Kupujem "nov" avto, saj je moja 323HB 1,3 16v, letnik 91 že mal str, pa tut pre švoh. Kupu bi pa japonca do 100 kon za en dobr miljonček. Kva nej uzamem
Jaz pa ti tako napisem, obe znamki delata zelo dobre avtomobile, karkoli vzames bo OK.
Tako da sam obliko glej, pa km in opremo, drugega ti pri tako super avtomobilih ne znam svetovat.
Ali pač: ozri se mogoce se po kakem nissanu
Neglede kaj bos kupo bos dobro kupo, aja naj povem tole, da so ocenli mazdo za najbolj zanesljivo rabljeno vozilo!
Ce rat tisis v visave ti svetujem hondo Pa tut bolj za norenje je!
LP
monster_d je napisal/-a:Neglede kaj bos kupo bos dobro kupo, aja naj povem tole, da so ocenli mazdo za najbolj zanesljivo rabljeno vozilo! Ce rat tisis v visave ti svetujem hondo Pa tut bolj za norenje je! LP
Ja, če rad noriš po avtocesti, drugače pa je honda "banana"
Pejd na mobisux prašat - boš zanetu vojno med hondaši in Vsevedom...
Zanimivo bi blo tud na honda forumu in na mazda forumu Bohvej kaj bi tam svetovali?
osebno bi ti svetvou nissana 350z za miljoncek (k ga porabis za opremo da vdres v avto:)))) hec
hm...ce dobis kje crx vti 160 tanovo (torej letnik okoli 1993++ se mi zdi) za MIO le to uzem sm ce pa resno isces 100 konj pol pa cist vseen katerga od dveh nastetih vzames (pa sklepam d mislis civic hatchback), ker sta oba uredu.