ManIAK je napisal/-a:Zakaj bi resetiral čase? Vsi imajo možnost v enakih razmerah vozit in zato ne vidim smisla da bi se časi pred/med dežjem resetirali.
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
LinuxFuter je napisal/-a:Glede na to da so čelade obvezne in predvidevam da bodo na naslednjih TimeAttackih tudi obvezne, me zanima kolik časa bodo na voljo tiste za 5€? Samo ju3, ali na parih eventih?
LinuxFuter je napisal/-a:Glede na to da so čelade obvezne in predvidevam da bodo na naslednjih TimeAttackih tudi obvezne, me zanima kolik časa bodo na voljo tiste za 5€? Samo ju3, ali na parih eventih?
wuky je napisal/-a:Baje da vreme bo![]()
Se vidimo dol
šinki² je napisal/-a:No, tud jaz sem doma, zelo zadovoljen z današnjim dnem, mal manj pa s svojo vožnjo. Sem pa kljub temu užival, tak da se letos še udeležim kakšnega TAja.
Se je pa fiat spet izkazal kot........ fiatNajprej kar na lepem ni vžgal, v zanji vožnji pa so mi šle še zavorne ploščice.
Hvala Drmotu za pomoč pri vžiganju avta s kabli in nekaj orodja.
P.S. Aja, pa kakšno slikco objavte, sm vidu da je blo kar ene par fotografov.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov