TurboMan je napisal/-a:wuky je napisal/-a:TISTI KI ŽELI ČASE VSEH KROGOV NAJ POŠLJE PM S SVOJIM MAILOM!
a je kšn posebn razlog da se časov ne objav tukaj javno?
TurboMan je napisal/-a:wuky je napisal/-a:TISTI KI ŽELI ČASE VSEH KROGOV NAJ POŠLJE PM S SVOJIM MAILOM!
a je kšn posebn razlog da se časov ne objav tukaj javno?
GodOfAll je napisal/-a:ta nov focus me je rahlo razočaral
naliM je napisal/-a:Tudi jaz sem prišel domov srečen in navožen.
Na S3 se je poznala optika, saj sem izboljšal čas na 57,41x, kar je dobre 1,1s hitreje od prejšnjega najboljšega. To se je zgodilo v prvem izhodu na stezo, kasneje temu času nisem mogel več priti bližje, kot na 1 desetinko.
Sicer so ostali fantje vozili precej hitreje (čas S3 jer bil okoli 20.mesta ta dan) in sprijaznil sem se, da sem že star in premalo navožen, ter da enostavno ne gre hitreje.![]()
Pa se pojavi Tomaž (Sokol), lastnik modrega Megana F1 (Quaife špera, R26R podvozje, slick, cca. 265KM, ...) in mi ponudi avto za eno rundo. Dolgo se nisem pustil prepričevat in že sem bil z Meganom na stezi. Avto je POEZIJA!Kaj tako vodljivega še nisem vozil. Nos drži kot nor, 55%špera dela svoje, zadek ravno prav miga, da avto skoči v ovinek, motor zelo odločno vleče. V glavnem bolano. Pa mi Tomaž pravi, da je novi Clio RS200 v zadnji evoluciji še bolj vodljiv od njegovega Megana...
Da bom v Meganu verjetno postavil svoj osebni rekord na Racelandu, sem zaradi občutkov med vožnjo pričakoval, a da bo padel čas 53,93s, si nisem mislil.
Tomaž, hvala še enkrat res si mi polepšal dan in mi dal za misliti kje in kako izboljšat S3 (ali tTwinga).
LP,
Milan
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov