mislm halo...

skopusnik je napisal/-a:pa dobr, pa kaj mislte da ste na svetovnem prvenstvu al kaj? Sej se grete za lasten užitek menda vozit. Tako ste vsi trdili...Še profil na gumah pejte mert....tist k ma nove gume direkt u TAU!
mislm halo...![]()
ManIAK je napisal/-a:ManIAK je napisal/-a:Kako je stanje v boksih?
Če tam še do zdaj ni asfaltirano dajte neki "filc" pogrnit, da se bo lahk jutri avte vozlo normalno ohlajat. Namreč temperature bodo 25+ tu se pa kamenje že lepo prime gor na gumo ko je segreta.
Dajte uredit tudi, da bodo obiskovalci (če sem prav razumel tokrat parkirajo zunaj) parkirali tako, da bo cesta in izhod iz RL normalno prevozna. Jaz namreč vsakič do smetišča in nazaj ohladim avto in nočem da bi blo tokrat drugač.
Matjaz46 je napisal/-a:Megane je v vseh pogledih boljši od focusa. Gti pa je nekje na istem, saj je po klasifikaciji tudi tako! Tile trije so čisto pravilno klasificirani.
airmike je napisal/-a:Tud če pogledaš čase od WiZZ, Sokol in Matjaz46 je jasno zakaj so tak kvalificirani
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
LoCo je napisal/-a:Super je blo
Nobene gužve zares, mal dobri pogoji... Še takih eventov
ManIAK je napisal/-a:Pohvale organizatorjem še iz moje strani.![]()
A res more bit ravno 30ga aprila?
Schkorc je napisal/-a:Matjaz46 je napisal/-a:Megane je v vseh pogledih boljši od focusa. Gti pa je nekje na istem, saj je po klasifikaciji tudi tako! Tile trije so čisto pravilno klasificirani.airmike je napisal/-a:Tud če pogledaš čase od WiZZ, Sokol in Matjaz46 je jasno zakaj so tak kvalificirani
Ne vem ali sta vidva toliko bolj seznanjena in se spoznata na to, ali pa spet vidita samo tisto kar hočeta videti.
Matjaz saj ti avti res niso preveč narazen klasificirani, ampak vmes je žal preskok razreda, če bi bili vsi v isti klasi me sploh ne bi motilo. Praviš da je Megane v vseh pogledih boljši, a res, v čem?
Astra GTC (obstajajo tudi precej močne GTC) je TAS*, Astra OPC je TAS****, Focus STje TAS****, VW V/VI GTI je TAS*****, Megane RS je TAM, Megane R26 je celo TAM*. Avtomobili niso toliko različni, da bi tekmovali v različnih razredih!.
Napišem vama, da za primerjavo ne gledati Megana od Malija ali Sokola, a vidva še z večjim veseljem. To kar pa vidva primerjata je bedarija, dajta primerjati to kar je primerljivo in ne nedeljskega vozila s hobi dirkalnikom. Primerjajta serijske avte, ali pa enako predelane!
Nič grem avto prat, da bo vsaj lep.
LP, Primož
wuky je napisal/-a:Super je bilo ! Nobene gužve, super družba![]()
V vsakem primeru pa je bil najboljši "dvorni norček"![]()
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
ManIAK je napisal/-a:Lani je blo to 4-5 mesto, ker so ble pač slickse dovoljene v tej clasi. Letos bi ozi gladko pometu z nami.
Matjaz46 je napisal/-a:Schkorc je napisal/-a:Matjaz46 je napisal/-a:Megane je v vseh pogledih boljši od focusa. Gti pa je nekje na istem, saj je po klasifikaciji tudi tako! Tile trije so čisto pravilno klasificirani.airmike je napisal/-a:Tud če pogledaš čase od WiZZ, Sokol in Matjaz46 je jasno zakaj so tak kvalificirani
Ne vem ali sta vidva toliko bolj seznanjena in se spoznata na to, ali pa spet vidita samo tisto kar hočeta videti.
Matjaz saj ti avti res niso preveč narazen klasificirani, ampak vmes je žal preskok razreda, če bi bili vsi v isti klasi me sploh ne bi motilo. Praviš da je Megane v vseh pogledih boljši, a res, v čem?
Astra GTC (obstajajo tudi precej močne GTC) je TAS*, Astra OPC je TAS****, Focus STje TAS****, VW V/VI GTI je TAS*****, Megane RS je TAM, Megane R26 je celo TAM*. Avtomobili niso toliko različni, da bi tekmovali v različnih razredih!.
Napišem vama, da za primerjavo ne gledati Megana od Malija ali Sokola, a vidva še z večjim veseljem. To kar pa vidva primerjata je bedarija, dajta primerjati to kar je primerljivo in ne nedeljskega vozila s hobi dirkalnikom. Primerjajta serijske avte, ali pa enako predelane!
Nič grem avto prat, da bo vsaj lep.
LP, Primož
Pa kaj je s tabo, ne gnjavi. Megane RS ima 250KM, špero in cup podvozje, velika razlika. Ko sem se vozo s Sokoljim meganom ko je bil še originalen je bila razlika kot dan in noč.Zaj če gledaš podatke na papirju se ti res zdi da so isti falus ampak jaz vem kak je ker sem se vozo z njimi. Pa ne vem kaj ma to sploh veze. Brezveze.
Drugače pa se je tudi meni dopadlo včeraj ni blo gužve in najbolši čas postavo v zadnji rundi 5min do 8 ko je bla že skoraj tema.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost