urosch je napisal/-a: Vsaj na začetku je bolj slabo uspevalo vozniku honde, ki je po ravnini kar stopil na gas in hkrati dal desni smernik, tako da bi lahko bilo kar pesto na ovinku z evotom ter imprezo. No, drugi je bmw z4, ki se tudi ni umaknil, ko ga je nekdo dohiteval po ovinkih, ko je on opletal z ritjo.
No hvala ker si napisal namesto mene.
Tale s hondo je FAIL. Da žmigovc, se umakne desno in gas do konca WTF?
Črn BMW, sej lepo zgleda, mi je blo 1 krog clo fajn od zadi gledat kako drifta - se vid da zna, pol k sm se pa naveliču je pa nastal problem...
Sam event je bil super.. Da ma vsak svoj transponder THE BEST - si sploh več ne predstavlam RL brez tega. Ene par vas je pokazal odlične vožnje. Jaguar NORO zgleda, Bistri se je izkazal - zgleda da mu je STI pisana na kožo, če bo priden ga mogoče kdaj neham zajebavat... Škoda da na tej podlagi megana nista prišla do izraza, Presenetila je Impreza z belimi platišči, črn evo 9 dobr kt vedno pa še mal je mel sreče da je potem k bi mogla impreza "revanž udart" začel dežvat.... evo X - po časih precej neopazni - al sem pa kej spregledal... Najbolj me je pa navdušla srebra škoda.
PS: 80 kilska punca brez zamere.