Cestne dirke, hitrostne preizkušnje, dosežki

HowLow
Nov uporabnik

StreetRacing

Napisal/-a HowLow Ne jul 28, 2002 6:26 pm

Mene zanima kje se kaj dirka v okolici Maribora?Vidim da imajo nekateri res hude avte in ne verjamem da so samo za gledat!
Be the best,or die like the rest!

DisPater
Nov uporabnik

Re: StreetRacing

Napisal/-a DisPater Če avg 01, 2002 5:52 pm

Ma cuj dobro me poslusaj.V Mb ju se trenutno nic ne dogaja, tile ko jih vidi v centru in okolici z hondami..nevem ce kaj dirkajo sam tolko da ga malo naspanajo po centru drgac pa so.. je pa res da Dido in par hudih kolegov pripravljamo street racing na lokaciji kjer bo boom. Mislim da celo naj v SLO...res sem mogoce mal prehitro povedu ampak..vse ob pravem casu.Ne se bat V Mariboru bo extrem!!!!!
Lisica

Uporabniški avatar
Lupus
Nov uporabnik

Napisal/-a Lupus Pe avg 02, 2002 9:43 am

Od kod pa si ti DisPater?

V Mariboru se dogaja, samo moraš biti na pravem kraju in ob pravem času.
Gut, besser, VR6

HowLow
Nov uporabnik

Napisal/-a HowLow Pe avg 02, 2002 12:57 pm

DisPater,ko bo kje kaj me prosim obvesti.Zdi se mi da bi blo skoda ce nebi blo nic v MB!

Glede tebe Lupus pa tak,ce se kaj dagaja mi pa povej kdaj pa kje da se prepricam.
Ce noceta o lokaciji pisat na forumu mi pa lahko e-mail posljeta.

DisPater
Nov uporabnik

Napisal/-a DisPater Pe avg 02, 2002 11:19 pm

Ja seveda bom obvestil..mogoce sem malo prehitro povedal vse skupaj ampak mi ni dalo mira.Je dido kr jezn na mene..drgac pa se pripravlja res huda scena v MBju..sam malo pocakte..dost boljse kot v Kamniku..pa se hude tete bodo..ce bo slo vse po planih!! ne ej scena je huda..ma se bote vidli...

Lep pozdrav (just another action!!)
Lisica

Uporabniški avatar
DiDo
Novinec

Kraj: Činžat

Napisal/-a DiDo So avg 03, 2002 12:23 am

Jao DisPater... jah scena že itak je kr nekaj časa, samo se ne more primerjat z ˝bivšim?˝ Kamnikom in dvomim, da bo v bodoče kaj boljše. Maribor ima premalo takih ˝freakov˝ (razn ko pridejo Ptujčani :) ). Večina jih pride samo gledat in kazat svoje sporihtano plehovje, tekmuje pa jih samo par. Pa še modri nonstop težijo.

Imamo pa (mi outsiderji) par načrtov, vendar jih je v tem sitnem Mariboru težko izpeljat. Bomo vidli kaj bo čas prineso.

DisPater
Nov uporabnik

Re: Re: StreetRacing

Napisal/-a DisPater So avg 03, 2002 12:35 am

jao!! ja Dido se ti pravim da mamo v MB-ju same lamere.sploh pa tiste s hondicami..ma saj majo nekateri lepo plehovje ampak kaj jim pomaga ce gasa ne poznajo, razen tisto a ves..sem jih opazoval pa se ena rdeca Honda CRX..dobro vemo kdo je..(mariborcani),ded ga spana mimo gostilne..ono sound..dober muzika na glas pa ga pripici mimo..ko pa je za vogalom zapre sipe in da muziko na tiho..mislim ej.pravi lameri..!!! dobro niso vsi taksni ampak vecinoma spara te svoje konjicke, ce si pravi street racer....se ves sam, mas novega Peugeota pa si ze z njim prehitel tut ferrarija(od Morica)...to je bla scena ja....

Hey Honda team contact..:)
Lisica

Uporabniški avatar
DiDo
Novinec

Napisal/-a DiDo So avg 03, 2002 12:45 am

Jah Lojzeka Moriča je foter sprovociral in prehitel z staro 206ko 1.1! :) Jaz sem samo zraven sedel; mati odzadaj, pa samo gledal Ferrarija desno od mene. Prehitel pa ga jaz osebno nisem nikoli, samo enkrat sem ga najprej spusto in zagnal za njim, ko je meu ono (baje) 400 konjsko Hondo. Rezultat pa je bil, da sma bla vzporedno pri semaforih pri Fontani. Bogih mojih 60 konjev takrat ja. Lojza je pač bolj motorist. Jebat ga. :)

DisPater
Nov uporabnik

Napisal/-a DisPater So avg 03, 2002 12:49 am

ja..dido..ne nimam nic proti Hondi res dober avto ampak TO NI AVTO ZA VSAKEGA IDIOTA!! RAJE si je ne kupujte ce je neupate izkoristit!!! vecina jih ma za pokazat ja..za gas pa se cu ni!! ojoj...
LP
Lisica

HowLow
Nov uporabnik

Napisal/-a HowLow Ne avg 04, 2002 6:03 pm

Ko se ze menimo o lokaciji v MB,pa o policajih.Se ni treba da bi dirkali glih po centru al pa kaj takega,cisto vredi bi blo tudi kje v okolici MB.Pa se nekaj sem razmisljal,saj drag racing ni slab je pa samo odvisen od moci avta vredu bi blo ce bi se kako drugace kje dirkali!

Dajte bolj zivo z lokacijo, da nebo poletje ze mimo!:)

Uporabniški avatar
din
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a din Ne avg 04, 2002 6:39 pm

Kaj pa tisto pred pribl. 2 mesecema (da ne bom kaj preveč izdal), pod enim mostom sem opazo se je nekaj kadilo in ornk škripalo, kaj to je blo kaj organizirano al kr tak
Slika

DisPater
Nov uporabnik

Napisal/-a DisPater Ne avg 04, 2002 10:41 pm

Ja zdravo..ma ni blo nic organizirano blo je kr tak..zmenli smo se in odsli pod most..se ves policaji pa niso bli na malci..no glede te lokacije se malo nam skripa sam v organizaciji..cakamo na semafor in nekaj osvetljave se...drgac pa je scena 1A ravnina dolga tam neki 800-900 metrov brez ovinkov in ob tej cesti mal na hribcku vozi vlak..full scena.Aja pa se policajev nismo zasledili tam se.. mal bo treba se pocakat..pa kaj je ta glavno je treba fanatike dobit ki bojo dirkali ne pa sam gledali..se za zacetek pa je treba nek show prikazat..pocasi..:)
LP!! si ju sun!:)
Lisica

HowLow
Nov uporabnik

Napisal/-a HowLow Po avg 05, 2002 9:26 pm

Cuj DisPater,jaz vem za podobno lokacijo mogoce celo mislima na isto.Daj ti samo povej ce je stvar dovolj siroka,kr jaz sem tud nasel plac brez policije samo je malo ozko za dva avta,pa ce bo kdo kje ob cesti stal.Da ne povem prevec ta moja lokacija je malce izven MB,ampak res malce.

DisPater
Nov uporabnik

Napisal/-a DisPater To avg 06, 2002 10:59 pm

zdravo! ej cist mozno da je ja...daj povej lokacijo se ostali kateri niso iz MB-ja tak nevejo!!pa povej prve tri crke..da nebo oplicija kaj srala..kr baje tut to stran nadzirajo!!!tejnks
LP!!
Lisica

HowLow
Nov uporabnik

Napisal/-a HowLow Pe avg 09, 2002 11:42 am

Cuj jaz sem ti ze na mail poslal,tak se mi je zdelo pametneje!

Ostali pa dajte se kaj povedat,kaj je z sceno v MB,kje se kdaj kaki racerji dobijo?

DisPater
Nov uporabnik

Napisal/-a DisPater Po avg 12, 2002 2:54 pm

HowLow pravi:
Cuj jaz sem ti ze na mail poslal,tak se mi je zdelo pametneje!

Ostali pa dajte se kaj povedat,kaj je z sceno v MB,kje se kdaj kaki racerji dobijo?

stari meni mail nea dela..malo bos mogo pocakat kr nekaj steka bom ti soprocil ko bo delalo

AJDE HONDACI:JEBEMO MATER KI STE!!!

LP
P.S.:DiDo WELCOME HOME!!!!
Lisica

HowLow
Nov uporabnik

Napisal/-a HowLow Po avg 12, 2002 6:05 pm

Tisto glede Hondasev se idejno strinjam,pa se tudi vem da nisi hotel to tako ostro povedat in da s tem ne mislis nic osebnega.To sem le hotel povdarit da nebo kdo drug zacel preklinjat.

Ni nujno da samo Hondasi tud kaki drugi racerji lahko(je zazeljeno) poveste kam se hodi v Mariboru ventile pucat :)!

Uporabniški avatar
DiDo
Novinec

Napisal/-a DiDo Po avg 12, 2002 10:00 pm

Daj DisPater nena brezveze nekaj provociraj, ker se nena vsi Hondači samo španajo. Če bi bil na večih prizoriščih, bi vido tudi Hondeke, kak dirkajo. Tak da nena nekaj brezveze, ker niso vsi taki.

HowLow: ce si resno zainteresiran, pa nisi kaki škif al pa kaj takega pa se zmenite, da se dobimo na kakem drinku, pa recemo kako.

Ajde, lep pozdrav!

Uporabniški avatar
Metal
Novinec

Kraj: Beyond Realty

Napisal/-a Metal Pe avg 16, 2002 2:24 am

Zanimivo :)
Zadnjič spremenil Metal, dne Pe jul 20, 2007 8:44 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

admin
Administrator a.com

Kraj: Jesenice

Napisal/-a admin Pe avg 16, 2002 3:35 am

Ker je tak racing malo huda debata za takole obiskan forum kot je Avtomobilizem.com, bom verjetno postavil novo stran, ki bi namenjena in z geslom dostopna le izbrancem - nekaksnemu slovenskemu FNF klubu ki povezuje ljudi, ki dajo veliko na dirkanje in jim je avtomobilizem strast... ker pa se poletje koncuje, bom verjetno stvar doteral lahko do konca in se bolj podrobno slisimo tam zacetka aprila ;)

Ta cas pa pridno uredite svoje masince :)
Seveda ne pozabite na omejitve... (avtomobila) :D ter na to, da na slovenskih cestah vozijo tudi izjemno nevarne 75-letne mamce s poloti =)
IceBreakr
Administrator foruma
Slika
Vrni se na Tekmovanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov