Punto_GT je napisal/-a:
Zoranwagen kje si pa ti? A nima tvoj clio "172 konju"...![]()
![]()
![]()
hehehehehehe..........
Punto_GT je napisal/-a:Ohjoj joj, ma kej VR6-ke nisi mogu prehitet.....
fric je napisal/-a:Punto_GT je napisal/-a:Ohjoj joj, ma kej VR6-ke nisi mogu prehitet.....
Ne da je on ni mogel, avto je ni mogel! Žal je pač to takšno tekmovanje, da ne zmaga najboljši, ampak tisti z največ denarja in najbolj nabrušenim motorjem (v bistvu je to skoraj pravilo pri vseh avto-moto zvrsteh, ampak tu je vloga voznika res minimalna). Voznik pač tu zelo malo prispeva k rezultatu (če odštejemo, da ne zamudi preveč na štartu).
Po drugi strani pa pridi ti s svojim avtom, pa da vidmo če bo tvoj avto prehitel katerega od konkurentov! Na vsakem tekmovanju se najde ogromno ljudi, ki kar komentirajo pa on nima pojma, pa jaz bi s svojim (slabšim) avtom bil boljši, pa tolko denarja je zmetal na avto... Prosim, vsi s takšnimi komentarji ste vabljeni na štartno linijo (pa naj bo to drag ali pa katerokoli drugo tekmovanje), potem pa modrujte kako ste najboljši
Punto_GT je napisal/-a:Jst sm ga tel samo malo pohecat dej...
Veš, da jst in zoranwagen se moremo zmeri malo "podrbat", je tko?![]()
Btw: Moj avto ima že v trofeji VR6-tko, ne predelano...
zoranwagen je napisal/-a:Punto_GT je napisal/-a:Jst sm ga tel samo malo pohecat dej...
Veš, da jst in zoranwagen se moremo zmeri malo "podrbat", je tko?![]()
Btw: Moj avto ima že v trofeji VR6-tko, ne predelano...
...fric res je z @Punto_GT se vsake toliko zgrabiva...ta post mu je pa dal lepo istočnico...mu nič ne zamerim...saj bo spet prišlo mojih 5 minut...he he he...
btw: ...na moji odstrelni listi se je tud že znašla VR6-ka...
fric je napisal/-a:Sploh ne gre konkretno za njega... takšni komentarji so stalna praksa na vseh tekmovanjih in mene to "dvigne"
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost