Cestne dirke, hitrostne preizkušnje, dosežki

Uporabniški avatar
skopusnik
Stalni uporabnik

Re: REPSOL Time Attack Chapter 2: Enga na hitr (8.4.2011)

Napisal/-a skopusnik Če apr 07, 2011 7:27 pm

pa dobr, pa kaj mislte da ste na svetovnem prvenstvu al kaj? Sej se grete za lasten užitek menda vozit. Tako ste vsi trdili... :roll: Še profil na gumah pejte mert....tist k ma nove gume direkt u TAU!
mislm halo... :roll: :huh:
www.mihafabijan.si
Renault Sport

GodOfAll
Novinec

Kraj: Fračji dol

Napisal/-a GodOfAll Če apr 07, 2011 8:00 pm

skopusnik je napisal/-a:pa dobr, pa kaj mislte da ste na svetovnem prvenstvu al kaj? Sej se grete za lasten užitek menda vozit. Tako ste vsi trdili... :roll: Še profil na gumah pejte mert....tist k ma nove gume direkt u TAU!
mislm halo... :roll: :huh:

Seveda vozmo za lasten užitek, zato pa nočmo da nam ga skor brezvezne malenkosti kvarjo. :twisted:

Uporabniški avatar
skopusnik
Stalni uporabnik

Napisal/-a skopusnik Če apr 07, 2011 8:10 pm

za te malenkosti se kregate vsaj 3 strani samo v tej temi... :x
www.mihafabijan.si
Renault Sport

Uporabniški avatar
eXtreme69
Novinec

Napisal/-a eXtreme69 Če apr 07, 2011 8:22 pm

ManIAK je napisal/-a:
ManIAK je napisal/-a:Kako je stanje v boksih?

Če tam še do zdaj ni asfaltirano dajte neki "filc" pogrnit, da se bo lahk jutri avte vozlo normalno ohlajat. Namreč temperature bodo 25+ tu se pa kamenje že lepo prime gor na gumo ko je segreta.

Dajte uredit tudi, da bodo obiskovalci (če sem prav razumel tokrat parkirajo zunaj) parkirali tako, da bo cesta in izhod iz RL normalno prevozna. Jaz namreč vsakič do smetišča in nazaj ohladim avto in nočem da bi blo tokrat drugač.

oboje x2, se vidimo!
Slika

Uporabniški avatar
Schkorc
Stalni uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Schkorc Pe apr 08, 2011 6:16 am

Matjaz46 je napisal/-a:Megane je v vseh pogledih boljši od focusa. Gti pa je nekje na istem, saj je po klasifikaciji tudi tako! Tile trije so čisto pravilno klasificirani.

airmike je napisal/-a:Tud če pogledaš čase od WiZZ, Sokol in Matjaz46 je jasno zakaj so tak kvalificirani :)

Ne vem ali sta vidva toliko bolj seznanjena in se spoznata na to, ali pa spet vidita samo tisto kar hočeta videti :).
Matjaz saj ti avti res niso preveč narazen klasificirani, ampak vmes je žal preskok razreda, če bi bili vsi v isti klasi me sploh ne bi motilo. Praviš da je Megane v vseh pogledih boljši, a res, v čem?

Astra GTC (obstajajo tudi precej močne GTC) je TAS*, Astra OPC je TAS****, Focus STje TAS****, VW V/VI GTI je TAS*****, Megane RS je TAM, Megane R26 je celo TAM*. Avtomobili niso toliko različni, da bi tekmovali v različnih razredih!.

Napišem vama, da za primerjavo ne gledati Megana od Malija ali Sokola, a vidva še z večjim veseljem :D. To kar pa vidva primerjata je bedarija, dajta primerjati to kar je primerljivo in ne nedeljskega vozila s hobi dirkalnikom. Primerjajta serijske avte, ali pa enako predelane!

Nič grem avto prat, da bo vsaj lep :).

LP, Primož
Avtoslalom? Več na: www.amd-sempeter.si

Uporabniški avatar
Marko16V
Nov uporabnik

Napisal/-a Marko16V Pe apr 08, 2011 5:21 pm

js sm že doma. že dolgo se je slišal desni homokinetični pa sm mislu sj dans bo še zdržal...pa zgleda ni hotu :) no u glavnem do doma je zdržal...zrihtam do naslednjič pa obvezno slicke zraven.
Mel je u torbi bencin pa take fore :D

Uporabniški avatar
eXtreme69
Novinec

Napisal/-a eXtreme69 Pe apr 08, 2011 11:43 pm

Super je blo ;) Filmček sledi ;)
Slika

Uporabniški avatar
LoCo
Uporabnik

Napisal/-a LoCo So apr 09, 2011 7:34 am

Super je blo :)
Nobene gužve zares, mal dobri pogoji... Še takih eventov :)
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.

Slika

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon So apr 09, 2011 8:29 am

LoCo je napisal/-a:Super je blo :)
Nobene gužve zares, mal dobri pogoji... Še takih eventov :)

Ja tudi jaz se bil presenečen, da ni bilo nobene gužve. Sredi dneva si skoraj lahko prišel iz proge in že nazaj gor, je pa res, da marsikdo takrat ni vozil ker so bili najboljši pogoji šele zvečer.

Sicer pa pohvale organizatorjem! :DDD Se vidimo 30. aprila! :)
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK So apr 09, 2011 8:57 am

Pohvale organizatorjem še iz moje strani. ;)

A res more bit ravno 30ga aprila? :lol:

Uporabniški avatar
skopusnik
Stalni uporabnik

Napisal/-a skopusnik So apr 09, 2011 9:03 am

ManIAK je napisal/-a:Pohvale organizatorjem še iz moje strani. ;)

A res more bit ravno 30ga aprila? :lol:

bi lahko blo že 23. :twisted:

slike pridejo zvečer :)
www.mihafabijan.si
Renault Sport

Uporabniški avatar
Matjaz46
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Matjaz46 So apr 09, 2011 9:34 am

Schkorc je napisal/-a:
Matjaz46 je napisal/-a:Megane je v vseh pogledih boljši od focusa. Gti pa je nekje na istem, saj je po klasifikaciji tudi tako! Tile trije so čisto pravilno klasificirani.

airmike je napisal/-a:Tud če pogledaš čase od WiZZ, Sokol in Matjaz46 je jasno zakaj so tak kvalificirani :)

Ne vem ali sta vidva toliko bolj seznanjena in se spoznata na to, ali pa spet vidita samo tisto kar hočeta videti :).
Matjaz saj ti avti res niso preveč narazen klasificirani, ampak vmes je žal preskok razreda, če bi bili vsi v isti klasi me sploh ne bi motilo. Praviš da je Megane v vseh pogledih boljši, a res, v čem?

Astra GTC (obstajajo tudi precej močne GTC) je TAS*, Astra OPC je TAS****, Focus STje TAS****, VW V/VI GTI je TAS*****, Megane RS je TAM, Megane R26 je celo TAM*. Avtomobili niso toliko različni, da bi tekmovali v različnih razredih!.

Napišem vama, da za primerjavo ne gledati Megana od Malija ali Sokola, a vidva še z večjim veseljem :D. To kar pa vidva primerjata je bedarija, dajta primerjati to kar je primerljivo in ne nedeljskega vozila s hobi dirkalnikom. Primerjajta serijske avte, ali pa enako predelane!

LP, Primož

Pa kaj je s tabo, ne gnjavi. Megane RS ima 250KM, špero in cup podvozje, velika razlika. Ko sem se vozo s Sokoljim meganom ko je bil še originalen je bila razlika kot dan in noč.Zaj če gledaš podatke na papirju se ti res zdi da so isti falus ampak jaz vem kak je ker sem se vozo z njimi. Pa ne vem kaj ma to sploh veze. Brezveze.

Drugače pa se je tudi meni dopadlo včeraj ni blo gužve in najbolši čas postavo v zadnji rundi 5min do 8 ko je bla že skoraj tema.

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK So apr 09, 2011 9:53 am

Sokoljim....... sori za off, samo sem dol padu od smeha. :lol:

Uporabniški avatar
Matjaz46
Uporabnik

Kraj: Maribor

Uporabniški avatar
wuky
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a wuky So apr 09, 2011 10:18 am

Super je bilo ! Nobene gužve, super družba :pivo
V vsakem primeru pa je bil najboljši "dvorni norček" =P

Rezultati so objavljeni na TimeAttack strani!

Rezultate krog po krog sem pa prilepil na 1. stran v 1. post kjer si jih lahko vsak pogleda!
Zadnjič spremenil wuky, dne So apr 09, 2011 11:24 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
LoCo
Uporabnik

Napisal/-a LoCo So apr 09, 2011 10:32 am

wuky je napisal/-a:Super je bilo ! Nobene gužve, super družba :pivo
V vsakem primeru pa je bil najboljši "dvorni norček" =P

Slika
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.

Slika

gofra
Uporabnik

Napisal/-a gofra So apr 09, 2011 10:49 am

Tamle, stock klasa - ma kaj ne gre nic bolje? Lani so bli ti casi dovolj za 4-5 mesto ;)
(mau heca mora bit)

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK So apr 09, 2011 11:11 am

Hehe. :D

Ej vrjameš al pa ne, jaz mislim da je tole moj max. Avto vem da bi še šel bolj, jaz pa nemorem, ker niti nevem, na katerem delu proge bi lahko še kaj izboljšal. Z tlaki sem se igral celi dan in na koncu pristal 1.9 zadaj in 2.1 spredaj hladne oz malček mlačne.

Lani je blo to 4-5 mesto, ker so ble pač slickse dovoljene v tej clasi. Letos bi ozi gladko pometu z nami. :D

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon So apr 09, 2011 12:30 pm

ManIAK je napisal/-a:Lani je blo to 4-5 mesto, ker so ble pač slickse dovoljene v tej clasi. Letos bi ozi gladko pometu z nami. :D

Točno tako! Lani so bile v stock klasi dovoljene gume kot so R888 in podobne zato so bili časi takšni. Za naša j***a pa je na serijskih gumah tole blizu meje. Tudi jaz vem, da še nekaj rezerve imam (nove gume in popravljanje linije, detajli, primerna temperatura) kaj dosti pa ne vem, če bo šlo še dol. oops
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
skopusnik
Stalni uporabnik

Napisal/-a skopusnik So apr 09, 2011 1:26 pm

Matjaz46 je napisal/-a:
Schkorc je napisal/-a:

LP, Primož

Pa kaj je s tabo, ne gnjavi. Megane RS ima 250KM, špero in cup podvozje, velika razlika. Ko sem se vozo s Sokoljim meganom ko je bil še originalen je bila razlika kot dan in noč.Zaj če gledaš podatke na papirju se ti res zdi da so isti falus ampak jaz vem kak je ker sem se vozo z njimi. Pa ne vem kaj ma to sploh veze. Brezveze.

Drugače pa se je tudi meni dopadlo včeraj ni blo gužve in najbolši čas postavo v zadnji rundi 5min do 8 ko je bla že skoraj tema.

Če smo že natančni, mislim da govorite o starih meganih RS, torej 230KM ;)
www.mihafabijan.si
Renault Sport
Vrni se na Tekmovanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost