mito155 je napisal/-a:mtl je napisal/-a:LoCo je napisal/-a:Mislm da cajt od expressa z enim starim podrtim audijem tut prbližn ni mala malca...
Se vidmo zvečer !
Mah, to o cajtih je brez veze govorit, če niso zraven napisane še gume.![]()
Se vidimo.![]()
![]()
Bemu, jaz moram še gume premontirat in vse...
jaz sem dobil kljub slabem rezultatu za sexat... a to je ok?
še enkrat vsem... na TA se pride tekmovati proti samemu sebi, ne proti drugim.. ker so razlike med avtomobili prevelike... šteje pa družba... nam je bilo kljub rahlo polarnim razmeram prijetno..![]()
![]()
@beybo.. jest sem kangle vse prehitu...S2 pa ne...
ampak koga briga?... ponavadi tiste ki imajo lulčka iste oblike k mopsiji repek in pa internet dirkače (NFS), teoretike, nosocilalife.press osebke, ipd..
Dejan_S2 je napisal/-a:mito155 je napisal/-a:mtl je napisal/-a:LoCo je napisal/-a:Mislm da cajt od expressa z enim starim podrtim audijem tut prbližn ni mala malca...
Se vidmo zvečer !
Mah, to o cajtih je brez veze govorit, če niso zraven napisane še gume.![]()
Se vidimo.![]()
![]()
Bemu, jaz moram še gume premontirat in vse...
jaz sem dobil kljub slabem rezultatu za sexat... a to je ok?
še enkrat vsem... na TA se pride tekmovati proti samemu sebi, ne proti drugim.. ker so razlike med avtomobili prevelike... šteje pa družba... nam je bilo kljub rahlo polarnim razmeram prijetno..![]()
![]()
@beybo.. jest sem kangle vse prehitu...S2 pa ne...
ampak koga briga?... ponavadi tiste ki imajo lulčka iste oblike k mopsiji repek in pa internet dirkače (NFS), teoretike, nosocilalife.press osebke, ipd..
Ohh, pa veš kak mene to boli če je neki xy S2 slabo vozil in so ga kangle prehitele. Kaj moreš če nekateri ne znajo pognati stroja, kot je treba![]()
Btw. No, lepo da je uspelo sinoči! Čestitke vsem zmagovalcem!!
B|ind je napisal/-a:Nevem zakaj niste tistega gospoda z Roverjem iz proge sterali. Kaj je tip delal.. mislim, pa ni Raceland Hungaroring da boš pred ovinkom človeka zapiral pa take scene..
Človek ki se sprovocira u 2h sekundah ni za na pisto.
B|ind je napisal/-a:Sicer pa je blo zanimivo gledat eno tako nočno turo. Glede na število izletov bi rekel da morda vidljivost na progi ni najboljša ali je bil razlog kje drugje ?
Čeprav kot gledalec se mi je zdelo da se kar lepo vidi.
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
LoCo je napisal/-a:ker ravno nekje okrog 1 ure zjutraj se je začela nabirati rosa na tleh - tudi na progi - kar je najbrž botrovalo tudi končnemu izletu... Upam da je vse uredu z nismotom, vendar glede na to kako je izgledalo mislim da je ZELO dobro skozi prišel
LoCo je napisal/-a:P.S. Glede čakanja 20 minut - mislim da čakanje 20-30 minut pred izhodom na progo je ravno prav da se avto ohladi in da prideš na progo zmožen peljati spet 4 hitre kroge. Tudi če bi čakal vsakič 20 minut bi na včerajšnjem eventu bil na progi 11krat kar je 44 hitrih krogov - na normalen time attack ki pa traja 6-8 ur pa mnogo večkrat...
mtl je napisal/-a:B|ind je napisal/-a:Nevem zakaj niste tistega gospoda z Roverjem iz proge sterali. Kaj je tip delal.. mislim, pa ni Raceland Hungaroring da boš pred ovinkom človeka zapiral pa take scene..
Kolikor sem ga jaz gledal je zapiral isto Roverja 114, tako da svojega kolega/sina/znanca. Verjetno sta bila dogovorjena za adrenalin.![]()
airmike je napisal/-a:mtl je napisal/-a:B|ind je napisal/-a:Nevem zakaj niste tistega gospoda z Roverjem iz proge sterali. Kaj je tip delal.. mislim, pa ni Raceland Hungaroring da boš pred ovinkom človeka zapiral pa take scene..
Kolikor sem ga jaz gledal je zapiral isto Roverja 114, tako da svojega kolega/sina/znanca. Verjetno sta bila dogovorjena za adrenalin.![]()
Kaj pa to ko je prišo iz proge pa po boksih nažgal na polno na koncu pa zbil eno punco?sem vidu na lastne oči tak da....
wtf, resno? taki nimajo na eventu kej delat..airmike je napisal/-a:mtl je napisal/-a:B|ind je napisal/-a:Nevem zakaj niste tistega gospoda z Roverjem iz proge sterali. Kaj je tip delal.. mislim, pa ni Raceland Hungaroring da boš pred ovinkom človeka zapiral pa take scene..
Kaj pa to ko je prišo iz proge pa po boksih nažgal na polno na koncu pa zbil eno punco?sem vidu na lastne oči tak da....
Jasminko je napisal/-a:včer res ni bila moja/najina noč
ženo mi pa na poti do avta zbije starejši gospod ....
no vse je ok, avto je na servisu žena pa z modricami ....
airmike je napisal/-a:Kaj pa to ko je prišo iz proge pa po boksih nažgal na polno na koncu pa zbil eno punco?sem vidu na lastne oči tak da....
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov