po avg 25, 2003 2:54 pm

Meni so tud na eni vožnji dali kamero notr...bom probal zrihtat posnetek.
Vrni se na Tekmovanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov