Bajt555 je napisal/-a:Ej Mako ker vidm de kr dobro ves kaj se je dogajalo u Ilirski.Sem bil tud jst dole pa me zanima ce ves kaj za eno masino je mela una Lancia...se mi zdi de je bla temno plava... je mela tak pospesek d sploh nismo mogli vrjet!!!
cresh je napisal/-a:vroče je blo za popiz..t, sam za spetakel se vse potrpi. Jst sem bil tko kot vedno na Petrolu ovinku, kje ste bili pa kej ostali?
dobra izbira, prav tako je dobra tudi ovink Novice. Nekateri pa imajo rajsi cilj, nekateri start...Bajt555 je napisal/-a:Ja ja ta bo.Jst sem bil tud sigurn da je biturbo kr drgac ni sans de mas tok powerja! Ma res nevrjetno!!! Ko so se vracali na start smo ga s klapo ustavli in mu pokazal nej da en start... se je mozic sam posmeju, nabil gas in ze ga je ustrelilo ku lastikoJoj joj jo!!!
NeRo je napisal/-a:MaKo...copy-paste z www.ghd-ferrari.com a? Le kaj bi avtor tega teksta reku na to?![]()
Tisti tekst, ki je bil direkt prekopiran je bil opremljen s tem pripisom. Niti ena slika ni njihova. Vsaka slika je opremljena z avtorjem. Tukaj ne gre za nobeno NEZAKONITOST :P
cresh je napisal/-a:vroče je blo za popiz..t, sam za spetakel se vse potrpi. Jst sem bil tko kot vedno na Petrolu ovinku, kje ste bili pa kej ostali?
Johnny je napisal/-a:Edini car![]()
bravura je napisal/-a:he he Sarcy, tudi bravura je vidu Cresha in Damjana![]()
Sicer pa dirka zakon, jaz sem bil že v soboto tam, na mestu kjer sem povedal da je zanimivo so poplesovali kot za stavo, trije so se na istem mestu pobližje spogledali z zidom, najslabše jo je odnesel hrvat z AX, ki jo moral odstopit, druga dva (megane in swift) pa so usposobili za dirko v nedeljo.
Kot sem slišal baje v soboto ni vozil Jereb, ker je bil na "komisiji" (nevem zakaj), temveč eden njegovih mehanikov.
V nedeljo je bil pa meni najbolj zanimiv powerslide, ki ga je izvedel tip z zlatorumenim M3 pred začetkom dirke......pohvalno!!
![]()
Najbolj pa sem se nasmejal napisu, ki je krasil steno hišice na enemu od ovinkov na spodnjem delu proge... ŠUSTER POPU** SI GA!!!

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 4 gostov