cresh pravi:
jakaracman: a lohka pol sklepam da maš polota?
Niti slučajno (cena/kvaliteta...). Mam Twingota.
cresh pravi:
enarf pravi:
Ja. Moj jih ima 55 (konjev) + filter no. Bom pa ziher oskubu zadn konc, vključno z rezervo. Že tako jih ima avto le 670 in se jih bom na ta način losal še kakih 40 - 50. Ne vem pa kaj z gumami. Napumpane se mi vrtijo kot za šalo, prazne povzročajo dodaten upor...Hmmm? Pa definitivno bo treba met hladen avto a ne 4Sale? Vsaj meni tako bolj gre. Aja, avspuh lahko snameš? To bi bil še dodaten konjiček ali dva...Dirka, obvezno!
[Sporočilo uredil/a enarf na dan 17.09.2002 ob 21:53 GMT]
jakaracman pravi:cresh pravi:
Niti slučajno (cena/kvaliteta...). Mam Twingota.
Sej pravi:
Kje je sedaj to letalisce ali karkoli ze? A je tezko za dobit?
Kolk je voznje od LJ do tja + 30min iskanja![]()
Sej pravi:
Kje je sedaj to letalisce ali karkoli ze? A je tezko za dobit?
Kolk je voznje od LJ do tja + 30min iskanja![]()
4Sale pravi:
Glede mojga tekmovanja sem že mal na mobisuxu debatiral (sej najbrž si vidu). Mene baše uno pravilo o serijskih gumah. Skratka če bom avto tja spravu bom ziher tekmoval pa čeprav izven konkurence (spet).
Baje bo pa tam tut Žunko s tekmovalno Toyoto Celico - in ta dvoboj bi bil recimo zanimiv (čeprav bom tok spušil, da bo kar hudo, ker ma on 4 kolesni pogon).
JE MEL JA HONDO NSX samo si pozabo povedat da je on v prvi vozo ne pa ga je tvoj foter prehitel ker moriča poznam je 1km bek od mene doma! pa kak on vozi ti neboš nikol!!! pa se peli z njimDiDo je napisal/-a:Jah Lojzeka Moriča je foter sprovociral in prehitel z staro 206ko 1.1!Jaz sem samo zraven sedel; mati odzadaj, pa samo gledal Ferrarija desno od mene. Prehitel pa ga jaz osebno nisem nikoli, samo enkrat sem ga najprej spusto in zagnal za njim, ko je meu ono (baje) 400 konjsko Hondo. Rezultat pa je bil, da sma bla vzporedno pri semaforih pri Fontani. Bogih mojih 60 konjev takrat ja. Lojza je pač bolj motorist. Jebat ga.
Linci je napisal/-a:Kje pa, pa ob kolkih? Če lahko izdaš kej več? Pa ne se bat, nimam nikakeršnih vez s komerkol, ki ni primeren, da bi vedu karkoli o tem dogodku.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost