A ni brezveze, itak nikol ne bo vsem prov. Time attack je pač time attack, pa nekateri grejo napadat rekord, večina pa pride premagovat samega sebe in iskat limit.
Za medsebojno primerjavo pa se znajo šoferji med sabo pogovarjat.
malisport je napisal/-a:Jaz tudi padem v klaso 3 pa še kakšno zvezdico zraven, pa se ne sekiram. Tako kot je tudi alanq4 povedal, da se napadajo časi. Jaz grem podreti svoj čas in to je to, pa če sem v klasi 1 ali pa 3.
Mislim, da je pomembno tudi eno lepo druženje in da si kakšno povemo. A ni res?
GodOfAll je napisal/-a:malisport je napisal/-a:Jaz tudi padem v klaso 3 pa še kakšno zvezdico zraven, pa se ne sekiram. Tako kot je tudi alanq4 povedal, da se napadajo časi. Jaz grem podreti svoj čas in to je to, pa če sem v klasi 1 ali pa 3.
Vsak ma svoj veselje. Ne vem kak avto in kake predelave maš da padeš v 3 klaso. Ampak pomoje more bit res hudo hitra zver.
GodOfAll je napisal/-a:malisport je napisal/-a:Jaz tudi padem v klaso 3 pa še kakšno zvezdico zraven, pa se ne sekiram. Tako kot je tudi alanq4 povedal, da se napadajo časi. Jaz grem podreti svoj čas in to je to, pa če sem v klasi 1 ali pa 3.
Vsak ma svoj veselje. Ne vem kak avto in kake predelave maš da padeš v 3 klaso. Ampak pomoje more bit res hudo hitra zver.
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
drmocar je napisal/-a:@LoCo: Jest sem zelo vesel da si naredil pravilnik in spoštujem tvoj trud. Meni točkovanje niti ni pomembno, pač padem v dosti višji razred. Hočem samo opozorit da ni ravno naklonjen malim navitim motorjem. Z vsemi modifikacijami ki jih imam sem prišel na 145 dodatnih točk. Če prištejem še eno zvezdico to pomeni 155 točk + prva klasa, kar pomeni da sem v klasi ki ne obstaja oz. v najvišji klasi kjer mislim da ne morem konkurirat. Bom pa se pustil presenetit, ker bom prvič vozil s svojim avtom in ne vem kaj lahko pričakujem.![]()
Najbolj važno je da se zdivjamo, navozimo, skratka uživamo.
drmocar je napisal/-a:@LoCo: Jest sem zelo vesel da si naredil pravilnik in spoštujem tvoj trud. Meni točkovanje niti ni pomembno, pač padem v dosti višji razred. Hočem samo opozorit da ni ravno naklonjen malim navitim motorjem. Z vsemi modifikacijami ki jih imam sem prišel na 145 dodatnih točk. Če prištejem še eno zvezdico to pomeni 155 točk + prva klasa, kar pomeni da sem v klasi ki ne obstaja oz. v najvišji klasi kjer mislim da ne morem konkurirat. Bom pa se pustil presenetit, ker bom prvič vozil s svojim avtom in ne vem kaj lahko pričakujem.![]()
Najbolj važno je da se zdivjamo, navozimo, skratka uživamo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov