Cestne dirke, hitrostne preizkušnje, dosežki

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

DRAG V CELJU

Napisal/-a seat Po jan 26, 2004 10:00 pm

Zanima me če je že kdaj bildrag v Celju in če bi ga kdo sploh obiskal razen policajev seveda
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
nightrider31
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a nightrider31 Po jan 26, 2004 10:37 pm

ja verjetno da bi se najdel kdo
Slika

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy Po jan 26, 2004 10:58 pm

MI2 z ABARTHOM bi pomoje sigurn bla za to... :wink:

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a Tilen To jan 27, 2004 12:50 am

Drag v Celju? Kje pa, tukaj vsi upoštevamo zakone do konca, niti na kraj pameti nam ne pade. Kdo bi si pa upal, vozimo se točno po predpisih, policajev pa se na smrt bojimo...če verjameš :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
NoName
Stalni uporabnik

Napisal/-a NoName To jan 27, 2004 1:04 am

js sm potencialni kandidat.. resda z dizlom ampak.. pravjo da je pomembno sodelovati in ne zmagati. za celje bi mi tolk bolj pasalo, ker se mi 1x tedensko res ne da v ljubljano vozit :)
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!

Uporabniški avatar
mat
Novinec

Napisal/-a mat To jan 27, 2004 6:15 am

Jaz sem se že z nekatereimi pogovarjal in probajte nekje prostor primern poiskat in naredimo drag v celju, da pridejo malo LJ tud v "naše kraje"

Ps.: Sam tko kotr predlog:P

Lp.:Mat :wink:

Andy
Poznavalec foruma

Napisal/-a Andy To jan 27, 2004 7:10 am

Tilen je napisal/-a:Drag v Celju? Kje pa, tukaj vsi upoštevamo zakone do konca, niti na kraj pameti nam ne pade. Kdo bi si pa upal, vozimo se točno po predpisih, policajev pa se na smrt bojimo...če verjameš :twisted:

:lol: :lol: :lol: :lol: Vidim da je kar neki zanimanja...Lepo lepo...sam glede placa je treba še mal pretuhtat...LP

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Napisal/-a Zok To jan 27, 2004 9:18 am

ilegalni neorganizirani dragi so itak vedno kadar se pojavim na cesti... :D
Mondeo mk3 saloon 2.0 TDCi - 186 HP, 408 Nm

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen To jan 27, 2004 12:54 pm

Če se še prav spomnim je pred kakima dvema mesecema bil ilegalec v CE s tem, da se je policajem zmešalo in ni blo mogoče vozit!
Zgleda, da bo moral štajerski žabar v CE red nardit...hehehe
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat To jan 27, 2004 2:58 pm

No a veste blo bi lepo če bi se recimo kdaj dobil v Celju ker se tut men ne izide enkrat tedensko v Ljubljano vozit.Celje pa mi ful "domače" pa blizu pa bi se ziher našlo par osebkov ki bi dragal.Sicer manj kot v Ljubljani ampak vseen nekje je treba začet.

LP SEAT
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

PeCi
Stalni uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a PeCi To jan 27, 2004 3:00 pm

seat je napisal/-a:No a veste blo bi lepo če bi se recimo kdaj dobil v Celju ker se tut men ne izide enkrat tedensko v Ljubljano vozit.Celje pa mi ful "domače" pa blizu pa bi se ziher našlo par osebkov ki bi dragal.Sicer manj kot v Ljubljani ampak vseen nekje je treba začet.

LP SEAT

:pivo

Andy
Poznavalec foruma

Napisal/-a Andy To jan 27, 2004 3:53 pm

PeCi je napisal/-a:
seat je napisal/-a:No a veste blo bi lepo če bi se recimo kdaj dobil v Celju ker se tut men ne izide enkrat tedensko v Ljubljano vozit.Celje pa mi ful "domače" pa blizu pa bi se ziher našlo par osebkov ki bi dragal.Sicer manj kot v Ljubljani ampak vseen nekje je treba začet.

LP SEAT

Uporabniški avatar
Jasmy
Stalni uporabnik

Kraj: Veleje

Napisal/-a Jasmy To jan 27, 2004 7:14 pm

Ja drag je bil že v celju sam so res policaji naredli tako sceno da je blo kr hudo! Baje so še ljubljanski pršli ker so hondaši kr javno povedali kdaj bo drag pa kje! Bo treba drugič se bol organizirat!

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat To jan 27, 2004 7:17 pm

No pol se pa mormo enkrat zmenit v Celju

Andy
Poznavalec foruma

Napisal/-a Andy To jan 27, 2004 7:26 pm

seat je napisal/-a:No pol se pa mormo enkrat zmenit v Celju
Ja itaq :wink:

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat To jan 27, 2004 7:28 pm

Ja predloge prosim.

Andy
Poznavalec foruma

Napisal/-a Andy To jan 27, 2004 7:38 pm

Najbolš je,da se dobimo enkrat skupi, pa se takrat zmenimo kje pa kako, ker tuki na forumu ni priporočljivo...edino PM

Uporabniški avatar
Xman24
Nov uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a Xman24 To jan 27, 2004 8:12 pm

Bili smo v Celju na dragu in tudi prišli še bomo.Samo organizirat je treba kaj.Drugače mi je pa v Celju zelo všeč kraj kjer se draga.Res da je proga daljša kot drugje (okoli 600 metrov), mi je pa zato toliko bolj zanimivo.

No dejmo kej organizirat, folk čaka ker je zanimanja ful velik!!!!!
Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat To jan 27, 2004 8:25 pm

Ja povejte v Celje zagotovo pridem v Ljubljani je res malo daleč vsaj zame.Pa tut osebno bi se mal spoznali kaj.

LOVEGOLF
Nov uporabnik

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a LOVEGOLF To jan 27, 2004 8:42 pm

Ma končno so se najdli nekteri k bi prišli mal v Celje !
to le glejte da bomo vedli tud tisti ki smo tuki gor pa ki bi radi bli zraven!!"
Vrni se na Tekmovanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost