croma_man je napisal/-a:zakaj so bli pa hitrejši od RS-ov?
UrbanD je napisal/-a:Koker jz vem je biu un Clio 1.4 16V vse stock razen podvozja in brez filtra v mašini ter slick gume. RS ma na navadnih gumah stock podvozje cajt cca 58,2 s slick gumami pa se mi zdi da še noben ni probu. Drugo leto I guess
_Ozi_ je napisal/-a:UrbanD je napisal/-a:Koker jz vem je biu un Clio 1.4 16V vse stock razen podvozja in brez filtra v mašini ter slick gume. RS ma na navadnih gumah stock podvozje cajt cca 58,2 s slick gumami pa se mi zdi da še noben ni probu. Drugo leto I guess
RS gre tudi z navadnimi gumami hitrej
Symon je napisal/-a:Odvisno katere generacije.
ManIAK je napisal/-a:Serijski rs200, z navadnimi gumami in neizkušenim šoferjem, gre 57.9 komot.
eXtreme69 je napisal/-a:hmm tole je pa kruta, slike gume.. pa stock klasa
Kaj pa 205gti* Tut slike? K so lepi scori
Symon je napisal/-a:Sicer pa kolikor vem bo drugo leto tako, da če ima nekdo štampe pade direkt eno klaso više ali pa je direkt v U klasi.
205 gti je imel slick yokohama, samo so bile narezane, da se prej ogrejejoSymon je napisal/-a:eXtreme69 je napisal/-a:hmm tole je pa kruta, slike gume.. pa stock klasa
Ja taka so pač pravila, serijski avto + 30 točk za slick gume = serijski avto. Sicer pa kolikor vem bo drugo leto tako, da če ima nekdo štampe pade direkt eno klaso više ali pa je direkt v U klasi.
205 GTi ima semi slick +dober šofer, bo več sam povedal. Ampak glede na to, da ima avto komaj kak mesec mu lahko rečem samo "kapo dol".
HaMzO je napisal/-a:theDegriz je napisal/-a:Slikomatu je očitno potekla domena tako, da bo trajalo preden bojo (če bojo) slike online)
sj shranipikasi tut obstaja za upload slik
Symon je napisal/-a:eXtreme69 je napisal/-a:hmm tole je pa kruta, slike gume.. pa stock klasa
Ja taka so pač pravila, serijski avto + 30 točk za slick gume = serijski avto. Sicer pa kolikor vem bo drugo leto tako, da če ima nekdo štampe pade direkt eno klaso više ali pa je direkt v U klasi.
205 GTi ima semi slick +dober šofer, bo več sam povedal. Ampak glede na to, da ima avto komaj kak mesec mu lahko rečem samo "kapo dol".
croma_man je napisal/-a:205 gti je tisti ki se je prodajal z Mi16 motorjem?
wuky je napisal/-a:croma_man je napisal/-a:...
ob končani "sezoni" pa čestitke tudi Locotu !
Js tud čestitam LoCo-tu![]()
...
smasher je napisal/-a:...
sem pa tudi sam bil presenečen nad časom, sem se že sprijaznil s tretjim mestom, sem pa proti koncu poskušal še par ovinkov drugače, pa še bolj na nož, plus bela turbo petka pred menoj za motivacijo in primerjavo kje največ zgubim in pridobim (hvala Schkorc)... Pa se je očitno odlično obneslo![]()
Akumumulatorja pa še nisem uspel fiksirati, bom ob prilikiHvala bogu, da ni več ugašu
...
eXtreme69 je napisal/-a:Hmm, kaki clioti 1.4 16V so pa tole bli?
UrbanD je napisal/-a:Koker jz vem je biu un Clio 1.4 16V vse stock razen podvozja in brez filtra v mašini ter slick gume. RS ma na navadnih gumah stock podvozje cajt cca 58,2 s slick gumami pa se mi zdi da še noben ni probu. Drugo leto I guess
Symon je napisal/-a:eXtreme69 je napisal/-a:hmm tole je pa kruta, slike gume.. pa stock klasa
Schkorc je napisal/-a:@BigMAc: Lepo, da si zbral pogum s takšnim avtom... A ne, da je prav fajn tudi z dostavnikom?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov