Jaz sem tisti ki je vozil hondo in se na progi ni umikal hitrejšim voznikom
@urosch: Kot prvo moram omeniti dejstvo, da sem se prvič podal na progo in nasploh v samo primerjavo z drugimi vozniki, tako da je to bila zame nova, še neokušena preizkušnja. Logično je potem sklepati, da lahko človek naredi kako napako oz. se nepravilno ali kasneje umika drugim voznikom na progi. Nisem bil navajen se umikat drugim vozilom, ampak vreme je zgleda botrovalo k temu da sem imel s tem veliko opravka. Konec koncev sem se tudi sam boril v bitki s časom(čeprav z mojimi gumami mi v ovinkih ni najbolje uspevalo) in sem zaradi tega parkrat zadrževal za sabo kakega voznika do konca hitrega kroga, nato pa se seveda umaknil.
Ne vem no, če moja vožnja komu ni bila všeč oz. da ga je karkoli motilo, bi lahko stopil do mene in povedal kaj naj popravim/naredim. Ampak nihče ni tega storil. Tudi po progi ko se je kak voznik približeval je počakal ovinek dva tri in sem ga spustil mimo, če je pa bilo tako nujno oz. se je komu zdelo da ga zadržujem po cele kroge ter da mu delam krivico bi vsaj poblendal ali potrobil. Zgleda da eni samo preko forumov diskutirate, v živo pa nihče nič ne reče. Sej smo ljudje, ki se znamo pogovarjati, mar ne?
@GodOfAll: FAIL? Na ravnini sem si privoščil stopiti na plin ko je bila kaka impreza ali evo za menoj, saj sem menil da me bodo z boljšo trakcijo ter motorjem z lahkoto prehiteli, vendar temu ni bilo tako. Zato v nadaljevanju eventa tega nisem več počel.
Drugače pa po ravnini ne vem če sem v celem dnevu dal 5x poln gas. Dobesedno ni bilo nobene trakcije s FWD.
@GUFY: Glede oviranja počasnejših voznikov, pa mislim da nimaš kaj govoriti. Če si vozil oranžnega Audija S3, potem se najprej zgleduj po sebi. Ogrevalen krog je le eden, ne dva. Ko sem vozil za tabo, sem pustil razdaljo med mano in tabo v ogrevalnem krogu, da ne bi prišlo do kakih zapletov, v času hitrih krogov. In že v prvem hitrem krogu se ti pelješ počasi(nimam nič proti počasni vožnji, ampak v primeru da delaš kolono se umakni) po progi po idealni liniji in me ne spustiš naprej. Ne vem ali je bilo to kako maščevanje ali kaj podobnega, ker se jaz nisem najbolje umikal kot pravite ali kaj. Tudi če veš da si bil hitrejši na mokri podlagi s quattro pogonom ti ne daje pravice zadrževati voznikov za seboj. Ko pa se že odločiš da se boš umaknil, se umakni na NE-idealno linijo.
Evo, to so bili moji odgovori na nekatere opazke ter neutemeljene komentarje. Z njimi sem samo prikazal moj pogled na dogajanje. Kregat pa se ne mislim, ker menim da je nepotrebno.
Me pa zanima kako to da Ibiza FR spada pod Unlimited? (lahko na PM)