Cestne dirke, hitrostne preizkušnje, dosežki

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

stara kišta+gozdna cesta=adrenalin NOVO!!!SLIKE+ZVOK(3.8.04)

Napisal/-a Slide Ne jun 20, 2004 8:40 am

Sicer nekak neumesn post,ampak bom vseen napisu...
Par dni nazaj je znanc kupu Audija 100 2.0...avto je dobil za drobiž...dejstvo je, da je doma na vasi, u hribih in zato ni potrebe po tehnično brezhibnem vozilu...no pa da ne bo pomislekov...bremze so dobre, mašina je kr ok, podvozje, volan tud, ga pa rja mal daje, pa menjalnik zlo rad zaškrta....pa tko no...star je pač...ni pa zanič...oziroma kar je bolj važno NI nevarn...

Point pa je, da sva včeraj vozila "rally" po gozdnih poteh, širokih za kake dva avtomobila, poplolnoma praznih seveda...včas gre kak kmet s traktorjem gor...ampak mora mim tebe, tko da ni straha da bi koga zadel, ker v vsakem primeru veš če je kdo tam...če pa že kdo gobe nabira, pa tko sliš že 5 km prej da pride avto...gozdna pot je makadamska, z ful različnimi ovinki, od 180 stopinjskih do zlo hitrih, zaporednih, hitrost pa od 30 pa do kakih 80, 90kmh in ne morš verjet kolk veselja ti da lahko skor 20 let stara kišta na 5 cilindrov, kljub teži ko avtobus :lol: in zastareli tehnologiji, (zvok motorja je ql še pa še :D )...to je bil pa užitek, pa adrenalin v potokih, več je šlo pošrek ko naravnost :twisted: ...pa ko veš da ne bo nikogar...Jz sm še dons čist navdušen... :twisted:
Res, fenomenalno, na običajni cesti velikrat hitr vozm, pa nisem nikol tko užival tud z mnogo boljšimi avtomobili...ta "stara kišta" mi je dala pa včeraj veselja in adrenalina zvrhan koš, še boljš je blo pa to, da ko sm se domov peljal sem ves cajt vozil raj 10 pod omejtivijo kot pa čez...čist na easy...nč divjanja...

Še fotke in zvoki motorja...
Slika
Slika
Slika
desni klik ---> shrani kot...
http://www.mobisux.com/album/data/500/27412P1010002.MOV 2,1MB
http://www.mobisux.com/album/data/500/27412P1010005.MOV 3 MB
http://www.mobisux.com/album/data/500/27412P1010006.MOV 5,5 MB

Nauk:
Gozdne ceste so zakon...stare kište tud...če nimate možnosti it na Mobikrog, probajte kdaj, pa potem mogoče nou treba tok po centru Lublane pa še kje noret...tm ogožaš sam sebe...pa še to ne tuk, če poznaš cesto...

Moderatorji, če tole sodi v drugo temo, prosm prestavte po lastni presoji...

LP
Zadnjič spremenil Slide, dne Pe nov 12, 2004 1:58 pm, skupaj popravljeno 3 krat.
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne jun 20, 2004 8:53 am

ah ja...učas se kak zlo zapre :oops: pa mi to vse rešmo :twisted:

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne jun 20, 2004 9:07 am

Stratus_ je napisal/-a:ma normalno..sej zato pa smo tam, da rešujemo situacije a ne :D kokr se rešt da..
če ne pa tomovinkovič, vitla pa grmo nazaj na cesto :-P

heh če bi šel pa tist tank u grabn jo pa tomo vinkovič ne bi vn putegnu :wink:

P.S mal ircama :ne

LP

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky Ne jun 20, 2004 9:16 am

Star avto --> gozdna pot ----->>>> :bow :vrum :DDD
The MAN

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne jun 20, 2004 11:27 am

Ja lepa igra ja...
Aja se hoces vec adrenalina? uzam izpuh dol, bos po gasu stopo ti se bojo dlake kr pokonci postavile, se une taspodaj... na nogah :lol: :lol:

Sam bi mogo dizla ubavit da bi varcno norel :EE

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne jun 20, 2004 11:37 am

sej sma mela dizla tud...traktor, če bi blo treba varčno vn vlečt :EE

BMW RALLY
Novinec

Napisal/-a BMW RALLY Ne jun 20, 2004 11:56 am

kaj ti vela!!!! 8) :twisted: :twisted:

Uporabniški avatar
Festngar
Nov uporabnik

Napisal/-a Festngar Ne jun 20, 2004 3:25 pm

Tude jazt sem jemel enkrat fićeka,pa ne samo enega, eh to je blo veselje,pa še zedej jema pogon,kak je to ritalu sem in tja sploh po dežju in lužah,sem prišel domov usran ko prasec ker je jemal u podni take luknje(gniloba pa to),tak da dobri poznam tak adrenalin.
A pa enkrat sem jemal tude Simco 1100,samo to je bil pa pravi tenk.Sem enkrat priletel v eno drevo,ga je dobesedno odbilo,simka je mela samo malo zmečkano haubo in blatnik,pa gasa naprej.No sreča je bila tude da je bil tisto drevo bl trhlo.
Mah ja sej lahku bi še pisal,same se mi ne da,vem pa kaki užitki so to 8) 8) 8) :wink:
Born to be wild

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne jun 20, 2004 4:46 pm

BMW RALLY je napisal/-a:kaj ti vela!!!! 8) :twisted: :twisted:

Vela mi vela 8) ...še bolj pa frendu k ma skos na voljo tisto cestico pa avto...morm rečt da gre več kot dobr za tistih 100KM...je pa 1.9 mašina, sm se zmotu ni 2.0...je pa bencinar, 5 cilindrov...skratka nism mogu verjet da bo tista ladja tko letela pošrek čez ovinke...

LP

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Ne jun 20, 2004 5:02 pm

Js sm mel za podobn namen Golfa 2, pa auspuh pocen kuj pri kolektorju. Je mel tak zvok ko .... Bili so dnevi veselja, a je zal sel papa... :(
Slika

Uporabniški avatar
CST™accim
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CST™accim Ne jun 20, 2004 5:03 pm

no še jst dodam nekj. s frendi smo se šli tud po enih gozdnih cestah..makadam...vozt z dvema yugotoma :wink: yugo 45 in yugo 60. sam sta že tolk zj***** da sta sam še za tm vozt. uglavnm..80 skoz gmajne, okol smreke...ena meja med adrenalinom in strahom :P uglavnm...rally pač. maš prov užitk in velik adrenalina in malo neumnosti..no kr dost :wink: Lp

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po jun 21, 2004 11:56 am

Heja zak jmislte, da imam 20 let star 4X4 avto???
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po jun 21, 2004 12:31 pm

A misliš?
Nič ne čuvam - če ne verjameš praši swiftryderja kako zgleda moja vožnja po terenu.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
CST™accim
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CST™accim Po jun 21, 2004 1:38 pm

pa avto še kr normalno pelje ane :wink: enkrat probj posnet vožnjo:wink: :bow subaru :bow

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz Po jun 21, 2004 1:44 pm

uf...takle joyride je zakon dojaja...tut jst mam v bližnji prihodnosti plan nabavt kej napol odsluženga, pomožnosti kšnga prastarga bavarca, mejbi kadetta, al pa kr klasiko ala fičak oz. polski fiat...res da je infantilna fora, ampak glede na to, da vsak let komej čakamo da sneg prekrije parkirišča, bi kej tacgale kr sedl :wink: ...

Uporabniški avatar
Fast-B
Novinec

Napisal/-a Fast-B Po jun 21, 2004 2:00 pm

Norenje po gozdnih cestah res rula :bow :bow :bow
Sam fora je de so to res ful prazne ceste in če se kaj naredi pol dolgo traja da te kdo najde :shock:
Zato pa načelo: sploh ne mislt kaj se lahko naredi :twisted: :twisted: :twisted:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Vičo
Novinec

Kraj: Ilirska Bistrica

Napisal/-a Vičo Po jun 21, 2004 2:41 pm

Fast-B je napisal/-a:Norenje po gozdnih cestah res rula :bow :bow :bow
Sam fora je de so to res ful prazne ceste in če se kaj naredi pol dolgo traja da te kdo najde :shock:
Zato pa načelo: sploh ne mislt kaj se lahko naredi :twisted: :twisted: :twisted:

hja....
Jst sm tut meu jugota, pa ficota, pa 128... Zdej pa nimam nic več.
Sam štos je u tem, da se vse dobro enkrat konča.
Sm meu neke izkušnje, pa nebi zdaj o tem - še sreča, da ma yugo spredi motor.
Torej - fičo = no good 4 rally!!!!! (edin če se spredi fanj ojača)
:wink: :wink: :wink:
Vrni se na Tekmovanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost